אני צריך להתחרט שקניתי XBOX 360 ?

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
שלח תגובה
d2idan פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 522
נתן תודות: 20 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #1 

לפני הנושא שכתבתי. יש לי XBOX 360 לבן אבל עם HDMI .
וזה כל ההבדל בינו לבין ה ELITE , נכון ? HDMI ו 60 ג'יגה.

אז ה ELITE סתם יקר ולא שווה לקנות ? אני טועה ? (שואל ברצינות)
מפני שאני עוד יכול להחליף אז שווה לשאול.

כל מה שכתבתי מדבר על העתיד הקרוב. לא על עכשיו.ובכל המאמרים אומרים תקנו מה שטוב בשבילכם.אוקיי כרגע זה אקס בוקס אבל מה יהיה בעוד 4 חודשים.

אני יודע שכיום ממש עכשיו יוצאים יותר משחקים לאקס בוקס החדש אבל מהיגיון בעתיד הלא כל כך רחוק ה PS3 ישלוט ? בגלל ה BLUE-RAY ?.

שמעתי שגם לאקס בוקס מפתחים עכשיו בלו-ריי. אז אני לא יודע אם לחכות ולקנות חדש עם בלו-ריי
או שפשוט יהיה ניתן לקנות אותו בנפרד ולחבר אותו או שמישהו שיודע יחבר (בחנות שממנו קניתי).

אני יודע שיש המון מאמרים לגבי זה , פשוט יש המון תגובות וזה 50-50 . חלק אומרים שעדיף לחכות ולקנות PS3 ויש כאלה שאומרים להישאר עם האקס בוקס ושיהיה ניתן בעתיד הקרוב לחבר אליו את ה בלו-ריי. אבל שחושבים על זה. מיקרוסופט יאבדו המון לקוחות אם הבלו - ריי לא יהיה ניתן לחיבור. מה אתם חושבים (לגבי הכל : ) ? )

Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3585
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 79 פעמים

שליחה #2 

אני לא כל כך יודע מה ההבדלים בין חבילות האקסבוקס השונות, אני חושב שה Elite פשוט שחור, עם דיסק קשיח יותר גדול, ועם יותר מוצרים נלווים. שים לב שגודל הדיסק הקשיח באקסבוקס יותר משמעותי מאשר ב PS3, כי השדרוג באקסבוקס לא פשוט כל כך.

לגבי בלוריי באקסבוקס, כרגע מיקרוסופט מצהירים שלא יהיה דבר כזה. למטרות משחקים בטח שלא יהיה משהו כזה, כי זה בעצם ייצור קונסולה חדשה - אם יוציאו משחקים על בלוריי, כל הקונסולות הקיימות בשוק לא יוכלו להריץ אותם. אבל גם לצרכי וידאו לא נראה שיהיה בלוריי לאקסבוקס בעתיד הנראה לעין.

מה יהיה בעתיד? השליטה של סוני בשוק כבר לא תהיה חזקה כמו שהייתה בדור הקודם. העובדה שה PS3 יצא שנה אחרי האקסבוקס, בנוסף לעלות הגבוהה של הקונסולה כשרק הופצה, בנוסף לעובדה שקשה יותר לפתח עבור ה PS3 גרמו לסוני לאבד מפתחים בלעדיים רבים, כך שאין מה לחשוש שתישאר בלי משחקים.

בקיצור, עכשיו הכל עניין של סדרי עדיפויות. חשוב לך שהקונסולה תהיה גם נגן מדיה? אתה צריך פלייסטיישן. חשוב לך שתהיה לך ספריה גדולה זמינה כבר עכשיו? אתה צריך אקסבוקס. חשובים לך משחקים בלעדיים לקונסולה זו או אחרת??אתה צריך את אותה קונסולה. אלה השיקולים העיקריים.

sierra13
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 282
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 24 פעמים

שליחה #3 

Malcontent כתב:עכשיו הכל עניין של סדרי עדיפויות. חשוב לך שהקונסולה תהיה גם נגן מדיה? אתה צריך פלייסטיישן. חשוב לך שתהיה לך ספריה גדולה זמינה כבר עכשיו? אתה צריך אקסבוקס. חשובים לך משחקים בלעדיים לקונסולה זו או אחרת??אתה צריך את אותה קונסולה. אלה השיקולים העיקריים.
...
Malcontnet סיכם את זה יפה. אף אחד לא יכול להגיד מה לך לקנות. המאקסימום זה רק לענות לשאלות ספציפיות בנושא. אני הייתי בדילמה דומה וכרגע החלטתי את ההחלטה הגברית הידועה: לא להחליט.

השמועות ל- Blueray ל-360 רצות לשתי הכיוונים כאשר מצד אחד יצרני חומרה אומרים שעומד לצאת כונן ומצד שני מיקרוסופט מכחישה.

לגבי ההבדלים וההמלצות, תרשה לי לגנוב מעצמי מפורום אחר
S13 כתב: [על פי מה שבררתי, יש לך שלושה דגמים עכשווים. כולם בנויים לפי 65nm ומגיעים עם הלוח שתומך ביציאת HDMI.
יש עדיין חלק מהחנויות עם סטוקים ישנים יותר ובדרך כלל הם ימכרו יותר בזול. לא מומלץ מכיוון שאז ה- RROD הנורא הוא רק שאלה של זמן, לא של מזל.

