עומד לקנות LCD 37"
-
DMaster
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 130
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
שלום לכולם...
אני עומד לקנות לחדר החדש LCD. מרחק הצפייה יהיה 2 וחצי מטר.
השימושים שלי הם בעיקר חיבור למחשב וצפייה בתכנים של 720P וכן חיבור לקונסולה... כרגע ב480P עם קומפוננט ומאוחר יותר אני מניח שאני אקנה גם קונסולת HD..
צפייה בטלוויזיה תהיה מועטת ולא משנה לי כמעט האיכות בזמן צפייה בטלוויזיה.
ביצעתי חיפוש בפורומים אבל לא מצאתי תשובה מוחלטת כי לא היו כאלה עם שימושים דומים לשלי.
אבל בכל זאת שמתי עין על כמה דגמים כמו ה P3000, WD1E, R81
מי מביניהם הכי טוב לשימושים שלי? האם יש עוד דגמים רלוונטיים בטווח המחירים 7500-6500?
תודה רבה ויום טוב.
אני עומד לקנות לחדר החדש LCD. מרחק הצפייה יהיה 2 וחצי מטר.
השימושים שלי הם בעיקר חיבור למחשב וצפייה בתכנים של 720P וכן חיבור לקונסולה... כרגע ב480P עם קומפוננט ומאוחר יותר אני מניח שאני אקנה גם קונסולת HD..
צפייה בטלוויזיה תהיה מועטת ולא משנה לי כמעט האיכות בזמן צפייה בטלוויזיה.
ביצעתי חיפוש בפורומים אבל לא מצאתי תשובה מוחלטת כי לא היו כאלה עם שימושים דומים לשלי.
אבל בכל זאת שמתי עין על כמה דגמים כמו ה P3000, WD1E, R81
מי מביניהם הכי טוב לשימושים שלי? האם יש עוד דגמים רלוונטיים בטווח המחירים 7500-6500?
תודה רבה ויום טוב.
בינתיים שמעתי רק דברים טובים על היטאצ'י L37X01 - בזאפ אמנם הכי זול נדמה לי בסביבות ה-9000 אבל אני בטוח שתוכל למצוא ביותר זול עם קצת מאמץ ומשחק בפומביות. אני אישית כרגע מתכנן לרכוש את L42X01 שהיא בעלת אותן תכונות רק 42" ולא 37". על הנייר הטלוויזיה הזאת נראית לי תמורה מצויינת לכסף.
אני חושב שבסכומים שציינת לא תוכל להשיג טלוויזית 37" אחרת שהיא FULL HD ומגיעה מחברה מוכרת וידועה, לפחות לא עם אותו מפרט מרשים - ואם אתה מתכנן לקנות PS3 או XBOX360 בעתיד זה רק הגיוני שתשקיע בטלוויזית FULL HD עכשיו.
זו דעתי לפחות
אני חושב שבסכומים שציינת לא תוכל להשיג טלוויזית 37" אחרת שהיא FULL HD ומגיעה מחברה מוכרת וידועה, לפחות לא עם אותו מפרט מרשים - ואם אתה מתכנן לקנות PS3 או XBOX360 בעתיד זה רק הגיוני שתשקיע בטלוויזית FULL HD עכשיו.
זו דעתי לפחות
-
DMaster
- חבר פעיל מאוד

