HTPC או קונסולה?
- yuvalt
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 169
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
האפקטים של DirectX 10 יותר מרשימים מאשר האפקטים של הקונסולות. דוגמא נגדית הוא Crysis שיצא ל-PC ונראה מדהים. לא יצא ל-360 ואני בטוח שכשהוא כן יצא הוא יראה קצת פחות טוב. אין מה לעשות המאיצים הגרפיים של ה-PC תומכים ביכולות שאין לקונסולות. עדיין אני מעדיף קונסולות על PC, פרט למשחקי shooters מסויימים שבהם מקלדת ועכבר הם יותר נוחים לתפעול.
boxee ftw
איך אתה יכול להגיד שב-PC משחקים נראים יותר טוב כשהביסוס היחיד שלך הוא משחק שיצא רק ל-PC ולא לקונסולה כלשהי?
אתה צריך להשוות תפוזים לתפוזים ולא תפוזים לתפוחים.
וגם אני מאוהדי המקלדת והעכבר. קראתי איפושהו שהיוצרים של halo 3 טענו שהמשחק נוצר על מנת לשחק עם הקונטרולר של XBOX360, ובתחרות כלשהי הם הפסידו לכאלו ששיחקו עם עכבר ומקלדת. לדעתי אין על הדיוק של העכבר והמקלדת בכל משחק shooter. דרך אגב, למיטב ידיעתי אפשר לחבר מקלדת ועכבר די בקלות גם ל-PS3 וגם ל-XBOX360, למרות שאני מודה שטרם ניסיתי בעצמי.
אתה צריך להשוות תפוזים לתפוזים ולא תפוזים לתפוחים.
וגם אני מאוהדי המקלדת והעכבר. קראתי איפושהו שהיוצרים של halo 3 טענו שהמשחק נוצר על מנת לשחק עם הקונטרולר של XBOX360, ובתחרות כלשהי הם הפסידו לכאלו ששיחקו עם עכבר ומקלדת. לדעתי אין על הדיוק של העכבר והמקלדת בכל משחק shooter. דרך אגב, למיטב ידיעתי אפשר לחבר מקלדת ועכבר די בקלות גם ל-PS3 וגם ל-XBOX360, למרות שאני מודה שטרם ניסיתי בעצמי.
- urik79
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4320
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 130 פעמים
ל PS3 ניתן לחבר עכבר ומקלדת בקלות
הבעיה היא שלא כל המשחקים תומכים בזה. היחיד שתומך בנתיים הוא UT3
הבעיה היא שלא כל המשחקים תומכים בזה. היחיד שתומך בנתיים הוא UT3
כל מה שרציתי כל מה שקניתי
כל מה שאספתי זה לא מספיק
כל מה ששמרתי כל מה שחמדתי