חיבור פלסמה ליסמקס
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
אין. מה שיש הם מכשירים - כמו הרבה מכשירי DVD המיועדים לשוק האירופאי - היודעים להוציא מה SCART אות RGB או קומפוננט. עבורם נוצרו הכבלים שמצאת שמאפשרים העברת אות הקומפוננט שמופק במכשיר ומועבר דרך ה SCART ישירות למסך.
בשלב זה אמורה להיות לך הארה גדולה
והבנה שמה שזה אומר הוא שיש מכשירים שיש להם טרנסקודר built-in.
שיפור לעומת s-video הוא יחסי לצפיות שלך. בין RGB/Component ל s-video אין כמעט הבדל בחדות התמונה כי ממילא ל s-video יש ערוץ נפרד ל luma. השיפור הוא בעיקר באיכות הצבעים שזוכים ב RGB וב Component לערוצים נפרדים. היות והעין והמוח שלנו בנויים כפי שהם בנויים אנחנו נוטים לטעות ולפרש תמונה עם צבעים חיים וטבעיים יותר כתמונה חדה וברורה יותר.
אם אתה מחפש תשובה קצרה, אז כן. יש שיפור אבל ההפרש באיכות התמונה הוא לא גדול כמו ההפרש שיש בין נגיד, Composite ל s-video.
בשלב זה אמורה להיות לך הארה גדולה
שיפור לעומת s-video הוא יחסי לצפיות שלך. בין RGB/Component ל s-video אין כמעט הבדל בחדות התמונה כי ממילא ל s-video יש ערוץ נפרד ל luma. השיפור הוא בעיקר באיכות הצבעים שזוכים ב RGB וב Component לערוצים נפרדים. היות והעין והמוח שלנו בנויים כפי שהם בנויים אנחנו נוטים לטעות ולפרש תמונה עם צבעים חיים וטבעיים יותר כתמונה חדה וברורה יותר.
אם אתה מחפש תשובה קצרה, אז כן. יש שיפור אבל ההפרש באיכות התמונה הוא לא גדול כמו ההפרש שיש בין נגיד, Composite ל s-video.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
האמת היא שאני לא רואה כמעט הבדל אם בכללל בין ה קומפוזיט ל S-VIDEO ביס ,אולם בDVD יש הבדל משמעותי ועם קומפוננט בכלל עולם אחר.והכיול ביס הוא כיול שבוצע ע"י יס אימפקט!
האם לדעתכם יש חנות שתהיה מוכנה להללוות טרנסקודר על מנת לבדוק את ההפרש?
ובכלל איפה אפשר לקנות חוץ מאשר באינטרנט?
האם לדעתכם יש חנות שתהיה מוכנה להללוות טרנסקודר על מנת לבדוק את ההפרש?
ובכלל איפה אפשר לקנות חוץ מאשר באינטרנט?
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
אף אחד לא ילווה לך טרנסקודר כי הלוואות זה רק לכסף
העולם הדיגיטאלי ברמת השרון היא חנות שאני יודע שמוכרת טרנסקודרים כך שאולי שווה לך לשאול אותם אם הם יכולים להשאיל לך יחידה לבדיקה. יש דרך נוספת שאתה יכול לנסות והיא לבדוק אם המסך שלך מסוגל לקבל אות RGBcvs. במקרה זה כל מה שאתה צריך זה כבל או מתאם פשוט מה SCART ל 4 כבלים נפרדים ונפתרה הבעיה.
העולם הדיגיטאלי ברמת השרון היא חנות שאני יודע שמוכרת טרנסקודרים כך שאולי שווה לך לשאול אותם אם הם יכולים להשאיל לך יחידה לבדיקה. יש דרך נוספת שאתה יכול לנסות והיא לבדוק אם המסך שלך מסוגל לקבל אות RGBcvs. במקרה זה כל מה שאתה צריך זה כבל או מתאם פשוט מה SCART ל 4 כבלים נפרדים ונפתרה הבעיה.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.