אלו המועמדות לתחרות מלכת היופי לשנת תשס"ח (עם הדעה שלי עליהן):

במקום השלישי:
Xbox Arcade החליפה את גרסת ה- CORE
מגיעה בלי כונן קשיח אלא עם כרטיס זיכרון של 256MB בלבד. מספיק טוב לשמור save ולא הרבה מעבר לכך. לא יכולה להריץ משחקי xbox1
5 משחקי Arcade (לפי אחד האתרים)
ובקר אלחוטי.

לדעתי לא מומלצת בגלל החוסר בכונן קשיח שדי מנטרל את כל נושא ה- LIVE פרט למשחקי רשת.
אפשר להוסיף כונן קשיח אחר כך אבל למה?

במקום השני:
Xbox elite.
הגרסא היקרה ביותר, מגיעה בצבע שחור, כונן של 120GB, כבל HDMI, אוזנייה ובקר אלחוטי (שחור).

יש כונן וכבל. וצביעה. לדעתי לא מומלצת בגלל המחיר שלא מצדיק את העלות הגבוהה.
כרגע מה שאפשר להוריד מ- Live שיכול לתפוס כל כך הרבה מקום זה Demos ווידאו. בשני המקרים לא מדובר על דברים שתשאיר על הדיסק שלך להרבה זמן ככה שאתה לא צריך מלא מקום.
מה שמיקרוסופט מנסה לדחוף בשביל להצדיק את הכונן זה שתוכל להעלות אליו את המדיה שלך.
בשביל זה, תלך תקנה כונן 500 GB ב- 400 ש"ח ותחבר אותו ל- USB או דרך הרשת.

במקום הראשון:
XBOX Premium
עושה את כל מה שגרסת ה- elite עושה בארבעה הבדלים:
א. לא בשחור.
ב. אין כבל HDMI.
ג. דיסק של 20 גיגה.
ד. זולה יותר משמעותית.
מציגה איזון יפה בין חוסר יעילות לבין יעילות מוגזמת בעלות גבוהה.

לגבי פריצות וכאלה, וואלה לא יודע. רק תשים לב לנושא ה- ban.
מיקרוספוט עושה בדק בית כל כמה זמן ואם אתה לא ערני אז זה אומר שאין לך LIVE יותר מהמכונה הזאת ולטעמי, Xbox בלי LIVE מאבד המון מהערך שלו.

עכשיו או שזה יספק אותך או שמישהו יתקן אותי.
מצד שני, יש אתר קוראים אותו xbox.com ושם הפלא ופלא כתוב מלא על הגרסאות השונות.
אני הייתי סתם משועמם.
...
לגבי שאר השאלות שלך, אני מתנצל אבל הטקסט שלך קצת לא מאורגן וקשה לי להבין מה אתה בדיוק שואל.

nadav-g
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 333
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #4 

לא מאמין לשמועות על בלו ריי ואקס בוקס.

דעתי היא שבשביל משחקים עדיף XBOX 360 ובשביל מי שחשוב לו יכולות ניגון המדיה PS3.

האמונה המקובלת היא שבעתיד PS3 ישלוט לא רק בגלל הבלו ריי אלא גם בגלל שמבחינת חומרה ה-PS3 יותר חזק, אלא שבגלל המעבד הייחודי שלו צריך הרבה ידע והבנה על מנת לפתח משחקים שממש מנצלים את כל היכולות שלו. הXBOX360 הרבה יותר פשוט מבחינת חומרה וגם יצא שנה לפני ה-PS3, לכן כרגע יש לך הרבה יותר משחקים בשבילו, ומשחקים שיצאו גם ל-XBOX360 וגם ל-PS3 בדרך כלל נראים יותר טוב על ה-360, כי לא מנצלים את כל היכולות של PS3.

מאידך, PS3 הוא נגן הבלו ריי הכי זול שאפשר למצוא בארץ, ככה שאם אתה באמת משכיר/קונה סרטי בלו ריי, אז לך על זה. בכלל יכולות ניגון המדיה של PS3 הן עדיפות בעיני, כי נדמה שה-XBOX360 תוכנן להיות "מזרים מדיה" שמתחבר למחשב ברשת אלחוטית, ופחות נגן מדיה עצמאי, בעוד שה-PS3 די מנגן כל מדיה באופן מעולה, יודע לעשות upscaling יפה ל-DVD ואף לנגן DIVX ו-XVID.

בקיצור תחליט מה אתה רוצה - נגן מדיה לך על PS3 (ותתעלם מהמבחר הקטן של משחקים והאיכות הפחות טובה של רוב אלו שיצאו גם ל-XBOX360), קונסולת משחקים לך על ה-XBOX360 (ותהנה ממבחר עצום של משחקים באיכות הכי טובה בהשוואה ל-PS3 ו-PC).

שלח תגובה

חזור אל “קונסולות”