http://pocketcalculatorshow.com/boombox/
למי לא היה כזה בשלב מסוים בצעירותו? לי היו דגמים שונים של סוני בעיקר..שתמיד ההורים
קנו לי בימי הולדת.כיף להיזכר..באחד מאלה של סוני שהיו לי הייתה כניסת LINE IN,שדרכה
חיברתי את כרטיס הקול הראשון במחשב שהיה לי אז-SOUND BLASTER 2.0 שניגן ב-8 ביט..
זה היה בתקופה שכרטיסי קול במחשבי PC לא היו כל כך נפוצים,ורמקולים איכותיים לסביבת מחשב? מי שמע על זה בכלל? הבום בוקס שלי באמת עשתה בומים-של הרעשים ממשחקי
המחשב של אז..
אתר יפה שהוא מוזיאון ל-BOOMBOX
- roypeles
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3058
- שם מלא: רואי
- נתן תודות: 68 פעמים
- קיבל תודות: 95 פעמים
בהחלט כיף להזכר.
הבום בוקס הראשון שלי היה מונו עם רמקול אחד, כבד של JVC. איזה בנייה הייתה לו... יש לי אותו עדיין איפשהו.
אח"כ כמובן באו הטייפים הכפולים הקטנים והנחותים יותר ממנו, עד למערכת המידי הראשונה בתחילת שנות ה 90 שכללה סידי לצד פטיפון ואפילו טיונר דיגיטלי - וואו...
אני זוכר שלאיזו מורה בבצפר היה בום בוקס גדול עם לא פחות מ 3 קלטות!!! אפשר היה שם לשכפל קלטת אחת ל - 2 באותו הזמן. אני זוכר היו יוצאות לי העיניים שהייתי רואה את זה בטקסים וכאלה...
והינה אני שוב מתלהב כמו ילד קטן....
הבום בוקס הראשון שלי היה מונו עם רמקול אחד, כבד של JVC. איזה בנייה הייתה לו... יש לי אותו עדיין איפשהו.
אח"כ כמובן באו הטייפים הכפולים הקטנים והנחותים יותר ממנו, עד למערכת המידי הראשונה בתחילת שנות ה 90 שכללה סידי לצד פטיפון ואפילו טיונר דיגיטלי - וואו...
אני זוכר שלאיזו מורה בבצפר היה בום בוקס גדול עם לא פחות מ 3 קלטות!!! אפשר היה שם לשכפל קלטת אחת ל - 2 באותו הזמן. אני זוכר היו יוצאות לי העיניים שהייתי רואה את זה בטקסים וכאלה...
והינה אני שוב מתלהב כמו ילד קטן....