תפעול וסידור הגדרות של PVR-150 (מ.ע: ויסטה)

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
Alex1989 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 14
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום רב :)

שלשום קניתי את כרטיס הטלוויזיה PVR-150 MCE Kit (כולל שלט) על מנת שאני יוכל לראות טלווויזיה במחשב ו\או להקליט סרטים\סדרות למיניהם מהממיר. (יש לי Yes)

חיברתי את הכ. טלוויזיה, הויסטה בדק ומצא שאכן הכרטיס הזה מחובר וכמו כן בתהליך התקין את הדרייברים הדרושים. (כמובן שאחרי זה, שמתי את דיסק ההתקנה והתקנתי את כל התוכנות שהיו בדיסק ההתקנה).

עכשיו, לפי מה שידוע לי (תקנו אותי אם אני טועה) - צריך לחבר דרך חיבור RCA:
http://img353.imageshack.us/img353/6246/67937121yc2.jpg

חיברתי את שלושת הכבלים אל הממיר (Yes) וזה לא עשה לי כמובן שום דבר. פתחתי את הWindows Media Center לחצתי על Set up TV ואחרי כל הבדיקות, התהליכים וכו' זה רשם לי בסוף "Cannot find IR Hardware" , אחרי מספר פעמים ששיניתי בהגדרות, ערכתי דברים זה רשם לי את אותו דבר.

יש לי כמה שאלות ואשמח אם תוכלו לעזור לי:
- מה החיבור הכי טוב שאפשר לחבר לYES על מנת שאני אראה ואקליט באיכות הטובה ביותר. (SCART אולי?)
- יש לכם איזשהו מדריך התקנה\הגדרות לWindows Media Center עם הממיר של YES?
- כמו כן, עם הכ. טלויזיה קיבלתי גם את הדברים הבאים:
http://www.pcalchemy.com/images/hauppau ... rmt-v2.jpg
אם אפשר לדעת, מה זה הדבר הקטן הזה.. ומה זה הדבר הגדול הזה שמתחבר לUSB? (כמו שאני מבין - זה אינפרה אדום שעובד עם השלט? אגב, יש לי שלט שחור).

יש לי Windows Vista Ultimate 32bit.

תודה רבה על העזרה.
בברכה,
אלכס.
:)

PopPy
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 336
נתן תודות: 13 פעמים
קיבל תודות: 30 פעמים

שליחה #2 

בגדול, אני לא מכירה בכלל את מערכת ויסטה אבל מההודעה נראה שההגדרה נכשלת כי המדיה סנטר כנראה מחפש רסיבר ובלאסטר (מיד ההסבר), שכמובן לא מחוברים. תנסה לדלג או לבטל הגדרה של כל מה שקשור ב- IR בשלב זה.

לגבי "הדבר הקטן והדבר הגדול" - כן, בגדול רכיבי אינפרה אדום כדי לשלוט בשלט. מדובר ברסיבר (הגדול) ובלאסטר (הקטן), כאשר הרסיבר מתחבר למחשב בחיבור USB, הבלאסטר מתחבר בחיבור (כמו חיבור של אוזניות) לרסיבר מאחורה מצד אחד, ומצד שני העינית עצמה צריכה לשבת בסמוך לעינית של הממיר של יס (מעין חלונית קטנה שקופה כזו בד"כ). אחרי התקנת הרכיבים פיזית והגדרה שלהם במדיה סנטר, תוכל להעביר ערוצים ישירות מהשלט של המדיה סנטר ובעצם לשלוט בכל המערכת משלט אחד, בלי מעורבות של השלט של יס.
זה חשוב להקלטות מתוזמנות ובעיקר כי העבודה עם ה- EPG (לוח שידורים) המקורי של יס/הוט איטית ולא נוחה בשילוב עם כרטיס PVR.

Alex1989 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

תודה רבה על המענה המהיר.

חיברתי את האינפרה אדום לUSB (רסיבר), ואת העינית (בלאסטר) לרסיבר... את הבלאסטר שמתי ליד העינית (העינית נמצאת ליד אייקון של תיבת הדואר, כן?)

עכשיו עוד פעם, הגעתי לMedia Center, בהגדרות זה בחר את הRegion: Israel, עשה לי כל מיני updates, ועכשיו הייתי צריך לבחור בין 3 (אנטנה, כבלים ולווין). בחרתי בCable ואז היה שם TV-Box, עשיתי שאין לי TVBOX (זה נכון היה לעשות?)

ואז אחרי הכל זה עשה לי Scan Services.. כמובן שזה לא מצא לי שום דבר.

אשמח להמשך עזרה,
תודה רבה :)
בברכה,
אלכס.

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32979
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2317 פעמים

שליחה #4 

אתה צריך לבחור ב-Satellite כי אתה מנוי של Yes. מה שאנחנו מכירים בעברית כ"ממיר" נקרא באנגלית "Set top box". ולכן, על שאלה כזו התשובה צריכה להיות כן.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

Alex1989 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

אכן - בהתחלה בחרתי בSatelite אבל מכיוון שזה לא עבד, הנחתי את אופן החיבור של הממיר.

בכל אופן, עכשיו זה עובד מצויין :)

תודה רבה לכם על העזרה. (פעם שנייה כבר :D )

נ.ב - אחרי שאני מקליט, הקובץ גדול מידי (עבור 11 שניות זה איזה 8 מגה) - איך אני דוחס את הכל ושיהיה סיומת של AVI? יש איזשהם תוכנות מומלצות?

תודה רבה :)
בברכה,
אלכס.

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32979
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2317 פעמים

שליחה #6 

שמח לשמוע שהסתדר לך בקלות.