צריך המלצה
אני הייתי מתמקד בשני מסכים:
M81 של סמסונג וה - 9632 של פיליפס.
את ה - M81 אני מכיר טוב - מעולה, מהפיליפס לא יצא לי להתרשם אך שמעתי שגם היא מצוינת.
ממליץ לך לצאת לחנויות ולערוך השוואה לפי עיניך בלבד - קח את מה שיותר אהבת.
דגש - אל תבצא השוואה ברשתות חשמל אלא בחנויות שמתמחות בכך.
בהצלחה.
M81 של סמסונג וה - 9632 של פיליפס.
את ה - M81 אני מכיר טוב - מעולה, מהפיליפס לא יצא לי להתרשם אך שמעתי שגם היא מצוינת.
ממליץ לך לצאת לחנויות ולערוך השוואה לפי עיניך בלבד - קח את מה שיותר אהבת.
דגש - אל תבצא השוואה ברשתות חשמל אלא בחנויות שמתמחות בכך.
בהצלחה.
אתה מאוד מוגבל בתקציב שלך בשביל FHD איכותית.חשבת אולי ללכת על HDR ?
ובמרחק ובתכנים שלך הייתי הולך יותר לכיוון 46".
יש פה איזה שירשור שרץ על BENQ FHD 42 שעוד ישאר לך הרבה עודף ממנה.תנסה לבדוק שם עם אנשים שרכשו את המסך לגבי ההתרשמות שלהם.
ובמרחק ובתכנים שלך הייתי הולך יותר לכיוון 46".
יש פה איזה שירשור שרץ על BENQ FHD 42 שעוד ישאר לך הרבה עודף ממנה.תנסה לבדוק שם עם אנשים שרכשו את המסך לגבי ההתרשמות שלהם.
- idan309
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3005
- נתן תודות: 293 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
תכנים HD ממרחק 3.7 מ' מסך 42" = נראה לי מוזר.
אני יושב במרחק של 3.2 ממסך מקרן ברוחב של שני מ' (כ-90").
במרחק כזה בתקציב כזה ובתכנים האלה הייתי שוקל ברצינות מקרן.
מקרן HDR איכותי עולה בארץ כ-8,000 ש"ח.
מקרן FHD ביבוא אישי בארה"ב עולה כ-14,000 ש"ח.
במידה ואין אפשרות למקרן (שימוש של יותר מ-3 שעות ביום בממוצע, שימוש בשעות היום) הייתי הולך על מסך בגודל מינמטלי של 46" ועדיף אפילו 50" אבל בתקציב של עד 10 אלף ש"ח תהיה לך בעיה למצוא מסך ראוי בגדלים אלה.
אני יושב במרחק של 3.2 ממסך מקרן ברוחב של שני מ' (כ-90").
במרחק כזה בתקציב כזה ובתכנים האלה הייתי שוקל ברצינות מקרן.
מקרן HDR איכותי עולה בארץ כ-8,000 ש"ח.
מקרן FHD ביבוא אישי בארה"ב עולה כ-14,000 ש"ח.
במידה ואין אפשרות למקרן (שימוש של יותר מ-3 שעות ביום בממוצע, שימוש בשעות היום) הייתי הולך על מסך בגודל מינמטלי של 46" ועדיף אפילו 50" אבל בתקציב של עד 10 אלף ש"ח תהיה לך בעיה למצוא מסך ראוי בגדלים אלה.
ה-9632 של פיליפס אני לא חושב שתמצא מתחת ל-12.5 אלף לדגם של ה-37" ואולי 16 אלף לדגם של 42", ככה שהיא הרבה מעל התקציב שלך. היא גם מכילה הרבה תכונות שאין בטלוויזיות האחרות שהוצעו לך.
גם ה-M81 בדגם של 40" היא מעל התקציב שרשמת אם כי לא באופן ניכר נדמה לי. היום ראיתי גם את M81 וגם את ההיטאצ'י והחלטתי ללכת על ההיטאצ'י בגלל הבדל של משהו כמו 3,000 ש"ח יותר ל-M81 שהיא קטנה יותר, ולדעתי בשתיהן רואים מדהים.
אציין גם של-M81 יש מסך מבריק שזה יכול להיות טוב ורע - זה מאוד רע אם יש לך מקורות אור בחדר, כי תהיה השתקפות מאוד רצינית שאי אפשר להתעלם ממנה. אם אין לך שום מקור אור בחדר שיכול להשתקף - אז זה מאוד טוב לדעתי, כי זה מוסיף המון לתמונה (גורם לה להיראות ממש כמו תצלום ענק שתולים על קיר).
גם ה-M81 בדגם של 40" היא מעל התקציב שרשמת אם כי לא באופן ניכר נדמה לי. היום ראיתי גם את M81 וגם את ההיטאצ'י והחלטתי ללכת על ההיטאצ'י בגלל הבדל של משהו כמו 3,000 ש"ח יותר ל-M81 שהיא קטנה יותר, ולדעתי בשתיהן רואים מדהים.
אציין גם של-M81 יש מסך מבריק שזה יכול להיות טוב ורע - זה מאוד רע אם יש לך מקורות אור בחדר, כי תהיה השתקפות מאוד רצינית שאי אפשר להתעלם ממנה. אם אין לך שום מקור אור בחדר שיכול להשתקף - אז זה מאוד טוב לדעתי, כי זה מוסיף המון לתמונה (גורם לה להיראות ממש כמו תצלום ענק שתולים על קיר).