מה עדיף?
טוב שלא פתחת איזה תיבת פנדורה קטנה עכשיו 
באופן כללי ומבלי לנקוט עמדה לדעתי אפשר להגיד את הדברים הבאים:
1. ל-PS3 יש חומרה חזקה יותר.
2. כרגע, ל-XBOX360 יש מבחר משחקים גדול יותר.
3. יש הרבה משחקים טובים שזמינים רק ל-XBOX360. אין יותר מדי כאלו ל-PS3.
4. כרגע, מרבית המשחקים שזמינים גם ל-XBOX360 וגם ל-PS3 נראים יותר טוב ב-XBOX360.
5. ל-PS3 יש כונן Blu-Ray והמערכת בכלל מתוכננת להיות תחנת מדיה מלאה. ה-XBOX360 לא תוכננה להיות כך במקור, אלא רק לעשות Streaming ממחשב. כיום, לרוב הדעות, יכולות ניגון המדיה של PS3 עדיפות (ממשק יותר נוח, יותר תאימות).
6. PS3 יקר יותר.
7. X-box live עדיף בעקרון על השירות המקביל של PS3, אבל רוב הדברים הטובים בו דורשים מנוי שנתי (שעולה כסף).
8. נכון לעכשיו, ל-PS3 אין "פריצה". ל-Xbox360, יש.
9. כרגע בארץ, למיטב ידיעתי, ישנם יותר שחקני Xbox360 מאשר PS3.
אני חושב שזה בגדול מסכם את ההבדלים. אם אתה שואל את עצמך איך 1 מתישב עם 4 - אז בעקרון התפיסה המקובלת היא של-PS3 אמנם חומרה חזקה יותר, אבל מתכנתי המשחקים עדיין לא למדו איך להפיק ממנה את המירב. אישית, ראיתי את GTA4 שיצא לאחרונה גם על XBOX360 וגם על PS3, ולדעתי נראה יותר טוב ב-PS3. למרות זאת, מדובר במשחק חדש יחסית, ולכן אני מקבל את התפיסה לפיה רוב המשחקים שיצאו עד עכשיו על שתי הקונסולות נראות יותר טוב על ה-XBOX360.
7 ו-9 עדיפים אם אתה בונה על משחק עם שחקנים אחרים. אם לא, אז לא
1. ל-PS3 יש חומרה חזקה יותר.
2. כרגע, ל-XBOX360 יש מבחר משחקים גדול יותר.
3. יש הרבה משחקים טובים שזמינים רק ל-XBOX360. אין יותר מדי כאלו ל-PS3.
4. כרגע, מרבית המשחקים שזמינים גם ל-XBOX360 וגם ל-PS3 נראים יותר טוב ב-XBOX360.
5. ל-PS3 יש כונן Blu-Ray והמערכת בכלל מתוכננת להיות תחנת מדיה מלאה. ה-XBOX360 לא תוכננה להיות כך במקור, אלא רק לעשות Streaming ממחשב. כיום, לרוב הדעות, יכולות ניגון המדיה של PS3 עדיפות (ממשק יותר נוח, יותר תאימות).
6. PS3 יקר יותר.
7. X-box live עדיף בעקרון על השירות המקביל של PS3, אבל רוב הדברים הטובים בו דורשים מנוי שנתי (שעולה כסף).
8. נכון לעכשיו, ל-PS3 אין "פריצה". ל-Xbox360, יש.
9. כרגע בארץ, למיטב ידיעתי, ישנם יותר שחקני Xbox360 מאשר PS3.
אני חושב שזה בגדול מסכם את ההבדלים. אם אתה שואל את עצמך איך 1 מתישב עם 4 - אז בעקרון התפיסה המקובלת היא של-PS3 אמנם חומרה חזקה יותר, אבל מתכנתי המשחקים עדיין לא למדו איך להפיק ממנה את המירב. אישית, ראיתי את GTA4 שיצא לאחרונה גם על XBOX360 וגם על PS3, ולדעתי נראה יותר טוב ב-PS3. למרות זאת, מדובר במשחק חדש יחסית, ולכן אני מקבל את התפיסה לפיה רוב המשחקים שיצאו עד עכשיו על שתי הקונסולות נראות יותר טוב על ה-XBOX360.