תודה נדב..
זה שה L37X01 היא FHD מוריד משאר המפרט שלו ביחס למסכים האחרים שציינתי?
איך היא בהשוואה למסכים למעלה? ובאיזה פרמטרים היא פחות / יותר טובה?
ובכל זאת, על מה הייתם ממליצים אם אני מחפש HDR?
בינתיים רק מתווספים דגמים לרשימה ואני רק מתבלבל יותר :X
זה שה L37X01 היא FHD מוריד משאר המפרט שלו ביחס למסכים האחרים שציינתי?
איך היא בהשוואה למסכים למעלה? ובאיזה פרמטרים היא פחות / יותר טובה?
ובכל זאת, על מה הייתם ממליצים אם אני מחפש HDR?
בינתיים רק מתווספים דגמים לרשימה ואני רק מתבלבל יותר :X
אני חושב שמעבד התמונה של סדרת ה-X של היטאצ'י נחשב די טוב, הניגודיות מעולה (1:10000), זמן תגובה סביר בהחלט (6ms ב-37", 5ms ב-42"), מספר רב של חיבורים (3x HDMI, 2x Composite, 2x S-Video).
אתה יכול לראות את המפרט המלא בקישור הבא, ולהשוות בעצמך לדגמים שציינת:
http://www.hitachi.com.au/Admin/uploads ... 20775c.pdf
אבל אם למדתי משהו מאז שאני מחפש טלוויזיה זה שיש נתונים יבשים ויש איך שהטלוויזיה נראית בעינך, בנתונים אין ספק לדעתי שההיטאצ'י מעולה ויש לה הכל, אבל טרם ראיתי אותה בפעולה אל מול הטלוויזיות האחרות באותה קטגוריה. בכל מקרה, המחיר שלה די מפתה - כמו שאמרתי לדעתי אין ספק שיש יותר טובות, אבל זו נותנת תמורה מעולה לכסף כי היא לא יקרה למרות התכונות המתקדמות.
לגבי "יותר טוב" - זה תלוי. אני מלכתחילה חיפשתי טלוויזיה שהיא FULL HD תומכת 1080P, ובעיני זה יותר טוב מטלוויזיה של 720P או כל טלוויזיה אחרת עם רזולוציה נמוכה יותר. אני לא רוצה להגביל את עצמי רק בגלל שכרגע השידורים בטלוויזיה הרגילה הם באיכות לא טובה ומעדיף לקנות משהו שיספק אותי גם עוד חצי שנה / שנה כש-HD יהפוך להיות הסטנדרט. מה גם שיש לי Xbox360 עם יציאה ל-HDMI
אתה יכול לראות את המפרט המלא בקישור הבא, ולהשוות בעצמך לדגמים שציינת:
http://www.hitachi.com.au/Admin/uploads ... 20775c.pdf
אבל אם למדתי משהו מאז שאני מחפש טלוויזיה זה שיש נתונים יבשים ויש איך שהטלוויזיה נראית בעינך, בנתונים אין ספק לדעתי שההיטאצ'י מעולה ויש לה הכל, אבל טרם ראיתי אותה בפעולה אל מול הטלוויזיות האחרות באותה קטגוריה. בכל מקרה, המחיר שלה די מפתה - כמו שאמרתי לדעתי אין ספק שיש יותר טובות, אבל זו נותנת תמורה מעולה לכסף כי היא לא יקרה למרות התכונות המתקדמות.
לגבי "יותר טוב" - זה תלוי. אני מלכתחילה חיפשתי טלוויזיה שהיא FULL HD תומכת 1080P, ובעיני זה יותר טוב מטלוויזיה של 720P או כל טלוויזיה אחרת עם רזולוציה נמוכה יותר. אני לא רוצה להגביל את עצמי רק בגלל שכרגע השידורים בטלוויזיה הרגילה הם באיכות לא טובה ומעדיף לקנות משהו שיספק אותי גם עוד חצי שנה / שנה כש-HD יהפוך להיות הסטנדרט. מה גם שיש לי Xbox360 עם יציאה ל-HDMI
הנה ביקורת שקראתי:
http://www.trustedreviews.com/tvs/revie ... -LCD-TV/p1
לתשומת לבך הטלוויזיה שם שונה מעט, כי הדגם שמשווק שם כולל 3 כניסות SCART אבל הניגודיות שלו פחות טובה 1:8000 (ועל זה דרך אגב היה הדבר הרע היחיד שאמרו בביקורת!). להבנתי הם גם שינו קצת את הדגם כדי להוזיל את העלויות (גם בהתחלה הייתה לו זרועה swivel ועכשיו יש סטנד פשוט), אבל כן הגדילו את הניגודיות ל-1:10000.
מעבר לזה חיפשתי די הרבה גוגל תגובות גם על L42X01 וגם על L37X01 (כי כל התכונות נראות זהות למעט הגודל) - ומצאתי הרבה תגובות מרוצות וכמעט לא ראיתי שום דבר ביקורתי או רע.
כנראה השבוע אבקר אצל ארמגדון כדי לראות אותה בפעולה ליד פיליפס וסמסונג...
לתשומת לבך הטלוויזיה שם שונה מעט, כי הדגם שמשווק שם כולל 3 כניסות SCART אבל הניגודיות שלו פחות טובה 1:8000 (ועל זה דרך אגב היה הדבר הרע היחיד שאמרו בביקורת!). להבנתי הם גם שינו קצת את הדגם כדי להוזיל את העלויות (גם בהתחלה הייתה לו זרועה swivel ועכשיו יש סטנד פשוט), אבל כן הגדילו את הניגודיות ל-1:10000.
מעבר לזה חיפשתי די הרבה גוגל תגובות גם על L42X01 וגם על L37X01 (כי כל התכונות נראות זהות למעט הגודל) - ומצאתי הרבה תגובות מרוצות וכמעט לא ראיתי שום דבר ביקורתי או רע.
כנראה השבוע אבקר אצל ארמגדון כדי לראות אותה בפעולה ליד פיליפס וסמסונג...
-
DMaster
- חבר פעיל מאוד

תודה רבה.. עזרת לי מאוד.nadav-g כתב:הנה ביקורת שקראתי:
כנראה השבוע אבקר אצל ארמגדון כדי לראות אותה בפעולה ליד פיליפס וסמסונג......
ושלח ה"פ ברגע שתראה אותה..
-
DMaster
- חבר פעיל מאוד

מצטער על ההודעה הכפולה אבל עדיין לא הצלחתי להגיע לדגם שאני רוצה..
אפשר המלצה ל 32" FHD? או ל 37" FHD? בלי חריגה משמעותית מהתקציב..
פשוט ראיתי שבזאפ למשל יש המון טלויזיות שלא מסווגות לפי החיפוש כFHD והן עדיין FHD. אני מרגיש שאני מפספת הרבה דגמים בחיפוש שמה..
ראיתי פה גם דיון על SH3731 ... איך היא מתאימה לשימושים שלי? ואיך היא בהשוואה לדגמים האחרים שרשמתי?
אפשר המלצה ל 32" FHD? או ל 37" FHD? בלי חריגה משמעותית מהתקציב..
פשוט ראיתי שבזאפ למשל יש המון טלויזיות שלא מסווגות לפי החיפוש כFHD והן עדיין FHD. אני מרגיש שאני מפספת הרבה דגמים בחיפוש שמה..
ראיתי פה גם דיון על SH3731 ... איך היא מתאימה לשימושים שלי? ואיך היא בהשוואה לדגמים האחרים שרשמתי?