1366x768 במחשב

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
ZeppeliN פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1005
נתן תודות: 14 פעמים
קיבל תודות: 16 פעמים

שליחה #1 

היי חברים
בשעה טובה ומוצלחת קניתי טלויזיה Sharp 42" WD1E (אל תדאגו, התמונות בדרך P: )
חיברתי את המחשב שלי (לא HTPC, סתם רציתי לראות איך סרט HD נראה באמת) עם כבל s-video.
הכרטיס מסך שלי הוא X600PRO.
הסרט HD נראה מצוין אבל יש בעיה אחת. כל שאר הדברים (בין אם זה גלישה באינטרנט או סתם לשוטט בקבצים שלי) מאוד מטושטשים.
אני הבנתי שזאת בעיה של רזולוציה, מכיוון שאני עבדתי על רזו' של 1024*768 והמסך הוא בכלל 1366*768. אין לי אפשרות לכוון כזאת רזולוציה במחשב, מה עליי לעשות?

אגב, יש לי יציאת DVI VGA וSVIDEO במחשב, אני יודע שDVI-HDMI זה הכי טוב, אבל זה מעט יקר. מה הדבר השני הכי טוב? s-video-s-video? vga-vga? svideo-scart?

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019
נתן תודות: 123 פעמים
קיבל תודות: 940 פעמים

שליחה #2 

הבעיה שלך מאוד פשוטה. S-Video בקושי יכול לסחוב 800x600. בעצם הוא מגביל אותך לרזולוציות של שידור טלוויזיה רגיל.

הכי פשוט בשבילך זה לקנות כבל HDMI, לא צריך לשלם יותר מ 100-150 ש"ח, לחבר מתאם DVI/HDMI למחשב ולכוון את המחשב שיוציא רזולוציה של 1280x720 שזו רזולוציה 720P תיקנית.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

ZeppeliN פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #3 

Catskinner כתב:הבעיה שלך מאוד פשוטה. S-Video בקושי יכול לסחוב 800x600. בעצם הוא מגביל אותך לרזולוציות של שידור טלוויזיה רגיל.

הכי פשוט בשבילך זה לקנות כבל HDMI, לא צריך לשלם יותר מ 100-150 ש"ח, לחבר מתאם DVI/HDMI למחשב ולכוון את המחשב שיוציא רזולוציה של 1280x720 שזו רזולוציה 720P תיקנית.
...
יש לי כבל HDMI - HDMI אבל לכ"מ שלי אין יציאת HDMI.
בכל אופן, כמה אמור לעלות כבל DVI-HDMI טוב? אני לא רוצה משהו מפלצתי אבל לא משהו made in gaza

איך הכבל הזה?
http://exp.shopy.co.il/products/106814

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019
נתן תודות: 123 פעמים
קיבל תודות: 940 פעמים

שליחה #4 

אם יש לך יציאת DVI במחשב ויש לך כבר כבל HDMI אז אתה רק צריך לקנות מתאם DVI ל HDMI בכמה שקלים בודדים.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32977
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2315 פעמים

שליחה #5 

ב-KSP מתאם DVI ל-HDMI עולה 25 ש"ח וכבל DVI ל-HDMI עולה 30 ש"ח.
אם יש לך כבל VGA בבית, שווה לנסות איתו, יחד עם התקנת הדרייבר הכי עדכני לכרטיס המסך שלך, ואם עדיין לא מופיעה הרזולוציה הזו, נסה עם התוכנה PowerStrip.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

ZeppeliN פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #6 

Catskinner כתב:אם יש לך יציאת DVI במחשב ויש לך כבר כבל HDMI אז אתה רק צריך לקנות מתאם DVI ל HDMI בכמה שקלים בודדים.
...
היכן רוכשים דבר כזה?

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”