אז בעקבות הקולות החדשים של מספר אנשים כאן בנוגע למסך הנ"ל, הייתי חייב להתרשם ממנו בעצמי. היום הגעתי מצויד בסרט שאני מכיר מצוין - "שר הטבעות - שיבת המלך" לסטריאו סטאר והתרשמתי מהמסך למשך כ - שעתיים תמימות בשני תכנים בלבד - שידורי כבלים וכפי שציינתי כבר שידור DVD סטדנדרטי.
התמקדתי במסך תוך כדי השוואה לשאר המסכים, במיוחד מול שניים שאני מוקיר ואוהב במיוחד - הקורו של פיוניר וה - Q91 של סמסונג.
כדי לתמצת את החוויה, אציין מייד את היתרונות והחסרונות העיקריים באיכות הצפיה לטעמי האישית:
היתרונות - תמונה מדויקת, חדה ובוהקת (אני אישית אוהב את זה).
בשני סוגי המקורות זה פשוט בולט! אני חייב לציין שהופתעתי מאד לטובה - משהו שממש לא זכיתי לראות עד היום מבית LG.
החסרונות - פאנל בהיר מידי - לאחר שקראתי קצת חומר ראיתי שהחברה מתפארת במסך שהוא SUPER BRIGHT PANEL, אך אני חושב שזה דווקא חסרון. הפאנל מייצר צבעים קצת אנמיים ופחות טבעיים, זה ממש בולט מול שאר המסכים בתצוגה - הצבעים פשוט פחות חמים. אגב נסיונות כיול לא שפרו את המצב.
שורה תחתונה - כאחד שלא נתן יותר מידי RESPECT למסכי LG אני חושב שהחברה עשתה יותר מקפיצת מדרגה אחת, פשוט מדובר במסך מצוין - בטח ובטח ביחס למחירו. אז איזה מסך עדיף בין 2 הקוריאניות?? שאלה טובה - חדות מול צבעים חמים. אני חושב שהענין מאד סובייקטיבי - פשוט המון מקום לטעם אישי. אין כאן קיצורי דרך ואנשים יצטרכו לצאת לחנויות ולבחון זאת בעצמם.
ומה בקשר לקורו היקרה?? נכון, אין הפתעות... עדיין ליגה בפני עצמה, אין מה לעשות