7 ו-9 עדיפים אם אתה בונה על משחק עם שחקנים אחרים. אם לא, אז לא
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
כך ps3 מניסיון הסוני יותר טוב {עם יש לך טלוויזיה טובה} רואים יותר טוב מה אס בוקס.....
בכללי :סוני רק יצא לשוק,לאומת הx-box 360 שכבר ותיק יחסית.
עווד מאט אנשים יבינו שהסוני טוב יותר {זה לא יקרה ביום אחד או ביומים}.
יש לו יכולות מדהימות שתילמד להישתמש בוא זה יהפוך כבר למחשב אמיתי.....
בכללי :סוני רק יצא לשוק,לאומת הx-box 360 שכבר ותיק יחסית.
עווד מאט אנשים יבינו שהסוני טוב יותר {זה לא יקרה ביום אחד או ביומים}.
יש לו יכולות מדהימות שתילמד להישתמש בוא זה יהפוך כבר למחשב אמיתי.....
לדעתי זה לא בדיוק ש"עוד מעט אנשים יבינו שהסוני יותר טוב" - קודם כל מתכנתי המשחקים צריכים ללמוד איך לעבוד עם מעבד ה-Cell ולנצל אותו באופן המיטבי ביותר, ולהוציא משחקים שממש מנצלים את כל החומרה היותר טובה של ה-PS.
PS3 לא בדיוק חדש, אבל באמת הוא יצא שנה נדמה לי אחרי ה-xbox360, אני מניח שזו גם הסיבה שהוא מכיל חומרה חזקה יותר.
אישית הלכתי על PS3 בגלל שגם חשובות לי יכולות ניגון המדיה, ולדעתי הוא מביס את ה-xbox360 בכל מה שקשור להיותו תחנת מדיה שאפשר לחבר למערכת קולנוע ביתי.
אם הייתי רק מחפש קונסולת משחקים והייתי מתעלם מיכולות המדיה, יכול מאוד להיות שהייתי הולך על ה-xbox360, בעיקר בגלל שיש הרבה יותר כותרים אטרקטיביים ומשחק רב המשתתפים יותר טוב (לפי מה שראיתי עד כה ב-xbox live בהשוואה למקבילה ב-PS3).
מצד שני, אסור לשכוח שאלו דברים שיכולים להשתנות מהר מאוד - ניצחון ה-blu ray על ה-HD DVD נתן לפלייסטיישן הרבה מאוד "דלק" במאבק, ואין ספק לדעתי שחברות המשחקים ימשיכו לנסות ולמצות את היכולות של הקונסולה החזקה הזאת ולא יזנחו אותה. לגבי משחק מרובה משתתפים, אני חושב שגם שם סוני שואפים לשמיים ומנסים להשתפר כל הזמן, למיטב ידיעתי כשרק הכריזו על PS3, משחק מרובה משתתפים באינטרנט בכלל לא היה אמור להיות, והם הכניסו את זה כדי להתמודד עם XBOX360.
בקיצור - כמו תמיד הצרכנים מרוויחים מהתחרות, לדעתי כרגע XBOX360 היא קונסולת משחקים טובה יותר, אבל ל-PS3 יש פוטנציאל אדיר.
PS3 לא בדיוק חדש, אבל באמת הוא יצא שנה נדמה לי אחרי ה-xbox360, אני מניח שזו גם הסיבה שהוא מכיל חומרה חזקה יותר.
אישית הלכתי על PS3 בגלל שגם חשובות לי יכולות ניגון המדיה, ולדעתי הוא מביס את ה-xbox360 בכל מה שקשור להיותו תחנת מדיה שאפשר לחבר למערכת קולנוע ביתי.
