בהחלט זהו ניסיון אחרון ונואש למציאת פתרון לבעיה הזאת, כי אני חושב כבר לזרוק את הכרטיס הזה למרות שהוא פופולרי ורבים משבחים אותו אבל בינתיים אני לא נהנה ממנו למרות שהוא כבר ברשותי קרוב ל 3 שנים.
תיאור הבעיה:
חשבתי שאני היחידי שיש לו את הבעיה הזאת עד שמצאתי את התגובה הזאת ב YNET
==================================
יש לי כרטיס כזה ויש לי בעיות סינכרון !!!! סיוט
אני גם מחובר לטליויזיה דרך yes.
ויש לי בעיית סינכרון , האודיו מגיע לפני התמונה ב 2-3 שניות והסיוט גדול כשצופים במשחק כדורגל. השדר אומר שערררר כאשר הכדור עדיין ברחבה.
בהתחלה חשבתי שהבעיה מהממירים של יס , אז באו והחליפיו את הממירים להכי חדשים ולא עזר.
יש לי גם מצלמות אבטחה והתברר לי שגם פה יש בעיית סינכרון. סימן שהבעיה מהכרטיס עצמו.
חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי שום הסבר לבעיה הזאת.
מוזר.
==================================
אני מחובר דרך יס והנה תמונה שמתארת את החיבורים לכרטיס הטליויזיה שלי:

כאשר אני מחבר את כבל האודיו שיוצא מהרסיבר של יס לכרטיס הקול ישירות אני מקבל אודיו בלתי מסונכרן (3 שניות) וכאשר אני מנסה להקליט אני מקבל הקלטה בלי אודיו בכלל.
כמו שהבחור תיאר בתגובה שלו גם אצלי במצלמות האבטחה יש בעית סינכרון ולא רק בטליויזיה כך שלא בטוח שהבעיה מהרסיבר של יס (הוחלפו לחדשים). למשל כאשר אני רואה מישהו במצלמת האבטחה טורק את דלת המכונית אז קודם כל אני רואה את הדלת נטרקת ואחרי שניה וחצי אני שומע את קול הטריקה (שומע דרך החלון ולא דרך המחשב, החניה ממול).
חיפשתי באינטרנט שעות על גבי שעות ולא מצאתי פתרונות. אני לא יודע אם הבעיה בכרטיס הטליויזיה או בכרטיס הקול ! בדקתי את הגדרות האודיו הורדתי מקודדים עידכנתי דרייברים. מה לא עשיתי ...
מעבד Q6600
כרטיס קול מובנה
XP SP 2
אז מה אתם אומרים ? לקנות כרטיס טליויזה + כרטיס קול (לא מובנה) חדשים ? זה יפתור את הבעיה ?
באמת אין לי כוח, הזמנתי גם רסיבר של DREAMBOX וצלחת לווין פרטית ואני לא רוצה להמשיך לסבול עם בעיות הסינכרון מה עוד שאני מקליט רק תמונה ללא אודיו!
תודה.