מחשב ניד בשימוש כמרכז מדיה
שלום!
ברשותי מחשב ניד חדש יחסית ומותקנת בו מערכת הפעלה וויסתה ,במחשב יש יציאת S-VIDEO ללא כול יציאה דיגיטלית .
יציאת שמע היחידה שיש היא של החיבור לאזניות .
1.ניתן להשתמש במחשב זה כמרכז מדיה ?(לצפייה בHD)
במידה ולא איזה שדרוג אני צריך ו זה כדאי ?
ברשותי מחשב ניד חדש יחסית ומותקנת בו מערכת הפעלה וויסתה ,במחשב יש יציאת S-VIDEO ללא כול יציאה דיגיטלית .
יציאת שמע היחידה שיש היא של החיבור לאזניות .
1.ניתן להשתמש במחשב זה כמרכז מדיה ?(לצפייה בHD)
במידה ולא איזה שדרוג אני צריך ו זה כדאי ?
ברמה עקרונית, אפשרי.
תוכל לחבר את המחשב לטלויזיה ע"י כבל S-VIDEO.
ומהיציאה של האוזניות בכבל 3.5MM ל2 RCA.
נגינה של תכני HD תלויה רק במחשב שלך.
אם הוא יהיה מספיק חזק, ותכני HD ירוצו חלק, מצויין.
אבל,
בגלל שתשתמש ביציאת אוזניות פשוטה, לא תוכל להנות מסראונד או כל קונפיגורציה אחרת חוץ מסטראו פשוט.
בשביל לפתור בעיה זו אתה יכול לרכוש כרטיס קול שמתחבר דרך USB התומך 5.1 ומעלה.
אמליץ לבדוק את יכולות המחשב להרצה של תכני HD - 720-1080 לפני רכישה שכזאת.
פיטר.
תוכל לחבר את המחשב לטלויזיה ע"י כבל S-VIDEO.
ומהיציאה של האוזניות בכבל 3.5MM ל2 RCA.
נגינה של תכני HD תלויה רק במחשב שלך.
אם הוא יהיה מספיק חזק, ותכני HD ירוצו חלק, מצויין.
אבל,
בגלל שתשתמש ביציאת אוזניות פשוטה, לא תוכל להנות מסראונד או כל קונפיגורציה אחרת חוץ מסטראו פשוט.
בשביל לפתור בעיה זו אתה יכול לרכוש כרטיס קול שמתחבר דרך USB התומך 5.1 ומעלה.
אמליץ לבדוק את יכולות המחשב להרצה של תכני HD - 720-1080 לפני רכישה שכזאת.
פיטר.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
הנושא שב ועולה לפרקים והדעה הרווחת כאן היא שזה אפשרי אבל לא מלהיב. הניידות תמיד באה על חשבון של ביצועים גרפיים, מהירות גישה לדיסק, אפשרויות חיבור של רמקולים ויכולת של המעבד. בגדול זה מגביל אותך לתכנים שהם DVD או XVID עם אפשרות מסויימת ל HD אם לא איכפת לך להגביל את עצמך לסרטים ברזולוציה של 720P בלבד וב bitrate לא גבוה מידי ולשמוע את זה בסטיריאו בלבד. על 1080P תאלץ כנראה לוותר.
לדעתי, ואתה רשאי בהחלט שלא להסכים איתה, זה תרגיל מתסכל ועדיף להשתמש בנייד כאמצעי להורדת סרטים ולהעביר אותם לסטרימר (מזרימדיה) המחובר למסך.
לדעתי, ואתה רשאי בהחלט שלא להסכים איתה, זה תרגיל מתסכל ועדיף להשתמש בנייד כאמצעי להורדת סרטים ולהעביר אותם לסטרימר (מזרימדיה) המחובר למסך.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- yaronkle
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5347
- שם מלא: ירון קליין
- נתן תודות: 203 פעמים
- קיבל תודות: 332 פעמים
כמו שפיטר אמר - כעיקרון כן.
בנוסף לכך:
1. לא כדאי לצפות בתכני HD דרך s-video. הוא מנחית את התמונה לרמת SD.
2. תבדוק אם יש לך כניסת VGA בטלוויזיה.
3. במידה והרזולוציה של הטלוויזיה שלך אינה full hd אז אין יתרון משמעותי בתוכן 1080P. זה תופס יותר מקום, דורש מחשב הרבה יותר חזק והשיפור באיכות תמונה לא יהיה כל כך ברור.
4 חלק מהמחשבים הניידים מוציאים אודיו דיגיטלי דרך docking station. אמנם יותר יקר מכרטיס קול USB אך אם יש אז למה לא להשתמש. גם נוח בחיבורים.
בנוסף לכך:
1. לא כדאי לצפות בתכני HD דרך s-video. הוא מנחית את התמונה לרמת SD.
2. תבדוק אם יש לך כניסת VGA בטלוויזיה.
3. במידה והרזולוציה של הטלוויזיה שלך אינה full hd אז אין יתרון משמעותי בתוכן 1080P. זה תופס יותר מקום, דורש מחשב הרבה יותר חזק והשיפור באיכות תמונה לא יהיה כל כך ברור.
4 חלק מהמחשבים הניידים מוציאים אודיו דיגיטלי דרך docking station. אמנם יותר יקר מכרטיס קול USB אך אם יש אז למה לא להשתמש. גם נוח בחיבורים.
למה מגביל? אני מחבר את המחשב הנייד לטלוויזיה באמצעות hdmi ורואה תכני HD חלק לגמרי.Catskinner כתב:הנושא שב ועולה לפרקים והדעה הרווחת כאן היא שזה אפשרי אבל לא מלהיב. הניידות תמיד באה על חשבון של ביצועים גרפיים, מהירות גישה לדיסק, אפשרויות חיבור של רמקולים ויכולת של המעבד. בגדול זה מגביל אותך לתכנים שהם DVD או XVID עם אפשרות מסויימת ל HD אם לא איכפת לך להגביל את עצמך לסרטים ברזולוציה של 720P בלבד וב bitrate לא גבוה מידי ולשמוע את זה בסטיריאו בלבד. על 1080P תאלץ כנראה לוותר.
לדעתי, ואתה רשאי בהחלט שלא להסכים איתה, זה תרגיל מתסכל ועדיף להשתמש בנייד כאמצעי להורדת סרטים ולהעביר אותם לסטרימר (מזרימדיה) המחובר למסך....
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
אז אתה בעל זכות גדולה שיש לך יציאת HDMI או DVI בנייד כי זה לא מה שמקובל בניידים שמקבלים ממקום העבודה או שקונים לצרכים אישיים. זה גם אומר שסביר שלמחשב הנייד שלך יש כרטיס מסך טוב יותר ודיסק גדול שעם קצת מזל גם מסתובב יותר מהר מ 4500RPM.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.