קניתי היום את המקלדת Xgene שדובר בה רבות בפורום אבל מהרגע הראשון התחלנו ברגל שמאל.
כשהגעתי חזרה מהחנות למשרד, חיברתי אותה לנייד בשביל לבדוק איך היא.
היא זיהתה את עצמה באופן מיידי (לא הייתי צריך ללחוץ על ה- ID) והעכבר עובד מצוין אבל די מהר שמתי לב שהמקשים לא מגיבים כמו שצריך. בהמון מקרים הם לא נקלטים.
חשבתי שאולי זה הסוללות או המחשב הנייד אז כשהגעתי לבית, החלפתי לסוללות חדשות וחיברתי אותה למחשב ושוב אותה תופעה: העכבר עובד מצויין, המקשים לא.
ראיתי את הת'רד על הבחור שהיה לו סיפור דומה ושגילה משהו שבור בפנים אבל הנה מה שמוזר אצלי:
הנורה על המקלט נדלקת כאשר הוא קולט משהו - כשאני מקיש על המקלדת הנורה נדלקת כל פעם בלי לפספס, זה אומר שההקלדה נשלחה למחשב לא?
שאלה שניה - אולי זו בעיה של תדרים אבל אני לא מבין איך לקבע את התדר מחדש. בהוראות באתר כתוב:
או:יש ללחוץ על הלחצן במקלט ה- USB עד שהנורית שבו תתחיל להבהב. יש להמתין מספר שניות.
יש ללחוץ על לחצן ה- ID במקלדת. כשהנורית במקלט ה- USB מפסיקה להבהב, ההגדרות נשמרו בהצלחה וניתן לעבוד עם המקלדת....
אבל אצלי, כל עוד הלחצן על המקלט לחוץ, הנורה ממשיכה להבהב ולא מפסיקה. אז מה אני עושה פה לא טוב?אופציה נוספת לאיפוס היא כאשר לוחצים גם על לחצן המשדר וגם על לחצן ה-"ID" בו זמנית וכאשר הנורית במשדר מפסיקה להבהב ההגדרות נקלטו...