קוים אפורים בפלאזמה - Help please
קניתי פלאזמה חדשה של סמסונג - 42 אינץ' ולמרבה הצער יש פסים אפורים לרוחב המסך שיורדים או עולים.
הטלויזיה מחוברת דרך קבל צהוב מיס מקס דרך הרסיבר אבל גם כשחיברתי ישירות עדיין היה את זה. קניתי כבלים של S-video אבל בחיבור ישירות מהממיר לטלויזיה זה כותב לי no signal. אני כבר לא יודע מה לעשות ובשירות מן הסתם לא יענו עד יום ראשון.
מישהו מכיר את התופעה ויכול לתת איזה טיפ?
תודה!
הטלויזיה מחוברת דרך קבל צהוב מיס מקס דרך הרסיבר אבל גם כשחיברתי ישירות עדיין היה את זה. קניתי כבלים של S-video אבל בחיבור ישירות מהממיר לטלויזיה זה כותב לי no signal. אני כבר לא יודע מה לעשות ובשירות מן הסתם לא יענו עד יום ראשון.
מישהו מכיר את התופעה ויכול לתת איזה טיפ?
תודה!
היה אצלי טכנאי של יס שהתקין את הisolator והפסים באמת נעלמו (אני חושד שרואים טיפה פחות טוב מאשר קודם אבל אני לא בטוח).
לגבי הS video, הטכנאי הראה לי בהגדרות ->אתחול מתקדם ->הגדרת Scart ->
ואז לבחור S-HVS.
משום מה זה עדיין לא עובד וגם הוא לא ידע למה... יש עוד משהו לעשות בממיר או בטלויזיה?
דרך אגב, חיברתי את הכבל מיציאת Svideo ביס מקס לכניסת Svideo בטלוויזיה ובהגדרות רשום scart... יכול להיות שיציאת הSVIDEO בממיר לא פועלת?
לגבי הS video, הטכנאי הראה לי בהגדרות ->אתחול מתקדם ->הגדרת Scart ->
ואז לבחור S-HVS.
משום מה זה עדיין לא עובד וגם הוא לא ידע למה... יש עוד משהו לעשות בממיר או בטלויזיה?
דרך אגב, חיברתי את הכבל מיציאת Svideo ביס מקס לכניסת Svideo בטלוויזיה ובהגדרות רשום scart... יכול להיות שיציאת הSVIDEO בממיר לא פועלת?
נראה לי שלא כלהדמים של 3100 תומכים ב SVIDEO, אבל אין לי YES. אם הטכנאי לא אמר כלום, אולי הדגם שלך כן תומך, אבל זה לא קני מידה מספיק (הטכנאים לא תמיד יודעים...).
לגבי הטלויזיה, תבדוק במנואל, אם צריך להגדיר משהו, זה יהיה כתוב שמה.
לגבי הטלויזיה, תבדוק במנואל, אם צריך להגדיר משהו, זה יהיה כתוב שמה.
אני מקווה שאני לא מתבלבל במונחים, תרגישו חופשי לתקן אם צריך.
בממיר יש לי יציאת סקארט (לכבל השחור הרחב), יציאת S-video (עגול) ויציאת קומפוזיט (לכבלים אדום לבן לאודיו וצהוב לוידאו).
בטלויזיה יש לי כניסות קומפוננט (כחול ירוק אדום) USB (עגול) בצד, קומפוזיט וHDMI.
יש גם רסיבר באמצע, אבל אפשר לעזוב את זה כרגע.
אני קניתי כבלים של Svideo שבשני הצדדים יש עיגול ועם זה זה לא עובד מהממיר,
בממיר יש לי תחת הגדרת סקארט שפירטתי למטה composite, S-VHS(Y/C) , RGB
האם אני אמור לקנות כבל שבצד אחד סקארט ובצד השני עיגול של SVIDEO?
בבקשה תעזור לי להבין מה החיבור שיתן את האיכות הטובה ביותר, כב הוצאתי איזה 200 שקלים על כבלים ומהטלויזיה זה לא קרוב ללהשביע רצון....
בממיר יש לי יציאת סקארט (לכבל השחור הרחב), יציאת S-video (עגול) ויציאת קומפוזיט (לכבלים אדום לבן לאודיו וצהוב לוידאו).
בטלויזיה יש לי כניסות קומפוננט (כחול ירוק אדום) USB (עגול) בצד, קומפוזיט וHDMI.
יש גם רסיבר באמצע, אבל אפשר לעזוב את זה כרגע.
אני קניתי כבלים של Svideo שבשני הצדדים יש עיגול ועם זה זה לא עובד מהממיר,
בממיר יש לי תחת הגדרת סקארט שפירטתי למטה composite, S-VHS(Y/C) , RGB
האם אני אמור לקנות כבל שבצד אחד סקארט ובצד השני עיגול של SVIDEO?
בבקשה תעזור לי להבין מה החיבור שיתן את האיכות הטובה ביותר, כב הוצאתי איזה 200 שקלים על כבלים ומהטלויזיה זה לא קרוב ללהשביע רצון....