המלצות למסך lcd בגודל 42 אינץ'
קודם כל תודה רבה לנדב על תשובתו המפורטת להודעה שכתבתי.
אך עדיין קשה לי להחליט, לכן אביא הודעה זו שוב, בתקווב שתינתנה לי תשובות נוספות, כך שאוכל לגבש דיעה.
......................................
שלום,
כפי שציינתי בכותרת, מטרתי היא לקנות טלוויזיה.
כחלק מן העשייה למימושה של המטרה, קראתי בשקידה את כל שנאמר בפורום בנושא, ואף ביקרתי בתערוכה היפה שנערכה בכפר המכבייה.
אודה לכם על התייחסות לתובנותיי-הבחנותיי ומסקנותיי, ועל המלצותיכם (הנגזרות מהן, או מתיקונים שתעשו בהן , על-פי הבנתכם).
ולגופו של עניין.
א. מכשיר הטלוויזיה שברשותי (CRT) קטן, ישן ועומד לשבוק חיים, >>לכן ברצוני לרכוש מכשיר חדש.
ב. בשל מיקומה של הטלוויזיה (מיקום שאיני יכול לשנותו) ישנן על מסכהּ השתקפויות של חלון רחב ביום ומספר מנורות בלילה.
>> מכאן הִסקתי שעליי לשכוח מפלזמה וללכת רק בכיוון של lcd.
ג. מרחק הצפייה שלי הוא בין 3 מטרים ל-4 מטרים.
>> לכן גודל המסך המתאים לי הוא 42 אינץ'.
ד. אני צופה בעיקר בתוכניות של הוט (SD), מעט ב-dvd ולגמרי לא מתכונן להשתמש במסך למשחקים. אני כן מתכוון להשתמש בו כאמצעי לצפייה בתמונות שצילמתי במצלמה, ולהצגת מצגות שערכתי מתמונות אלה (ואשר כיום אני צופה בהן על מסך המחשב).
>> לכן אני יכול להסתפק במסך HD Ready, ואין לי צורך ב-full HD (וממה שהבנתי מקריאת החומר בפורום ובאתר, לצפייה בתוכני SD אפילו עדיף להשתמש ב- HD Ready, ואין בכך שום ויתור על איכות, להיפך, תכנים אלה נראים טוב יותר בטלוויזיות HD Ready מאשר בטלוויזיות full HD.
ה. התקציב שאוכל להעמיד לטובת הרכישה הוא בסביבות ה-10K (ומקסימום, אם יש באמת ייתרון משמעותי במכשיר יקר יותר, אוכל להגיע ל-11,12 אלף שקל).
ו. עתה אני מגיע לעיקרו של עניין: התוכלו להמליץ לי בבקשה על מכשיר אחד או שניים או מקסימום שלושה (כדי שלא אתבלבל מרוב אפשרויות) העונים לתנאים שפירטתי לעיל, וכן על חנויות טובות באזור השרון (נתניה, כפ"ס, רעננה), כך שאוכל לצפות ולהשוות, ולרכוש את המתאים לי ביותר.
תודה רבה למשיבים.
אך עדיין קשה לי להחליט, לכן אביא הודעה זו שוב, בתקווב שתינתנה לי תשובות נוספות, כך שאוכל לגבש דיעה.
......................................
שלום,
כפי שציינתי בכותרת, מטרתי היא לקנות טלוויזיה.
כחלק מן העשייה למימושה של המטרה, קראתי בשקידה את כל שנאמר בפורום בנושא, ואף ביקרתי בתערוכה היפה שנערכה בכפר המכבייה.
אודה לכם על התייחסות לתובנותיי-הבחנותיי ומסקנותיי, ועל המלצותיכם (הנגזרות מהן, או מתיקונים שתעשו בהן , על-פי הבנתכם).
ולגופו של עניין.
א. מכשיר הטלוויזיה שברשותי (CRT) קטן, ישן ועומד לשבוק חיים, >>לכן ברצוני לרכוש מכשיר חדש.
ב. בשל מיקומה של הטלוויזיה (מיקום שאיני יכול לשנותו) ישנן על מסכהּ השתקפויות של חלון רחב ביום ומספר מנורות בלילה.
>> מכאן הִסקתי שעליי לשכוח מפלזמה וללכת רק בכיוון של lcd.
ג. מרחק הצפייה שלי הוא בין 3 מטרים ל-4 מטרים.
>> לכן גודל המסך המתאים לי הוא 42 אינץ'.
ד. אני צופה בעיקר בתוכניות של הוט (SD), מעט ב-dvd ולגמרי לא מתכונן להשתמש במסך למשחקים. אני כן מתכוון להשתמש בו כאמצעי לצפייה בתמונות שצילמתי במצלמה, ולהצגת מצגות שערכתי מתמונות אלה (ואשר כיום אני צופה בהן על מסך המחשב).
