לא מתיימר להגיד לך מה עדיף - אני חושב שקודם כל אתה צריך להשוות את הנתונים, להחליט אילו דגמים מעניינים אותך, ואז ללכת לחנות שיש בה כמה שיותר דגמים מאלו שאתה רוצה להשוות ולראות בעיניים איפה אתה רואה הכי טוב, תוך החלפת מקורות (טלוויזיה רגילה, שידורי HD, DVD, משחקים וכל דבר אחר שאתה רוצה לעשות בטלוויזיה שלך) ולהחליט לפי זה.
תמיד שואלים לא רק מה התקציב אלא גם מה השימושים שאתה מתכנן לטלוויזיה - יש כאלו שעדיפות לשידורי SD, יש כאלו שלשידורי HD, יש כאלו שלמשחקים, וכו'.
אני כרגע בעבודה אז לא בדקתי את הדגמים שציינת, אבל רק לגבי ההיטאצ'י אציין שעם קצת מאמץ ואולי השקעה של עוד כמה מאות ש"ח מעל ה-7000 (אבל פחות מ-8000) תוכל למצוא את L37X01 - שהיא בעלת תכונות עדיפות בהרבה על ה-A01. ולכן לפחות לגבי זה (ובגלל שאני חוקר את נושא ההיטאצ'י כבר כמה ימים כדי לקנות L42X01) לדעתי כדאי לוותר על ה-A01 כי ההבדלים עצומים ובהחלט שווים את ההפרש של כמה מאות ש"ח (לא בדקתי מחירים יסודי, אולי אפילו תוכל להשיג ב-7K).
ראיתי את הסוני ואת הטושיבה..
הסוני באמת מרשימה וגם איכות לא רעה בכלל..
אני בעיקר הולך לחבר את המחשב ולצפות בסרטים HD שאני מוריד..
אומנם אני לא יקבל את האיכות המקסימלית של הטלויזיה..אבל המחירים של FULL לא בליגה שלי כרגע.
עוד בעיקה קטנה..לא מצאתי שום חנות שמוכרת דגמים של היטצ'י.אני ירושלמי אז המגוון דיי מצומצם