60% כבלים, 40% מחשב (כולל HD). פלזמה או LCD?
- Frosti7
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 596
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
לדעתי אם מדובר בסרטים או וידאו(זה לא משנה אם מYESHD או מהמחשב) הפלזמה תעשה עבודה טובה יותר, אם מדובר בגלישה באינטרנט ועבודה על מחשב אז LCD עדיףyifty כתב:וזה לא יפגע לי באיכות הצפיה בתכני HD מהמחשב?...
לך על LG pg60
תראה, לא נאמר שבפלאזמה רואים טוב יותר תכני HD מאשר ב - LCD. כל דבר לגופו, תלוי מה משווים וזה ממש בלתי אפשרי לבצע כאן הכללה לטובת טכנולוגיה כזו או אחרת.yifty כתב:אבל רזולוציה של פלזמה היא נמוכה יותר. איך רואים בה יותר טוב תכני HD?...
כן נאמר ששידורי כבלים סביר שתראה בפלאזמה טוב יותר. שידורי HD גם תראה מצוין באחת הפלאזמות שאני למשל המלצתי לך עליהן, קרי שעסקת חבילה בפלאזמה תהיה מצוינת עבורך.
אם השידור הוא ב-1080i או 1080p אתה תראה יותר טוב בטלוויזיה שתומכת ברזולוציה כזאת. רוב הפלזמות פשוט לא מסוגלות להציג רזולוציה כזו ולכן תראה בהן פחות טוב.
מאידך, לפלזמות יש יתרון בשידורי SDTV, שמגיעים ברזולוציה נמוכה יותר כמובן.
התחלת את הפוסט שלך באמירה שאתה הולך להשתמש בטלוויזיה 60 אחוז לכבלים - מזה משתמע שרוב הזמן אתה תראה SDTV, ולכן המליצו לך על פלזמה.
התחלת את הפוסט שלך באמירה שאתה הולך להשתמש בטלוויזיה 60 אחוז לכבלים - מזה משתמע שרוב הזמן אתה תראה SDTV, ולכן המליצו לך על פלזמה.
לא מדויק לומר "רוב הפלאזמות לא מסוגלות להציג 1080...."nadav-g כתב:אם השידור הוא ב-1080i או 1080p אתה תראה יותר טוב בטלוויזיה שתומכת ברזולוציה כזאת. רוב הפלזמות פשוט לא מסוגלות להציג רזולוציה כזו ולכן תראה בהן פחות טוב.
התחלת את הפוסט שלך באמירה שאתה הולך להשתמש בטלוויזיה 60 אחוז לכבלים - מזה משתמע שרוב הזמן אתה תראה SDTV, ולכן המליצו לך על פלזמה....
כמעט כל חברה שמייצרת מסכי פלאזמה, מייצרת גם מסכי FHD רק שמה לעשות, הם ממש לא בתקציב הנקוב כאן בפוסט.
יותר מזה, גם ב - 7.5K זו משימה בלתי אפשרית למצוא מסך LCD FHD ראוי. בטח בטח בגודל 42 אינצ' כמו שהבחור ביקש.
אני לא משתמש במושג של "די FHD"
או שהיא מציגה 1080P בלי להוריד את האיכות או שלא.
אם רוב הזמן אתה מתכנן לראות תכנים שאינם HD, אז לך על הפלזמה בהחלט.
מכיוון שלא תוכל להרשות לעצמך פלזמה שהיא באמת FHD (ולא "די"
) אז במידה ואתה מתכנן על תכני FHD, לך על LCD - תוכל לקנות FHD של היטאצ'י 37" בתקציב שלך אני חושב, או אפילו 42" אם תעלה את הקציב ב-1,500-2,000.
אבל אז כמובן שתראה תכנים שאינם HD (טלויזיה רגילה או DVD) באיכות פחותה (אלא אם תקנה מכשיר DVD שעושה upscaling ואז האיכות תהיה מעולה לדעתי).
או שהיא מציגה 1080P בלי להוריד את האיכות או שלא.
אם רוב הזמן אתה מתכנן לראות תכנים שאינם HD, אז לך על הפלזמה בהחלט.
מכיוון שלא תוכל להרשות לעצמך פלזמה שהיא באמת FHD (ולא "די"
אבל אז כמובן שתראה תכנים שאינם HD (טלויזיה רגילה או DVD) באיכות פחותה (אלא אם תקנה מכשיר DVD שעושה upscaling ואז האיכות תהיה מעולה לדעתי).