בעיה לא ברורה במקלדת Xgene

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
sierra13 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 282
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 24 פעמים

שליחה #1 

שלום,

קניתי היום את המקלדת Xgene שדובר בה רבות בפורום אבל מהרגע הראשון התחלנו ברגל שמאל.
כשהגעתי חזרה מהחנות למשרד, חיברתי אותה לנייד בשביל לבדוק איך היא.
היא זיהתה את עצמה באופן מיידי (לא הייתי צריך ללחוץ על ה- ID) והעכבר עובד מצוין אבל די מהר שמתי לב שהמקשים לא מגיבים כמו שצריך. בהמון מקרים הם לא נקלטים.
חשבתי שאולי זה הסוללות או המחשב הנייד אז כשהגעתי לבית, החלפתי לסוללות חדשות וחיברתי אותה למחשב ושוב אותה תופעה: העכבר עובד מצויין, המקשים לא.

ראיתי את הת'רד על הבחור שהיה לו סיפור דומה ושגילה משהו שבור בפנים אבל הנה מה שמוזר אצלי:
הנורה על המקלט נדלקת כאשר הוא קולט משהו - כשאני מקיש על המקלדת הנורה נדלקת כל פעם בלי לפספס, זה אומר שההקלדה נשלחה למחשב לא?
שאלה שניה - אולי זו בעיה של תדרים אבל אני לא מבין איך לקבע את התדר מחדש. בהוראות באתר כתוב:
יש ללחוץ על הלחצן במקלט ה- USB עד שהנורית שבו תתחיל להבהב. יש להמתין מספר שניות.
יש ללחוץ על לחצן ה- ID במקלדת. כשהנורית במקלט ה- USB מפסיקה להבהב, ההגדרות נשמרו בהצלחה וניתן לעבוד עם המקלדת.
...
או:
אופציה נוספת לאיפוס היא כאשר לוחצים גם על לחצן המשדר וגם על לחצן ה-"ID" בו זמנית וכאשר הנורית במשדר מפסיקה להבהב ההגדרות נקלטו
...
אבל אצלי, כל עוד הלחצן על המקלט לחוץ, הנורה ממשיכה להבהב ולא מפסיקה. אז מה אני עושה פה לא טוב?

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35091
נתן תודות: 175 פעמים
קיבל תודות: 650 פעמים

שליחה #2 

אם היא לא בדר, תבקש שיחליפו לך.

אני קניתי כזו לילד והיא עובדת בסדר גמור.

axe30
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 176
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

נסה לסנכרן מחדש את המוצר לפי המוסבר בחוברת ההוראות המצורפת למוצר. שם מוסבר בדרך הטובה ביותר כיצד לסנכרן את המוצר ואם עדיין לא יעבוד לך חזור לחנות שיחליפו לך את המוצר.

avizov2
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 338
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #4 

גם לי יש בעיית קליטה עם הxgene:( הקליטה של האותות "נתקעת" לכמה שניות... ולא נקלטים תווים ואחרי כמה שניות זה חוזר.. (גם קליטה מהעכבר וגם מהמקשים)
כל כמה דקות יש את תקיעות האלה.. זה לא בעיה של מרחק.. כי אם אני מתרחק עוד הרבה מטרים היא עדיין קולטת..

ניסיתי לסנכרן כמה פעמים וזה עדיין ככה :(

sierra13 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

בוקר טוב,
אני שמח לעדכן שהבעיה נפתרה (אבל יצרה בעיה חדשה)
כמו שכתבתי בהתחלה משהו היה מסריח מכיוון שהנורה על המקלדת כן נדלקה בכל פעם שהקשתי על מקש כלשהו מה שאמר לי שהאות נשלח ומתקבל (מה שאומר שזו לא הייתה בעיה של מגעים או משהו).
הבוקר התקשרתי לחנות שהפנו אותי ליבואן. ענה לי בחור חיובי בשם אריאל שהציע לי לסנכרן שוב ויותר חשוב לוודא שאין רכיבים אחרים שמשדרים באזור מכיוון שלמחשב שלי יש תחנת ממסר קטנה (מקלט לבקר ה-XBOX, רשת אלחוטית, Bluetooth) נתקתי את כולם וגם העברתי את המקלט של המקלדת לכניסת USB אחרת.
כמו כן הוא הסביר לי מחדש את הליך הסנכרון:
לחיצה על המקלט עד שהמנורה מתחילה להבהב ואז לחיצה במקלדת על Function ועל ID מטוח 0 עד שהנורה במקלט מפסיקה להבהב.
עשית את כל ההליך המתואר והמקלדת באמת התחילה לעבוד כמו שצריך.
אחרי שווידאתי שהיא עובדת, חיברתי מחדש את שאר רכיבי התקשורת והמקלדת המשיכה לעבוד.
הבעיה היחידה כרגע היא שהבקר של ה- XBOX מסרב להסתנכרן..
יש מצב ששתי המערכות לא אוהבות לשחק ביחד.
אני אשב על זה אחר כך

Subzero
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 78

שליחה #6 

אחרי הסנכרון, כאשר חיברת את ה - BT, המקלדת המשיכה לעבוד בצורה טובה ?

baraks78
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 36

שליחה #7 

sierra13 כתב:... מכיוון שהנורה על המקלדת כן נדלקה בכל פעם שהקשתי על מקש כלשהו מה שאמר לי שהאות נשלח ומתקבל (מה שאומר שזו לא הייתה בעיה של מגעים או משהו).
...
יש על המקלדת נורה שנדלקה בכל הקלדה ???
אני נכיר רק נורה שנדלקה כשהסוללות חלשות (ככה לפחות כתוב עליה)

sierra13 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #8 

אופס תיקון טעות. הנורה על המקלט נדלקת בכל הקלדה.

עוד לא בדקתי את ה- BT... אני די אתבאס אם זה יחרב לי גם אותו.. אני אחזור הביתה ואני אעדכן.

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”