האים ה DELL 2007 WFT מתאים לצפיה בסרטים
Re: האים ה DELL 2007WPT מתאים לצפיה בסרטים
למעשה המסך מומלץ לצפייה בסרטיםmaors3 כתב:האים המסך הנ"ל מתאים לצפיה בסרטים כי לפי הזמן תגובה הוא לא משהוא...
והמהירות תגובה שמצויינת במפרט שלו זה BTB ולא כמו שמצויין בחלק מהמסכים האחרים GTG
וזה DELL 2007WFP לא WPT (חחח world poker tour שולטט)
מיצטער על הטעות WFT ותודה על התגובה המהירה מיתלבת בינו לסמסונג 226
אבל היבנתי שהפנל בסמסונג נחות TN אז הדל יותר איכותי צודק?
מחפש מסך למחשב וקצת סרטים ותמונות.
אבל היבנתי שהפנל בסמסונג נחות TN אז הדל יותר איכותי צודק?
מחפש מסך למחשב וקצת סרטים ותמונות.
נערך לאחרונה על ידי maors3 ב 06/05/2008 13:32, נערך 2 פעמים בסך הכל.
כן,בהחלט.
לי יש את הגרסה הלא רחבה שלו,והוא מתאים בגלל הפאנל האיכותי שלו,שיכול להיות או S-IPS או S-PVA. (לי יש S-IPS)
אם אתה צופה הרבה בסרטים כדאי לך לקנות אותו, כי הוא מהיר כמעט כמו ה-TN 2ms (לפחות ה-S-IPS, ה-S-PVA די דומה לו אני משער).
לי יש את הגרסה הלא רחבה שלו,והוא מתאים בגלל הפאנל האיכותי שלו,שיכול להיות או S-IPS או S-PVA. (לי יש S-IPS)
אם אתה צופה הרבה בסרטים כדאי לך לקנות אותו, כי הוא מהיר כמעט כמו ה-TN 2ms (לפחות ה-S-IPS, ה-S-PVA די דומה לו אני משער).
ואיך אני יודע איזה פנל אני מקבל?airparker כתב:כן,בהחלט.
אם אתה צופה הרבה בסרטים כדאי לך לקנות אותו, כי הוא מהיר כמעט כמו ה-TN 2ms (לפחות ה-S-IPS, ה-S-PVA די דומה לו אני משער)....
אם במדבקה מאחור יש L בסוף המספר הסידורי זה S-IPS.
אם יש S אז זה S-PVA.
יש עוד כמה שיטות כמו תפריט פנימי שבו אתה רואה את הקוד שמציין סוג פאנל,או אם אתה מסתכל מהצד בצבע שחור ורואה הילה סגולה אז זה S-IPS.
ל-S-IPS זוויות צפייה טובות יותר , אך ל-S-PVA ניגודיות גבוהה יותר(שטובה לסרטים).
אם אתה רוצה לדעת עוד על ההבדלים בין סוגי הפאנלים,לך למאמר על מסכי LCD בHWZONE.
אם יש S אז זה S-PVA.
יש עוד כמה שיטות כמו תפריט פנימי שבו אתה רואה את הקוד שמציין סוג פאנל,או אם אתה מסתכל מהצד בצבע שחור ורואה הילה סגולה אז זה S-IPS.
ל-S-IPS זוויות צפייה טובות יותר , אך ל-S-PVA ניגודיות גבוהה יותר(שטובה לסרטים).
אם אתה רוצה לדעת עוד על ההבדלים בין סוגי הפאנלים,לך למאמר על מסכי LCD בHWZONE.