>> לכן אני יכול להסתפק במסך HD Ready, ואין לי צורך ב-full HD (וממה שהבנתי מקריאת החומר בפורום ובאתר, לצפייה בתוכני SD אפילו עדיף להשתמש ב- HD Ready, ואין בכך שום ויתור על איכות, להיפך, תכנים אלה נראים טוב יותר בטלוויזיות HD Ready מאשר בטלוויזיות full HD.
ה. התקציב שאוכל להעמיד לטובת הרכישה הוא בסביבות ה-10K (ומקסימום, אם יש באמת ייתרון משמעותי במכשיר יקר יותר, אוכל להגיע ל-11,12 אלף שקל).
ו. עתה אני מגיע לעיקרו של עניין: התוכלו להמליץ לי בבקשה על מכשיר אחד או שניים או מקסימום שלושה (כדי שלא אתבלבל מרוב אפשרויות) העונים לתנאים שפירטתי לעיל, וכן על חנויות טובות באזור השרון (נתניה, כפ"ס, רעננה), כך שאוכל לצפות ולהשוות, ולרכוש את המתאים לי ביותר.
תודה רבה למשיבים.
חידוד הבקשה
אשמח אם תתייחסו בעיקר ל"קביעה" הבאה:
...................................
.........................................
כמו כן אודה לכם מאד אם תיענו לבקשתי זו:
............................................................
התוכלו להמליץ לי בבקשה על מספר פירמות העונות לתנאים שפירטתי לעיל (lcd , 42 אינץ', hd ready) , וכן על חנויות טובות באזור השרון (נתניה, כפ"ס, רעננה), כך שאוכל לצפות ולהשוות ביניהן, ולרכוש את המתאימה לי ביותר.
..........................
תודה רבה למשיבים.
...................................
.........................................
כמו כן אודה לכם מאד אם תיענו לבקשתי זו:
............................................................
התוכלו להמליץ לי בבקשה על מספר פירמות העונות לתנאים שפירטתי לעיל (lcd , 42 אינץ', hd ready) , וכן על חנויות טובות באזור השרון (נתניה, כפ"ס, רעננה), כך שאוכל לצפות ולהשוות ביניהן, ולרכוש את המתאימה לי ביותר.
..........................
תודה רבה למשיבים.
תודה.
אך אני יכול להניח בוודאות שאראה את השתקפות המנורות במסך החדש שאקנה מכיוון שאני רואה אותן עתה, במסך הנוכחי, והמסך החדש יותקן בדיוק באותו מקום (קיימים אילוצים של סידור החדר שאינם מאפשרים לשנות את מיקום ההתקנה).
מכיוון שאני מתרשם, שלדעת רוב הכותבים בפורום עדיפה רכישת Full HD על HD ready, גם עבור סוג הצפייה שעליו דיברתי - בעיקר SD - ארחיב את מרחב האפשרויות ואשאל:
התוכלו להמליץ לי על פירמות שמסכיהן עונים בצורה מיטבית על הדרישות הבאות:
- lcd
- 42 אינץ'
- בעיקר לצפייה ב- SD
- במחיר של 10K (פלוס עד 2K, אם יש הצדקה מיוחדת לכך).
התודה למשיבים.
אך אני יכול להניח בוודאות שאראה את השתקפות המנורות במסך החדש שאקנה מכיוון שאני רואה אותן עתה, במסך הנוכחי, והמסך החדש יותקן בדיוק באותו מקום (קיימים אילוצים של סידור החדר שאינם מאפשרים לשנות את מיקום ההתקנה).
מכיוון שאני מתרשם, שלדעת רוב הכותבים בפורום עדיפה רכישת Full HD על HD ready, גם עבור סוג הצפייה שעליו דיברתי - בעיקר SD - ארחיב את מרחב האפשרויות ואשאל:
- lcd
- 42 אינץ'
- בעיקר לצפייה ב- SD
התודה למשיבים.
בטווח מחירים הזה יש לך כמה אופציות של רוב החברות המובילות כמו ה D3550 של סוני או ה 7962 של פיליפס או ה X3500 של טושיבה (שאין לה סקארט) ויש גם איזה דגם של היטאצ'י שמישהו פה ממליץ עליו.הכי טוב שתיגש לחנויות (מתמחות) ותראה בעיינים שלך מה אתה הכי אוהב.אבל אל תצפה לאיכות מדהימה בשידורי SD,יש תכנים שנראים טוב יותר ויש שנראים פחות טוב.לתכנים שלך בהחלט עדיפה פלזמה אבל אם אין לך אפשרות להחשיך את החלון לגמרי אתה מאוד תסבול מההשתקפויות שלי באופן אישי מאוד הפריעו.
ממליץ לך לבחון את ה - WD1 של SHARP. מסך כזה בגודל 37 אינצ' מותקן בבית אמי והוא נראה ממש טוב בשידורי כבלים ביחס למסכי LCD אחרים שהתרשמתי מהם עד עתה.zvib4 כתב:תודה.
- lcd
- 42 אינץ'
- בעיקר לצפייה ב- SD
התודה למשיבים....