שתי יציאות HDMI
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
-
yuvalt
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 169
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
יש למחשב יציאת DVI. אין לו קומפוננט. ניסיתי במקביל VGA ו-DVI אבל זה לא ממש עובד טוב. המחשב מתנהג אחרת תלוי במכשיר שהיה דלוק ב-BOOT.
נראה לי שאני פשוט אקנה splitter של hdmi ב-monoprice ב-70$ בתקווה שהוא יעשה את העבודה.
תודה
נראה לי שאני פשוט אקנה splitter של hdmi ב-monoprice ב-70$ בתקווה שהוא יעשה את העבודה.
תודה
boxee ftw
-
yuvalt
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 169
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
לא בטוח. יש את נושא ה-EDID שלא ברור לי איך הוא נפתר. אם יש שני outputs דלוקים בו זמנית מי מספק את מידע ה-EDID למכשיר ב-input? אני יודע שיש splitter שמאפשר לך לבחור מי מהם עונה ואיפלו לשמור את התוצאה. הבעיה ש-splitter כזה עולה $250. מה גפן עושים?Chura כתב:הוא האופציה הכי טובה שיש.
לי יש כיום אחד של גפן, שלדעתי סתם בזבזתי עליו סכום X בעוד שהייתי יכול לרכוש סכום Y ולקבל אותו דבר....
- Chura
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4777
- נתן תודות: 162 פעמים
- קיבל תודות: 278 פעמים
תאמת אני לא מאמין בEDID.
המגבר שלי מכוון להוציא קבוע 720P, כל השאר היסטוריה, ולכן כל ההתקנים מוגדרים לקבל 720P.
אני חושב שבשביל האופציה של EDID שווה לחסוך 180$.
המגבר שלי מכוון להוציא קבוע 720P, כל השאר היסטוריה, ולכן כל ההתקנים מוגדרים לקבל 720P.
אני חושב שבשביל האופציה של EDID שווה לחסוך 180$.
Configure Terminal
Write Erase
reload

Write Erase
reload
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
ה Spitter הטיפש (זה שעולה 70$) לא יודע לטפל במנגנון ה EDID (או יותר מדויק ה E-EDID) בצורה טובה בחיבור ל 2 המכשירים או יותר, אך אכן כמו שנכתב ,לעתים ,זה לא בעייה במידה ומשתמשים ביחידת שידור (Source או Repeater) שיודעת לשדר נתונים בלי השימוש בנתון ה EDID או שבמידה והזיהוי נעשה בצורה מקרית מול אחד משני יחידות הקצה וזיהוי זה מתאים לשנים (או יותר) מכשירי הקצה.
הבעייה אחרת שיכולה להתרחש קשורה לניגון של תוכן מוגן ומוצפן (HDCP).
כאן כבר יש העברה של מפתחות בין יחידות השידור ליחידת הקצה ופה העסק לא בהכרח יעבוד.
לכן רצוי לבדוק Spitter-ים אלו אצלכם ולראות האם זה עובד בקונפיגורצייה הספציפית שלכם
הבעייה אחרת שיכולה להתרחש קשורה לניגון של תוכן מוגן ומוצפן (HDCP).
כאן כבר יש העברה של מפתחות בין יחידות השידור ליחידת הקצה ופה העסק לא בהכרח יעבוד.
לכן רצוי לבדוק Spitter-ים אלו אצלכם ולראות האם זה עובד בקונפיגורצייה הספציפית שלכם
מרנץ 7002/8002
לדגמים הנ"ל יש שתי יציאות HDMI ותומכים בפורמטי הסאונד החדשים.
אני הבאתי את ה 7002 מחול ומאוד מרוצה!
יש מצב שאפילו דגמים פשוטים יותר בעלי 2 יציאות תבדוק באתר של MARANTZ.
יש מצב שאפילו דגמים פשוטים יותר בעלי 2 יציאות תבדוק באתר של MARANTZ.
Re: מרנץ 7002/8002
כמה עלה לך ?guybena כתב:לדגמים הנ"ל יש שתי יציאות HDMI ותומכים בפורמטי הסאונד החדשים.
יש מצב שאפילו דגמים פשוטים יותר בעלי 2 יציאות תבדוק באתר של MARANTZ....
אני אישית לא מבין איך "העולם" מסתדר עם ממתגים (כמו הרסיברים) להם יש מספר כניסות ורק יציאה אחת !
גם אני "תקוע" עם רסיבר שיש לו יציאת HDMI אחת (ושתי כניסות).
"המגבלה" הזאת גורמת לי לא להשתמש ברסיבר אצלי כממתג HDMI בכלל.
אגב, הבעייה אצלי דווקא לא נובעת בגלל שיש לי שני מקורות אליהם אני רוצה לשדר אלא בגלל שיש לי מקור אחד (טלויזיה) שאליו הייתי רוצה להתחבר בשתי כניסות מהרסיבר ולא באחד !