צריך המלצה לרכישת LCD בגודל של 42 .

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
odpr פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 313
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #1 

שלום
יש המלצות לטלויזיה בגודל 42 ,
לשימוש XBOX , DVD , ו ?
YES

Dalamber
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1090
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #2 

מה התקציב?

odpr פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

עד 14 .

שליחה #3 

14K

nadav-g
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 333
קיבל תודות: 0

שליחה #4 

דלמבר בטוח יגיד LA40M81B. :)

אני מצטרף לדבריו כי זו טלוויזיה מעולה, וגם מוסיף את היטאצ'י L42X01 שהוא הרבה מתחת לתקציב שלך וישאיר לך עודף לצ'ופרים אחרים (והיא גם 42" ולא 40").

מאוד התרשמתי גם מה-KDL40D3550 של סוני. (גם תשאיר לך עודף, יש לך גם את V3000 שהיא קצת יותר יקרה אבל אני לא חושב שההבדלים שווים את זה בכלל)

ליגה אחת למעלה יש לך את הפיליפס 42PFL9632D שהיא מדהימה, אבל תצטרך להוציא קצת יותר מהתקציב שלך (לדעתי לפחות 17K).

אני חושב שהתקציב שלך הוא באמצע - הוא יותר ממה שצריך על טלוויזיות 42" FHD טובות, אבל הוא לא מספיק בשביל "המילה האחרונה" של טלוויזיות 42" FHD שעובדות על 100Hz כמו 42PFL9632D של פיליפס, KDL40X3500 של סוני.

אני לא בטוח לגבי LA40F81B של סמסונג, שהיא טלוויזית ה-100Hz שלהם - יכול להיות שהיא בתקציב שלך אבל עוד לא ראיתי אותה בחנויות ממש, חדשה דנדשה, אני חושב שאמורה להיות יותר זולה מהפיליפס.

odpr פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

mmm

שליחה #5 

אוקיי, נבדוק את זה מעניין..

האמת על HITACHI לא שמעתי מעולם ואני רואה שיש םפה התלהבות רבה, יש לה אחריות בכלל מי היבואן ?

מה לגבי הTOSHIBA ו הSHARP ?
והאם ה 100HZ שווה את התוספת של המחיר ?

yaronkle
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 5347
שם מלא: ירון קליין
נתן תודות: 203 פעמים
קיבל תודות: 332 פעמים

שליחה #6 

למה LCD?

Dalamber
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #7 

nadav-g כתב:דלמבר בטוח יגיד LA40M81B. :)

אני מצטרף לדבריו כי זו טלוויזיה מעולה, וגם מוסיף את היטאצ'י L42X01 שהוא הרבה מתחת לתקציב שלך וישאיר לך עודף לצ'ופרים אחרים (והיא גם 42" ולא 40").

מאוד התרשמתי גם מה-KDL40D3550 של סוני. (גם תשאיר לך עודף, יש לך גם את V3000 שהיא קצת יותר יקרה אבל אני לא חושב שההבדלים שווים את זה בכלל)

ליגה אחת למעלה יש לך את הפיליפס 42PFL9632D שהיא מדהימה, אבל תצטרך להוציא קצת יותר מהתקציב שלך (לדעתי לפחות 17K).

אני חושב שהתקציב שלך הוא באמצע - הוא יותר ממה שצריך על טלוויזיות 42" FHD טובות, אבל הוא לא מספיק בשביל "המילה האחרונה" של טלוויזיות 42" FHD שעובדות על 100Hz כמו 42PFL9632D של פיליפס, KDL40X3500 של סוני.

אני לא בטוח לגבי LA40F81B של סמסונג, שהיא טלוויזית ה-100Hz שלהם - יכול להיות שהיא בתקציב שלך אבל עוד לא ראיתי אותה בחנויות ממש, חדשה דנדשה, אני חושב שאמורה להיות יותר זולה מהפיליפס.
...
ה - F81 אינה בתקציב כיוון שעלותה סביב ה - 20K.
בהחלט הייתי במתמקד ב - M81 וה - 9632.

Dalamber
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #8 

odpr כתב:שלום
יש המלצות לטלויזיה בגודל 42 ,
לשימוש XBOX , DVD , ו ?
YES
...
שאלה נוספת... באחוזים כמה יתפוס השימוש בקונסולה? כי אם אחוז השימוש אינו מספיק דומיננטי, הייתי בהחלט הולך על פלאזמה.

odpr פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #9 

פלסמה, טכנולוגיה ישנה, שזמנה קצר.
מתחממת, כבדה יותר, צורכת יותר חשמל, רזולוציה לרוב נמוכה יותר מLCD

הקנוסולה תשמש לא מעט גם DVD .
M81 היא לא FULL HD אני חושב , לא ?

