אח שלי נמצא בניו יורק וממתין להנחיות ...
קניית מכשיר PAL
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
לא נראה לי שיש
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
אם המסך שלך מקבל NTSC - רוב המסכים הנמכרים בארץ הם מולטיסיסטם - אז אין שום בעיה מלבד נגון של סרטי בלו-ריי שתצטרך גם להביא אותם מארה"ב
מאמין שאם יחפש קצת בחנויות האלקטרוניקה (נדמה לי השדרה החמישית או השישית שם, אל תתפוס אותי במילה) אז הוא ימצא מכשירי PAL. כשאני הייתי שם בפעם האחרונה עוד לא היה PS3 אבל מצאתי הרבה חנויות אלקטרוניקה שמוכרות ציוד PAL שאפילו עובד על 220V, כי הם יודעים שהרבה ישראלים ואירופאים אוהבים לעשות קניות בניו יורק. כמובן שהמוצרים היו קצת יותר יקרים מאשר המוצרים המקבילים בגרסה האמריקאית שלהם, אבל עדיין יותר זולים מאירופה וישראל.
בכל מקרה כאמור גם נגן NTSC זה לא נורא, כנראה ההשפעה היחידה תהיה בסרטי בלו ריי, כי המשחקים עצמם הם zone-free.
בכל מקרה כאמור גם נגן NTSC זה לא נורא, כנראה ההשפעה היחידה תהיה בסרטי בלו ריי, כי המשחקים עצמם הם zone-free.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
שני דברים
א. אולי עדיף לא להודות פה במעבר בלי תשלום מכס 
ב. אני רק מקווה שאתה יודע שיש סרטי בלוריי שלא תוכל לראות כי הם נעולים לאירופה....
זה הדבר היחידי שלא תוכל לעשות עם המכשיר... אז תשים לב אם אתה לוקח סרט שהוא לא נעול לאיזור אירופה (יש גם איזה אתר שבו רשימת הסרטים הלא נעולים - תעשה חיפוש באתר)
ב. אני רק מקווה שאתה יודע שיש סרטי בלוריי שלא תוכל לראות כי הם נעולים לאירופה....
זה הדבר היחידי שלא תוכל לעשות עם המכשיר... אז תשים לב אם אתה לוקח סרט שהוא לא נעול לאיזור אירופה (יש גם איזה אתר שבו רשימת הסרטים הלא נעולים - תעשה חיפוש באתר)