התחדשנו ב - Pioneer PDP-5080XA. כמה שאלות

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
Makovers פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 5
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום :)

הורי קנו היום טלווזית פלזמה Pioneer PDP-5080XA.

1) ראיתי שישנה גם טלוויזית Pioneer PDP-5080HD. באתרים מסויימים היא זכתה להמון תשבוחות. מה ההבדלים בין הדגמים?
2) המתקין שהיה פה בסה"כ דאג לחיווט. האם היה צריך לדאוג גם להגדרות? לטענת הורי הוא לא נכנס בכלל לתפריטים.
3) מרושם ראשוני, ישנה ירידה משמעותית באיכות התמונה בהשוואה לטלוויזית ה - CRT שהיתה להם קודם לכן, בצפייה בערוצים הרגילים. סתם כדי לקבל אינדיקציה על יכולות ה- HD, באיזה ערוץ אפשר לקבל שידורי HD ב - HOT?

תודה בינתיים וחג שמח,
אלון

nadav-g
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 333

שליחה #2 

אני חושב שאתה מתכוון ל-PDP-5080XD, אני לא מכיר דגם של 5080HD כמו שרשמת.

אם לזו כוונתך למיטב ידיעתי ההבדל הוא שב-XD יש טיונר דיגיטלי מובנה בפנים עם מדריך תוכניות וב-HD לא, ואני חושב שגם יש טיפה הבדל בכניסות וידאו ואודיו אבל לא בטוח.

כמובן שגם יש את דגם ה-PDP-LX5080D שהוא שונה לגמרי - רזולוציה 1920x1080, ניגודיות 1:20,000 וטיונר דיגיטלי.

לדעתי אין משמעות רבה לטיונר הדיגיטלי, בהתחשב בזה שלכולם יש ממיר דיגיטלי של YES או HOT שוכב בבית, אישית אני בכלל לא בטוח איך הטיונר הדיגיטלי בכלל עובד בארץ - כי יש מדינות שבהם אתה יכול לקבל ערוצים דיגיטליים בחינם "מהאוויר", ולמיטב ידיעתי אצלנו זה בכלל לא אפשרי. גם אם היה אפשרי, די חסר תועלת כי ממילא לכולנו יש ממיר דיגיטלי.

כמובן שליתרונות של ה-PDP-LX5080D יש משמעות רבה :)[/img]

lambda
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 220
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #3 

בשידורי SD לפחות אני לא חושב שיהיה איזשהו הבדל בתמונה בין קורו FULL HD לHD READY.
ובכלל המסך שלך יכול כבר להציג מקור בHD באופן מדהים...
אם רק היום קיבלת את המסך דע שלרוב התמונה out of the box היא לא מרשימה במיוחד.
אני ראיתי שיפור ניכר, ובאמת ניכר, כבר אחרי כ15 שעות.
הכיוונים במסך הזה הם דבר לא פשוט, דבר ראשון שאני מציע לך לעשות הוא להוריד קודם כל את הקונטרסט לפחות מ30, את החדות לפחות מ0 לפחות, ובכיוונים PRO לבטל בשלב זה את כל מבטלי הרעש, לעבור לCOLOUR SPACE 2 ולגאמא 2, ולשים את ORBITER על ON.
זה יתן לך נקודת התחלה "נייטרלית" ממנה תוכל לאט לאט לכייל לטעמך.
לא כל כך הבנתי את שאלתך האחרונה: אם אתה מנוי לחבילת HD בהוט אז יש לך ממיר מיועד לשלושת הערוצים שהם משדרים בHD, ולא, אתה באמצעות ממיר רגיל יכול רק לקלוט ערוצים בSD.

רונן
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5684
נתן תודות: 1133 פעמים
קיבל תודות: 159 פעמים

שליחה #4 

Makovers כתב:שלום :)

הורי קנו היום טלווזית פלזמה Pioneer PDP-5080XA.

1) ראיתי שישנה גם טלוויזית Pioneer PDP-5080HD. באתרים מסויימים היא זכתה להמון תשבוחות. מה ההבדלים בין הדגמים?
2) המתקין שהיה פה בסה"כ דאג לחיווט. האם היה צריך לדאוג גם להגדרות? לטענת הורי הוא לא נכנס בכלל לתפריטים.
3) מרושם ראשוני, ישנה ירידה משמעותית באיכות התמונה בהשוואה לטלוויזית ה - CRT שהיתה להם קודם לכן, בצפייה בערוצים הרגילים. סתם כדי לקבל אינדיקציה על יכולות ה- HD, באיזה ערוץ אפשר לקבל שידורי HD ב - HOT?

תודה בינתיים וחג שמח,
אלון
...
האם יש שיפור בתמונה לאחר כ 4 חודשים ?

תודה.

Makovers פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 5

שליחה #5 

לא.
אני בטוח שאנחנו לא מנצלים את מלוא הפוטנציאל של הטלוויזיה הזו, או ששיטת השידור אשמה (או שניהם יחד). עדיין לא צפיתי בשידורי HD בטלוויזיה ולא ביצעתי שינויים בהגדרות אבל הסופ"ש בפתח אז אשמח אם תתנו לי פרויקט :)

רונן
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5684
נתן תודות: 1133 פעמים
קיבל תודות: 159 פעמים

שליחה #6 

Makovers כתב:לא.
אני בטוח שאנחנו לא מנצלים את מלוא הפוטנציאל של הטלוויזיה הזו, או ששיטת השידור אשמה (או שניהם יחד). עדיין לא צפיתי בשידורי HD בטלוויזיה ולא ביצעתי שינויים בהגדרות אבל הסופ"ש בפתח אז אשמח אם תתנו לי פרויקט :)
...
על פניו נראה כי רכשתם מסך איכותי מאד , אולי תתייעץ עם טכנאי לכיוונים כלשהם ?

חבל שאתם לא מנצלים את הפוטנציאל הקיים ...

SARAS
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 931
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #7 

היי
אפשר לדעת מהו סדר גודל של מחיר ששילמתם על המסך הנ"ל?
!!! SARAS JASIKEVICIUS
THE ALL TIME GREATEST

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”