חיבור סאב
לא הבנתי לאן חברת אותו,אך אם זה רסיוור יש לך 2 אפשרויות לטעמך:להגדיר ברסיוור שהרמקולים שלך הם קטנים ואז כל הבס(תכוון את כפתור התדרים בסאב ל200 בערך)עובר אוטומט(הסאב במקרה זה לא יהיה נתון לשנויים ברסיוור אלא מקובע)לסאב.אפשרות שניה היא:להגדיר את הסאב כפלוס!ואז בנוסף לפרונט הסאב גם יעבוד לך בכל מצב!ואז תצטרך לבצע חפיפת תדרים בין הסאב לפרונט(חיתוך של ההרצים בהתאם לפרונט בכפתור הסאב)לבחירה לטעמך!
אני רוצה לחבר אותו לשתי אופציות:
1. לתפקד כערוץ באס כאשר אני מנגן סרטים ב- 5.1 - לצורך זה חיברתי כבל RCA מהפרוססור שלי לסאב והוא מתפקד מצויין.
2. לנגן במקביל לרמקולים הקדמיים שלי כאשר אני שומע סטריאו על מנת לקבל תוספת באס, לצורך זה אני מניח שאני צריך לחבר את הסאב בקונפיגורציה נוספת. אשמח להדרכה.
תודה
1. לתפקד כערוץ באס כאשר אני מנגן סרטים ב- 5.1 - לצורך זה חיברתי כבל RCA מהפרוססור שלי לסאב והוא מתפקד מצויין.
2. לנגן במקביל לרמקולים הקדמיים שלי כאשר אני שומע סטריאו על מנת לקבל תוספת באס, לצורך זה אני מניח שאני צריך לחבר את הסאב בקונפיגורציה נוספת. אשמח להדרכה.
תודה
ADICT כתב:לא הבנתי לאן חברת אותו,אך אם זה רסיוור יש לך 2 אפשרויות לטעמך:להגדיר ברסיוור שהרמקולים שלך הם קטנים ואז כל הבס(תכוון את כפתור התדרים בסאב ל200 בערך)עובר אוטומט(הסאב במקרה זה לא יהיה נתון לשנויים ברסיוור אלא מקובע)לסאב.אפשרות שניה היא:להגדיר את הסאב כפלוס!ואז בנוסף לפרונט הסאב גם יעבוד לך בכל מצב!ואז תצטרך לבצע חפיפת תדרים בין הסאב לפרונט(חיתוך של ההרצים בהתאם לפרונט בכפתור הסאב)לבחירה לטעמך!...
למה ל200 דווקא ..???
תקן אותי אם אני טועה אבל סאב לא אמור לרדת בהרבה יותר נמוך??
מה זה משנה מה אומרים חשוב מה שעושים....
לאיזו יציאה במגבר לחבר את כבלי הרמקולים מהסאב? הרי ביציאה של המגבר מחוברים כרגע הרמקולים הראשיים.moshem74 כתב:בסאב מאחורה כתוב לך AMP IN L+R , כניסות של כבל רמקולים רגיל,כאילו מהמגבר שלך לסאב....
אז תחבר לשם.
ואת הרמקולים שלך כרגע, תשאיר כמו שהם.
בהצלחה....
תודה
משה מתכוון שאת הרמקולים הראשיים תחבר קודם לתבריג רמקולים שיש לך בסאב,(IN וOUT )כלומר תכנס לסאב ותצא ממנו עם אותו כבל רמקולים ותמשיך לרסיוור לחיבור הסופי!זה מאלץ הרסיוור(או מה שזה לא יהיה...)להשמיע את כל הסלט!לגבי השאלה של ניר למה 200?כי ברגע שאמרתי להגדיר ברסיוור את הפרונט כקטנים!אזי אתה מוכרח לפתוח את הסאב שיכיל את כל הבסים לא דווקא רק הנמוכים אלא גם היותר גבוהים שכביכול הרמקולים (שהגדרת קטנים)לא יוכלו למלא!ככה לא תפסיד בסים!