עזרה בכיול Q91
שלום לחברי הפורום,
לאחר המלצות ושיטוט בפורום התחדשתי בQ91,לאחר שבועיים של הרצה והשוואה לדנטקס הישנה שלי אני לא מרוצה מאיכות התמונה!,התמונה אינה חדה מספיק למרות שאני מחובר דרך טרנסקודר וניסיתי לכייל דרך YES IMPACT ולאחר נסיונות אינסוף לכוון בהירות ניגודיות וחדות. קיימת שונות בין הערוצים וגם באותו ערוץ תכניות שונות נראות אחרת כולל בערוצים איכותיים כמו ערוצי הסדרות של יס,נראה כי לא מתמודדת טוב עם שידורי SD,אנא עזרתכם בפתרונות לכיול.
לאחר המלצות ושיטוט בפורום התחדשתי בQ91,לאחר שבועיים של הרצה והשוואה לדנטקס הישנה שלי אני לא מרוצה מאיכות התמונה!,התמונה אינה חדה מספיק למרות שאני מחובר דרך טרנסקודר וניסיתי לכייל דרך YES IMPACT ולאחר נסיונות אינסוף לכוון בהירות ניגודיות וחדות. קיימת שונות בין הערוצים וגם באותו ערוץ תכניות שונות נראות אחרת כולל בערוצים איכותיים כמו ערוצי הסדרות של יס,נראה כי לא מתמודדת טוב עם שידורי SD,אנא עזרתכם בפתרונות לכיול.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- קרוקס44
- חבר ותיק

- תגובות: 2073
- נתן תודות: 153 פעמים
- קיבל תודות: 101 פעמים
שלום
אני ארשום לך כאן את בכיוונונים שקבעתי בטלויזיה זהה אצלי בבית
contrast : 60
brightness :50
sharpness : 25
colour :40
למיטב זכרוני את שאר הכוונונים השארתי כפי שהם
אני מחובר ישירות ל 3100s של יס
אם יש לך עוד שאלות אשמח לעזור

אני ארשום לך כאן את בכיוונונים שקבעתי בטלויזיה זהה אצלי בבית
contrast : 60
brightness :50
sharpness : 25
colour :40
למיטב זכרוני את שאר הכוונונים השארתי כפי שהם
אני מחובר ישירות ל 3100s של יס
אם יש לך עוד שאלות אשמח לעזור
סביר להניח כי מקור השידור אינו יציב באיכותו.
לא כל הסרטים שמשודרים ביס הם בעלי אותה איכות.
כמו כן גםן כל הערוצים האחרים שבהם רוחב הפס יורד פלאים.
תנסה לכייל שידור מ DVD בעזרת דיסקים לכיול או מערכות יותר מתקדמות, ותראה אם התוצאה ואיכות המסך מספקים.
תנסה לכייל שידור מ DVD בעזרת דיסקים לכיול או מערכות יותר מתקדמות, ותראה אם התוצאה ואיכות המסך מספקים.
ברור שיתכן שבאותו ערוץ סרטים תראה פעם אחת מעולה ופעם אחת לא מספיק טוב, זה תלוי באיכות הסרט - פעם אחת מקרינים סרט משנת 2007 ופעם שניה סרט משנת 1993. אין מה לעשות, ככל שהמקור איכותי יותר כך תהיה שבע רצון יותר...ns12 כתב:כן קראתי וניסיתי לכייל לפי ההמלצות ולפי YES IMPACT,יש ערוצים כמו ערוצי הסרטים והסדרות שרואים בסרט מסויים מעולה ובסרט אחר באותו ערוץ גרוע ומרוח,כאילו שהפלזמה מאוד רגישה לאיכות המקור באותו ערוץ, מה עושים?...
ב - DVD יראו מצוין גם בלי יותר מידי להתאמץ בנסיונות כיול מתקדמים. יש לציין שכיול עבור שידור נחות יותר כמו כבלים הכרחי להיות שונה - פחות "אגרסיבי".אלי כתב:סביר להניח כי מקור השידור אינו יציב באיכותו.
תנסה לכייל שידור מ DVD בעזרת דיסקים לכיול או מערכות יותר מתקדמות, ותראה אם התוצאה ואיכות המסך מספקים....
המסך הזה שומר את מצבי הכיול שלו כך שאין עם זה בעיה.
ראשית תודה על ההמלצות,אני צופה דרך טרנסקודר בחיבור ליס מקס,ומוזר לי שבפלזמה ישנה יותר מתוצרת דנטקס יש לי פחות רגישויות ואני רואה את מירב הערוצים אותו דבר עם חדות ותמונה טובים יותר מהQ91,שנית אשמח לפרסום המלצות נוספות לכיול,דבר נוסף חיברתי את מסנני ההפרעות שמצורפים לפלזמה ויש שיפור האם יש המלצות לאיזה יציאות להצמיד את המסננים לקבלת תוצאה טובה יותר,ולסיום אני שוקל לחבר דרך סקרט ל-S וידאו את הQ91 כי אני צריך את הטרנסקודר לפלזמה הישנה בה לא ניתן לצפות בלי ,אבקש המלצות כיול גם לחיבור במצב זה או שהכיול אינו אמור להשתנות?