אם הייתי רק מחפש קונסולת משחקים והייתי מתעלם מיכולות המדיה, יכול מאוד להיות שהייתי הולך על ה-xbox360, בעיקר בגלל שיש הרבה יותר כותרים אטרקטיביים ומשחק רב המשתתפים יותר טוב (לפי מה שראיתי עד כה ב-xbox live בהשוואה למקבילה ב-PS3).
מצד שני, אסור לשכוח שאלו דברים שיכולים להשתנות מהר מאוד - ניצחון ה-blu ray על ה-HD DVD נתן לפלייסטיישן הרבה מאוד "דלק" במאבק, ואין ספק לדעתי שחברות המשחקים ימשיכו לנסות ולמצות את היכולות של הקונסולה החזקה הזאת ולא יזנחו אותה. לגבי משחק מרובה משתתפים, אני חושב שגם שם סוני שואפים לשמיים ומנסים להשתפר כל הזמן, למיטב ידיעתי כשרק הכריזו על PS3, משחק מרובה משתתפים באינטרנט בכלל לא היה אמור להיות, והם הכניסו את זה כדי להתמודד עם XBOX360.
בקיצור - כמו תמיד הצרכנים מרוויחים מהתחרות, לדעתי כרגע XBOX360 היא קונסולת משחקים טובה יותר, אבל ל-PS3 יש פוטנציאל אדיר.
בתור מישהו שפעם הוריד כל משחק חדש שיצא והיום מעדיף לקנות משחקים, אני יכול להגיד לך שאני נהנה יותר ככה... ברגע שאני יודע ששילמתי כסף על משחק, אני בדרך כלל חושב פעמיים לפני שאני בכלל קונה ומתחיל לשחק, אני נהנה יותר מכל התכנים של המשחק ולא מוריד-משחק-וזורק, ואני מאוד אוהב משחקים שניתן לשחק בהם ברשת נגד אנשים אחרים (כשברובם זה -הרבה- יותר מאתגר מאשר לשחק נגד מחשב) - מה שבדרך כלל לא אפשרי כשמורידים גרסה לא חוקית.
כמו שאמרתי, גם אם תבחר באופציה של השכרה או קנייה-משחק-מכירה, אני לא חושב שההוצאות שלך יהיו מטורפות. אם אתה מזמין משחקים מחו"ל (וזה אחד היתרונות ב-PS3, שהוא region-free ואתה יכול לשחק גם במשחקים של ארה"ב/אירופה/יפן/זימבבווה על קונסולה שקנית בארץ), משחק בהם ואחרי זה תמכור אותם משומשים תחזיר לעצמך את ההשקעה ואפילו תרוויח ברוב המקרים לדעתי.
ובכל מקרה, אם זה מה שמרתיע אותך, לך על XBOX360...
כמו שאמרתי, גם אם תבחר באופציה של השכרה או קנייה-משחק-מכירה, אני לא חושב שההוצאות שלך יהיו מטורפות. אם אתה מזמין משחקים מחו"ל (וזה אחד היתרונות ב-PS3, שהוא region-free ואתה יכול לשחק גם במשחקים של ארה"ב/אירופה/יפן/זימבבווה על קונסולה שקנית בארץ), משחק בהם ואחרי זה תמכור אותם משומשים תחזיר לעצמך את ההשקעה ואפילו תרוויח ברוב המקרים לדעתי.
ובכל מקרה, אם זה מה שמרתיע אותך, לך על XBOX360...
הוא צודק ב 100%,natim9 כתב:אני לא בטוח שאתה צודקnadav-g כתב:טוב שלא פתחת איזה תיבת פנדורה קטנה עכשיו
1. ל-PS3 יש חומרה חזקה יותר.......
בכלל, לדעתי, ההודעה הראשונה של nadav-g בשרשור הזה ממצה את ההבלים המרכזיים בין ה PS3 ל 360
בצורה מלאה