מה עם SHARP וTOSHIBA ?

odpr פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #10 

עכשיו בהסתכלות נוספת על ה SAMSUNG אני רואה שאין SCART שזה SUPERקריטי...
אחרת אי אפשר לראות טלויזיה כמו בן אדם.

(ואגב היא GLOSS ? או מאט ? )

בנוסף אני רואה פה ביקורת בZAP קטלנית ביותר
חוות דעת:
I bought this tv a month ago and it was the biggest mistake.
The picture quality is pretty good although it makes everything you see look like a documentary.
The biggest problem is the lag during fast motion camera movement or fast paced scenes
this problem is relevant during all modes and with tv and movies
game mode does not fix this lag either so don't believe what you read

SAMSUNG נפסל..

nadav-g
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #11 

גם אני ראיתי את חוות הדעת הזו, וזו חוות הדעת הרעה היחידה ששמעתי על סמסונג.

תשמע, אני בטוח שאם תשתדל, אתה תמצא מישהו שיגיד לך משהו רע כמעט על כל טלוויזיה. אני מצאתי מישהו שדיבר רעות על הפיליפס 9632 למרות שלכל הדעות זאת טלוויזיה מדהימה.

בשורה התחתונה תמיד יהיה איזה מישהו שהמובילים הפילו את הטלוויזיה שלו איזה פעם או פעמיים וקיבל טלוויזיה עם בעיה כלשהי ואחרי זה ילך להתלונן בכל מדיום שהוא מכיר ויגיד שהחברה מסריחה ולא לקנות בחיים...

שלא לדבר על אנשים שקונים LCD בלי לבדוק כמו שצריך באיזה רשת שיווק, מגיעים הביתה, מחברים אותה, ואז מתבכיינים שרואים SDTV גרוע או שכל סרט "נראה כמו דוקומנטרי".

בקיצור, עזוב שטויות, לך תראה אותה בחנות ותבין שהיא מהממת.

ודרך אגב, מבין כל הדגמים שקיבלת פה, הפיליפס 9632 היא רמה אחת מעל, ככה שאם אתה יכול לחרוג מעט מהתקציב שציינת בשביל לקנות אותה, אתה לא תתחרט על זה.

ה-100 הרץ הוא תוספת נחמדה, לא הפיל אותי מהרגליים, אבל גם זה קיים ב-9632. ה-9632 גם שונה מהאחרות בזה שיש לה Ambilight 2 (ייחודי לפיליפס כמובן) ומעבד תמונה מדהים. הפיליפס היא הטלוויזיה שראיתי בה SDTV הכי טוב מבין כל ה-LCD. אישית הסיבה היחידה שלא קניתי אותה היא שרציתי 42" ולא היה לי את התקציב ל-42" של פיליפס (מה גם שרוב השימושים שלי לא כוללים SDTV ןב-HD לא מצאתי שיש לה יתרון מדהים).

odpr פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #12 

nadav-g כתב:גם אני ראיתי את חוות הדעת הזו, וזו חוות הדעת הרעה היחידה ששמעתי על סמסונג.

תשמע, אני בטוח שאם תשתדל, אתה תמצא מישהו שיגיד לך משהו רע כמעט על כל טלוויזיה. אני מצאתי מישהו שדיבר רעות על הפיליפס 9632 למרות שלכל הדעות זאת טלוויזיה מדהימה.

בשורה התחתונה תמיד יהיה איזה מישהו שהמובילים הפילו את הטלוויזיה שלו איזה פעם או פעמיים וקיבל טלוויזיה עם בעיה כלשהי ואחרי זה ילך להתלונן בכל מדיום שהוא מכיר ויגיד שהחברה מסריחה ולא לקנות בחיים...

שלא לדבר על אנשים שקונים LCD בלי לבדוק כמו שצריך באיזה רשת שיווק, מגיעים הביתה, מחברים אותה, ואז מתבכיינים שרואים SDTV גרוע או שכל סרט "נראה כמו דוקומנטרי".

ודרך אגב, מבין כל הדגמים שקיבלת פה, הפיליפס 9632 היא רמה אחת מעל, ככה שאם אתה יכול לחרוג מעט מהתקציב שציינת בשביל לקנות אותה, אתה לא תתחרט על זה.

