חיבור פלסמה ליסמקס

כבלים, מתאמים, מחברים, מפצלים, מעמדים וכו'
שלח תגובה
verdi פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 15
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

האם יש כבל ישיר ללא טרנסקודר שממיר מSCART ל COMPONENT ?
ראיתי כאלה למכירה באיביי אבל השאלה האם הם עובדים והאם הם משפרים לי את התמונה לעומת ה S-VIDEO ?

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019
נתן תודות: 123 פעמים
קיבל תודות: 940 פעמים

שליחה #2 

אין. מה שיש הם מכשירים - כמו הרבה מכשירי DVD המיועדים לשוק האירופאי - היודעים להוציא מה SCART אות RGB או קומפוננט. עבורם נוצרו הכבלים שמצאת שמאפשרים העברת אות הקומפוננט שמופק במכשיר ומועבר דרך ה SCART ישירות למסך.

בשלב זה אמורה להיות לך הארה גדולה :idea: והבנה שמה שזה אומר הוא שיש מכשירים שיש להם טרנסקודר built-in. :)

שיפור לעומת s-video הוא יחסי לצפיות שלך. בין RGB/Component ל s-video אין כמעט הבדל בחדות התמונה כי ממילא ל s-video יש ערוץ נפרד ל luma. השיפור הוא בעיקר באיכות הצבעים שזוכים ב RGB וב Component לערוצים נפרדים. היות והעין והמוח שלנו בנויים כפי שהם בנויים אנחנו נוטים לטעות ולפרש תמונה עם צבעים חיים וטבעיים יותר כתמונה חדה וברורה יותר.

אם אתה מחפש תשובה קצרה, אז כן. יש שיפור אבל ההפרש באיכות התמונה הוא לא גדול כמו ההפרש שיש בין נגיד, Composite ל s-video.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

verdi פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 15
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

האמת היא שאני לא רואה כמעט הבדל אם בכללל בין ה קומפוזיט ל S-VIDEO ביס ,אולם בDVD יש הבדל משמעותי ועם קומפוננט בכלל עולם אחר.והכיול ביס הוא כיול שבוצע ע"י יס אימפקט!
האם לדעתכם יש חנות שתהיה מוכנה להללוות טרנסקודר על מנת לבדוק את ההפרש?
ובכלל איפה אפשר לקנות חוץ מאשר באינטרנט? :מבולבל:

dts2
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 944
נתן תודות: 29 פעמים
קיבל תודות: 22 פעמים

גורו

שליחה #4 

לא יכולתי להגיד את זה יותר טוב,גורו כל מילה אמת

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019
נתן תודות: 123 פעמים
קיבל תודות: 940 פעמים

שליחה #5 

אף אחד לא ילווה לך טרנסקודר כי הלוואות זה רק לכסף :P

העולם הדיגיטאלי ברמת השרון היא חנות שאני יודע שמוכרת טרנסקודרים כך שאולי שווה לך לשאול אותם אם הם יכולים להשאיל לך יחידה לבדיקה. יש דרך נוספת שאתה יכול לנסות והיא לבדוק אם המסך שלך מסוגל לקבל אות RGBcvs. במקרה זה כל מה שאתה צריך זה כבל או מתאם פשוט מה SCART ל 4 כבלים נפרדים ונפתרה הבעיה.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

שלח תגובה

חזור אל “כבלים ואביזרים”