LCD 32 בבקשה תעזרו

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
saarleibo פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום ברצוני לקנות LCD 32
כבר תקופה שאני מחפש ומסתכל על דגמים
השימוש העיקרי שלי יהיה אקס בוקס 360 סרטים וסדרות מהמחשב וטלויזיה...
כאשר אני רוצה שבצפייה בטלויזיה העיוות בתמונה יהיה מנימלי ככול הניתן.

ההתלבטות העיקרית שלי היא בין HITACHI-A01 לא יצא לי לראות את הדגם באף חנות אבל הביקורות על HITACHI לרוב טובות ולכן יש לי אמון בטלויזיה-אשמח לקבל חוות דעת

TOSHIBA C3500(נמצאת במחיר ממש זול וקצת לא הגיוני אפילו בזאפ) ואישית אני לרוב אוהב את איך שרואים בטושיבות למניהן

ואחרונה היא PHILIPS כאשר ישנם 3 דגמים שאני לא בטוח בהבדלים בינהם 3: 32PF5331, 32PF5322 ו32PFL3312

אשמח להמלצות בין דגמים אלו ואפילו דגמים אחרים כעיקרון אני רוצה להימנע מלעבור את ה4 וחצי בתקציב
תודה מראש וסליחה על החפירה (:

liorgoell
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 72
קיבל תודות: 3 פעמים

קודם כל

שליחה #2 

אני מציע לצאת ל"שטח" ולראות את המסכים הנ"ל כי הם שונים מאוד באופיים: בטושיבה התמונה קריספית (חדה), להיטאצ'י יש תמונה רכה יותר (יותר לטעמי האישי), גם בצבעים יש הבדלים. שורה תחתונה היא לך וראה אותם בחנות, עדיף אחת שבה אתה יכול לשחק איתן ולבדוק.
שים לב: להיטאצ'י רק חיבור HDMI אחד שזה שיקול (למרות שאפשר לקנות SWITCH ) ולדגם הזה של טושיבה יש "תת זנים" :-)) תריץ בפורומים חיפוש על C3500e לעומת C3500PG . יש להם הבדלים גם במעבד התמונה וגם בחיבורים מאחור (קומפוננט/סקארט)
לגבי הפיליפס נראה לי שחיפוש על 32PF5322 בפורומים יניב תוצאות.
לגבי תקציב, נראה לי שאתה גבולי ביותר עם הדגמים האלו...

בהצלחה,

nadav-g
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 333
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

בתקציב שלך כדאי לך לבדוק גם את ה-R81 של סמסונג. אני בדיוק קניתי 32" מהסדרה הזאת, מאוד אהבתי בחנות (למרות שלא בדקתי אותה מול ההיטאצ'י).

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”