ה-100 הרץ הוא תוספת נחמדה, לא הפיל אותי מהרגליים, אבל גם זה קיים ב-9632. ה-9632 גם שונה מהאחרות בזה שיש לה Ambilight 2 (ייחודי לפיליפס כמובן) ומעבד תמונה מדהים. הפיליפס היא הטלוויזיה שראיתי בה SDTV הכי טוב מבין כל ה-LCD. אישית הסיבה היחידה שלא קניתי אותה היא שרציתי 42" ולא היה לי את התקציב ל-42" של פיליפס (מה גם שרוב השימושים שלי לא כוללים SDTV ןב-HD לא מצאתי שיש לה יתרון מדהים).
...
הדגם שאתה אומר הוא 46 " ועולה 21 ....
זה 10 יותר מהתקציב שלי ולא בגודל המדובר בכלל..

אל א אם כן אני טועה ...
ויש דגם כזה בגודל 42 , במחיר סביר..
אשמח ללניק ..

nadav-g
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #13 

quiksilver
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 197
נתן תודות: 6 פעמים

שליחה #14 

nadav-g כתב:גם אני ראיתי את חוות הדעת הזו, וזו חוות הדעת הרעה היחידה ששמעתי על סמסונג.

...
לעניות דעתי(ובתור אחד שעוסק בתחום עם פיליפס) היא אחת הטלויזיות הטובות ביותר בתחום אבל כשאני רואה בא מטריקס או המון סרטים אחרים (ואני נפגש עם הטלויזיה הזאת המון) קשה לי לראות את הסרט כי הוא נראה מוזר ...וכמו שאמרו כבר נראה לי כאילו אני רואה איזה סרט דוקמנטרי.

nadav-g
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #15 

וזה נכון גם כשאתה רואה אותו ב-1080p24 ?

כי אישית לא הבנתי למה אנשים אומרים את זה...

quiksilver
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 197
נתן תודות: 6 פעמים

שליחה #16 

הסרט עצמו הוא בגרסת DVD רגיל אני עכשיו מוריד את הרגסת HD-DVD ואני יבדוק בעבודה איך אני מצליח לראות את הסרט הזה על הטלויזיה.
אבל מה שראיתי עד עכשיו זה DVD רגיל אבל אפילו בYES HD בערוץ הסרטים שלהם וערוץ הסדרות רואים ככה אני יגיד לך אפילו משהו אחר ראיתי נמלטים בYES HD על פיליפס FULL HD ואמרתי לעצמי בלב שבCRT שיש לי בבית אני נהנה יותר זה לא שרואים יותר טוב (בפיליפס רואים מדהים) אבל משום מה זה מרגיש מוזר כאילו השחקנים משחקים שונה מוזר לא יודע כל-כך איך להסביר את זה.

אתם צריכים ללכת עם סרט או פרק של סדרה בFHD ולראות בעצמכם.. אני לא יודע איך זה בטלוויזיות אחרות לא יצא לי לבדוק
מעניין אם זה אותו דבר.??

yaronkle
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 5347
שם מלא: ירון קליין
נתן תודות: 203 פעמים
קיבל תודות: 332 פעמים

שליחה #17 

odpr כתב:פלסמה, טכנולוגיה ישנה, שזמנה קצר.
מתחממת, כבדה יותר, צורכת יותר חשמל, רזולוציה לרוב נמוכה יותר מLCD
...
הסיבות שמנית לא רלוונטית לשיקול רכישת LCD או פלזמה:
30% יותר צריכת חשמל, 30 קילו ל- 42" לא נחשב כבד, גם LCD מתחמם, הרזולוציה בדיוק כמו LCD - אתה קובע.
לגיל אין משמעות (לא יודע מי יותר ותיק): ב- CRT שהרבה יותר ותיק רואים טלוויזיה יותר טוב מרוב המסכים הדקים.
זמנה של הפלזמה קצר מכיוון שליצרנים יקר יותר לייצר אותו ולא בגלל שהוא פחות טוב.

לפי מה שתיארת: DVD, טלוויזיה ו- XBOX הכי טוב פלזמה או LCD 100HZ.

אבל עדיף שתכין רשימה ותשווה את הטלוויזיות בצפייה ב- DVD וטלוויזיה.

odpr פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #18 

מעניין למה אתם מתכוונים שזה נראה כמו דוקומנטרי... :?:
מוזר!
לגבי המחיר זה ממש מחוץ לתקציב..

אני שואל שוב, מה עם SHARP ו TOSHIBA ?

nadav-g
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #19 

הטובות של SHARP מחוץ לתקציב שלך, וגם לא שוות את זה לדעתי, סתם יקר.

לא יודע לגבי טושיבה, אישית לא אוהב אותם.

guy11
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2430
נתן תודות: 20 פעמים
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #20 

הסרטים בפיליפס נראים דקומונטרים כאשר מצב ה DIGITAL NATURAL MOTION דלוק.זה בערך כמו המובי פלוס במסכים של סמסונג או ה MJC בחלק מהדגמים של שארפ.כשמכבים את האופציה הזאת אז הסרטים נראים רגיל.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”