האים לרמקולים אלקטרוסטטי קווד יש נשמה ורגש?
-
הטכנאיקרמר
-
- עובד כבלים/לויין

- תגובות: 1283
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 27 פעמים
זוכרים ליפני כשנה או פחות , כתבתי שברמקול השמאלי יש רעשים חזקים כאשר שומעים חזק .
ואדיופיל הרי שומע חזק . חברים טובים בפורום נתנו כול מיני עיצות של תיקון . וראו את הפלא עים הזמן הרעשים פחתו . וכתבתי את זה ליפני מיס' חודשים ,שהפצע מתחיל להגליד והרעש יותר חלש וראו את הפלא, כבר כמה חודשים אין רעש ביכלל . ואני שומע חזק . וגם הטרבל ניפתח יותר . ואת המצלתיים שומעים מאוד יפה כולל מערוץ 2+10 . או שהשמיעה שלי בגיל 61 מתחילה להיתחדש .
או שלרמקולים יש נשמה ורגש . בקיצור הרמקולים קמו לתחייה . ומה זה אני נהנה מהצליל משהוא
בחדרי הפרטי .
בי
ואדיופיל הרי שומע חזק . חברים טובים בפורום נתנו כול מיני עיצות של תיקון . וראו את הפלא עים הזמן הרעשים פחתו . וכתבתי את זה ליפני מיס' חודשים ,שהפצע מתחיל להגליד והרעש יותר חלש וראו את הפלא, כבר כמה חודשים אין רעש ביכלל . ואני שומע חזק . וגם הטרבל ניפתח יותר . ואת המצלתיים שומעים מאוד יפה כולל מערוץ 2+10 . או שהשמיעה שלי בגיל 61 מתחילה להיתחדש .
או שלרמקולים יש נשמה ורגש . בקיצור הרמקולים קמו לתחייה . ומה זה אני נהנה מהצליל משהוא
בחדרי הפרטי .
בי
רק הטכנאי קרמר
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
-
הטכנאיקרמר
-
- עובד כבלים/לויין

חזק זה יחסי . גם השכנים מעט שומעים לא מתלוננים . הטרנזיסטור של אישתי במיטבח בעוצמה של 3W צורם לי באוזן , (גם יש הד בסלון) , כאשר היא שומע רשת ב' . אני יושב כבר מעל שעתיים ושומע תקליטורים בעוצמה שאדם רגיל לא יבין . הלחות בחדרי היא כ70% יש לי מד לחות ליד השעון . מה זה משנה הסיבה . העיקר הכול עבר וכייף להאזין למוסיקה . לכן כתבתי שיש "רגש" לרמקולים
בי וחג שמח
בי וחג שמח
רק הטכנאי קרמר
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
-
הטכנאיקרמר
-
- עובד כבלים/לויין

תודה אדון מנהל . אין פעם שאני מיסתובב באיזה קניון ולא חוזר הבייתה עים כמה תקליטורים הבייתה
בי ושבת שלום
בי ושבת שלום
רק הטכנאי קרמר
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
-
הטכנאיקרמר
-
- עובד כבלים/לויין

אני כימעט אוהב הכול . מישרים באידיש . של דודו פישר . ושירים באידיש מישנות ה50 שהייתי ילד קטן . והיום שיחזרו את השירים על תקליטור , כמו האחיות בארי וזמרים אחרים . עד שירים מיזרחיים . בזמן האחרון אני קונה תקליטורים בשפה הרוסית . הקלטות מעולות . וגם אפקטים מאוד יפים עים כלי הנגינה . מעט קלסי . כמובן גם את השירים של שנות ה60-70 . בקיצור העיקר שינגן משהוא בחדרי באיכות צליל מעולה . כמו שכתבתי אי שם . לא מאזין למוסיקה בהוקלטה בMP3
זה כמו לראות TV בשחור לבן .
בקיצור ממש כייף בזמן הפנוי
זה כמו לראות TV בשחור לבן .
בקיצור ממש כייף בזמן הפנוי
רק הטכנאי קרמר
-
הטכנאיקרמר
-
- עובד כבלים/לויין

ניצוצות היו רק בימים הראשונים שרכשתי את הרמקולים . כניראה ביגלל הלחות שהצתברה .
לא היו בשימוש הרבה שנים אצל המוכר . כבר כמה שנים אצלי אין ניצוצות גם בעוצמות חזקות .
היום אני מאזין לתחנות מהאינטרנט . בהמחשב יש לי כרטיס קול עים יציאה דגיטלית . והצליל
לא מגיע לצליל של תקליטור . בכול תחנה שבדקתי . מרגיש שיש חור בצליל . כמו שכתבתי אי שם
להאזין בהקלטת MP3 זה כמו ליצפות בטלויזיה שחור לבן .
לא היו בשימוש הרבה שנים אצל המוכר . כבר כמה שנים אצלי אין ניצוצות גם בעוצמות חזקות .
היום אני מאזין לתחנות מהאינטרנט . בהמחשב יש לי כרטיס קול עים יציאה דגיטלית . והצליל
לא מגיע לצליל של תקליטור . בכול תחנה שבדקתי . מרגיש שיש חור בצליל . כמו שכתבתי אי שם
להאזין בהקלטת MP3 זה כמו ליצפות בטלויזיה שחור לבן .
רק הטכנאי קרמר
תופעת "Self healing" ... מוכרת ב- QUAD
נובעת ככל הנראה מכך שלאחר פריצת ממברנת הפילם נותרים שוליים מרוטשים "לפצע" שבפילם.
כעבור זמן מה השוליים מתפוררים מהניצוצות- ונותר חור נקי בממברנה, כך שדרוש ווליום גבוה יותר על מנת להבחין בדיסטורשן ובניצוצות- אם בכלל (במידה והחור שנוצר קטן).
בכל מקרה הממברנה עדיין פגומה כמובן- אם כי עם פצע שהגליד מעט...
יש מקומות באירופה מהם ניתן להזמין יחידות ל-QUAD היום.
תהינה מהרמקול!
כעבור זמן מה השוליים מתפוררים מהניצוצות- ונותר חור נקי בממברנה, כך שדרוש ווליום גבוה יותר על מנת להבחין בדיסטורשן ובניצוצות- אם בכלל (במידה והחור שנוצר קטן).
בכל מקרה הממברנה עדיין פגומה כמובן- אם כי עם פצע שהגליד מעט...
תהינה מהרמקול!
- צפיד
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2856
- נתן תודות: 162 פעמים
- קיבל תודות: 64 פעמים
Re: תופעת "Self healing" ... מוכרת ב- QUAD
ח"ח על הדיאגנוזה!AR_sound כתב:נובעת ככל הנראה מכך שלאחר פריצת ממברנת הפילם נותרים שוליים מרוטשים "לפצע" שבפילם.
בכל מקרה הממברנה עדיין פגומה כמובן- אם כי עם פצע שהגליד מעט...![]()
תהינה מהרמקול!...
-
הטכנאיקרמר
-
- עובד כבלים/לויין

תודה תודה נהנה מאוד מהצליל
רק הטכנאי קרמר