בעיה מעצבנת לאחר התקנת כ.מסך חדש...
שלום לכולם.
לפני כמה ימים התקנתי במחשב כרטיס מסך חדש של NVIDIA GEFORCE 9600GT.
מאז המחשב לא מראה לי בדפדפן סרטוני וידאו - אני רק שומע אותם אבל אין תמונה. לעומת זאת עם הסרטים במחשב (mkv וכדו') אין בעיה בכלל... - וזה קורה במערכת הפעלה XP.
ועוד משהו מעצבן - מאז - כל הסרטים שאני רואה במדיה פלייר הם בשחור לבן - אבל ב-MPC הכל בסדר.
בויסטה - אף אחת מהתופעות האלה לא קורות...
אשמח לעזרה...
תודה
לפני כמה ימים התקנתי במחשב כרטיס מסך חדש של NVIDIA GEFORCE 9600GT.
מאז המחשב לא מראה לי בדפדפן סרטוני וידאו - אני רק שומע אותם אבל אין תמונה. לעומת זאת עם הסרטים במחשב (mkv וכדו') אין בעיה בכלל... - וזה קורה במערכת הפעלה XP.
ועוד משהו מעצבן - מאז - כל הסרטים שאני רואה במדיה פלייר הם בשחור לבן - אבל ב-MPC הכל בסדר.
בויסטה - אף אחת מהתופעות האלה לא קורות...
אשמח לעזרה...
תודה
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
יש בעיה לחלק מהאנשים עם השילוב הבא: מערכת הפעלה XP + דרייברים של NVIDIA + מדיה פלייר 11 שעובד ב High Quality Mode. הבעיה מתבטאת בתמונה שחור לבן במדיה פלייר, אבל לא בשום נגן אחר - כולל גם ה Media Center.
אין לזה הסבר ברור, אם חשוב לך הצפייה ב Media Player הפתרון מאוד פשוט והוא לעבור למצב של Overlay במקום High Quality. זה פתרון לא מספק אבל עובד.
בקשר לבעיה של סרטונים בדפדפן: זו בעיה אחרת לחלוטין, קשה לתת לך פתרון בלי לדעת באיזה דפדפן מדובר, סוג הסרטונים ומה התוכנות המותקנות אצלך במחשב.
אין לזה הסבר ברור, אם חשוב לך הצפייה ב Media Player הפתרון מאוד פשוט והוא לעבור למצב של Overlay במקום High Quality. זה פתרון לא מספק אבל עובד.
בקשר לבעיה של סרטונים בדפדפן: זו בעיה אחרת לחלוטין, קשה לתת לך פתרון בלי לדעת באיזה דפדפן מדובר, סוג הסרטונים ומה התוכנות המותקנות אצלך במחשב.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- FIRE_WIRE
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3873
- נתן תודות: 420 פעמים
- קיבל תודות: 140 פעמים
אכן לי יש את השילוב הזה, אבל שאני מסיר את הV גם מHigh Quality Mode וגם מOverlay ומסמן האצה בחומרה- איכות התמונה "חיה" יותריש בעיה לחלק מהאנשים עם השילוב הבא: מערכת הפעלה XP + דרייברים של NVIDIA + מדיה פלייר 11 שעובד ב High Quality Mode...
And the meek shall inherit the earth
...
...