1366x768 במחשב
היי חברים
בשעה טובה ומוצלחת קניתי טלויזיה Sharp 42" WD1E (אל תדאגו, התמונות בדרך P: )
חיברתי את המחשב שלי (לא HTPC, סתם רציתי לראות איך סרט HD נראה באמת) עם כבל s-video.
הכרטיס מסך שלי הוא X600PRO.
הסרט HD נראה מצוין אבל יש בעיה אחת. כל שאר הדברים (בין אם זה גלישה באינטרנט או סתם לשוטט בקבצים שלי) מאוד מטושטשים.
אני הבנתי שזאת בעיה של רזולוציה, מכיוון שאני עבדתי על רזו' של 1024*768 והמסך הוא בכלל 1366*768. אין לי אפשרות לכוון כזאת רזולוציה במחשב, מה עליי לעשות?
אגב, יש לי יציאת DVI VGA וSVIDEO במחשב, אני יודע שDVI-HDMI זה הכי טוב, אבל זה מעט יקר. מה הדבר השני הכי טוב? s-video-s-video? vga-vga? svideo-scart?
בשעה טובה ומוצלחת קניתי טלויזיה Sharp 42" WD1E (אל תדאגו, התמונות בדרך P: )
חיברתי את המחשב שלי (לא HTPC, סתם רציתי לראות איך סרט HD נראה באמת) עם כבל s-video.
הכרטיס מסך שלי הוא X600PRO.
הסרט HD נראה מצוין אבל יש בעיה אחת. כל שאר הדברים (בין אם זה גלישה באינטרנט או סתם לשוטט בקבצים שלי) מאוד מטושטשים.
אני הבנתי שזאת בעיה של רזולוציה, מכיוון שאני עבדתי על רזו' של 1024*768 והמסך הוא בכלל 1366*768. אין לי אפשרות לכוון כזאת רזולוציה במחשב, מה עליי לעשות?
אגב, יש לי יציאת DVI VGA וSVIDEO במחשב, אני יודע שDVI-HDMI זה הכי טוב, אבל זה מעט יקר. מה הדבר השני הכי טוב? s-video-s-video? vga-vga? svideo-scart?
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
הבעיה שלך מאוד פשוטה. S-Video בקושי יכול לסחוב 800x600. בעצם הוא מגביל אותך לרזולוציות של שידור טלוויזיה רגיל.
הכי פשוט בשבילך זה לקנות כבל HDMI, לא צריך לשלם יותר מ 100-150 ש"ח, לחבר מתאם DVI/HDMI למחשב ולכוון את המחשב שיוציא רזולוציה של 1280x720 שזו רזולוציה 720P תיקנית.
הכי פשוט בשבילך זה לקנות כבל HDMI, לא צריך לשלם יותר מ 100-150 ש"ח, לחבר מתאם DVI/HDMI למחשב ולכוון את המחשב שיוציא רזולוציה של 1280x720 שזו רזולוציה 720P תיקנית.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
יש לי כבל HDMI - HDMI אבל לכ"מ שלי אין יציאת HDMI.Catskinner כתב:הבעיה שלך מאוד פשוטה. S-Video בקושי יכול לסחוב 800x600. בעצם הוא מגביל אותך לרזולוציות של שידור טלוויזיה רגיל.
הכי פשוט בשבילך זה לקנות כבל HDMI, לא צריך לשלם יותר מ 100-150 ש"ח, לחבר מתאם DVI/HDMI למחשב ולכוון את המחשב שיוציא רזולוציה של 1280x720 שזו רזולוציה 720P תיקנית....
בכל אופן, כמה אמור לעלות כבל DVI-HDMI טוב? אני לא רוצה משהו מפלצתי אבל לא משהו made in gaza
איך הכבל הזה?
http://exp.shopy.co.il/products/106814
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
אם יש לך יציאת DVI במחשב ויש לך כבר כבל HDMI אז אתה רק צריך לקנות מתאם DVI ל HDMI בכמה שקלים בודדים.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
ב-KSP מתאם DVI ל-HDMI עולה 25 ש"ח וכבל DVI ל-HDMI עולה 30 ש"ח.
אם יש לך כבל VGA בבית, שווה לנסות איתו, יחד עם התקנת הדרייבר הכי עדכני לכרטיס המסך שלך, ואם עדיין לא מופיעה הרזולוציה הזו, נסה עם התוכנה PowerStrip.
אם יש לך כבל VGA בבית, שווה לנסות איתו, יחד עם התקנת הדרייבר הכי עדכני לכרטיס המסך שלך, ואם עדיין לא מופיעה הרזולוציה הזו, נסה עם התוכנה PowerStrip.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"