רגע לפני HD , הוט מנסה לדחוף את המג'יק,התקנה חינם ובהתחייבות ל 3 שנים .
עבור חבילה פלטניום 239 ש"ח
ומבצע טריפל.
רגע לפני HD הוט מנסה לדחוף את המג'יק .
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
כלומר, בשפה פשוטה: תן לנו 240 שקל כל חודש 36 פעם ובתמורה תקבל מכשיר הקלטה לשידורי SD וגם המון ערוצים שלא מעניינים אותך , כי אילו המצב היה שונה היית כבר מנוי עליהם, + טלפוניה שלא תשתמש בה כי ממילא הסלולארי כבר מושתל בראש של כל בני המשפחה.
אני כל כך מתעב את כל השיטה של חבילות ערוצים שגם אם היו מציעים לי את המכשירים בחינם עדיין הייתי מוצא משהו להתלות בו כדי להתלונן עליו. זה נכון גם ביס - אלופי דילול חבילת הבסיס ונדידת התוכן.
אני כל כך מתעב את כל השיטה של חבילות ערוצים שגם אם היו מציעים לי את המכשירים בחינם עדיין הייתי מוצא משהו להתלות בו כדי להתלונן עליו. זה נכון גם ביס - אלופי דילול חבילת הבסיס ונדידת התוכן.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
תיקון קל ,המכשיר בהשאלה,צריך להחזיר ממיר VOD אם ברשותך יותר מ 1 .Catskinner כתב:כלומר, בשפה פשוטה: תן לנו 240 שקל כל חודש 36 פעם ובתמורה תקבל מכשיר הקלטה לשידורי SD וגם המון ערוצים שלא מעניינים אותך , כי אילו המצב היה שונה היית כבר מנוי עליהם, + טלפוניה שלא תשתמש בה כי ממילא הסלולארי כבר מושתל בראש של כל בני המשפחה.
אני כל כך מתעב את כל השיטה של חבילות ערוצים שגם אם היו מציעים לי את המכשירים בחינם עדיין הייתי מוצא משהו להתלות בו כדי להתלונן עליו. זה נכון גם ביס - אלופי דילול חבילת הבסיס ונדידת התוכן....
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78877
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
למה רגע לפני? הם כבר משווקים את החבילה.
לגבי מבצע - ליגיטימי לחלוטין.
כשיס עשו את זה הם הצליחו למכור 150 אלף מכשירי PVR (היום לדעתי זה כבר עבר את המספר הזה מזמן).
לגבי מבצע - ליגיטימי לחלוטין.
כשיס עשו את זה הם הצליחו למכור 150 אלף מכשירי PVR (היום לדעתי זה כבר עבר את המספר הזה מזמן).