קניית XBOX 360

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
שלח תגובה
droren פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4222
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #1 

עכשיו אני חושב על קניה של זה :)
ראיית כי המחירים בארץ הם כמעט אותו דבר כמו בחו"ל לדגם של 20 גיגה עם עלויות משלוח של MUSTOP זה 2000 שקל וגם בארץ זה פחות העלויות
עכשיו כמה שאלות:
1. ראיתי שמגיע רק גויסטיק אחד , מצפים שאני אשחק עם עצמי:? זה ברור שצריך עוד אחד (300 שקל)
2. האם עדיף לרכוש בארץ בגלל שיטת השידור או לא צריכה להיות בעיה?
3.מה העלויות של שירותי הרשת?

חוץ מזה שמתי לב שצריך לרכוש את הגירסה של 2008 בגלל החלפת המעבד
לגבי משחקים צרובים - האם מדובר בעדכון חומרתי או תוכניתי?

sierra13
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 282
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 24 פעמים

שליחה #2 

1. זו הצהרה לא שאלה :) אבל לא, לא מצפים שתשחק עם עצמך. במקום זה יש לך LIVE
2. אני לא חושב שצריכה להיות לך בעיה משמעותית בשיטת שידור.
ממה שקראתי, קיימת הפרדה אזורית למשחקים אבל זה פשוט אומר שאתה קונה אותם באזור המתאים, מה גם שהבנתי שלא מעט משחקים פתוחים לכל האזורים.
3 . חינם לשירות הבסיסי (בלי משחקי רשת) וזהב נדמה לי 50$ לשנה.
4. הגרסא המועדפת היא 65nm עם קירור falcon ויציאת HDMI על הלוח. ניתנת לזיהוי בין היתר על פי ספק הכוח הנמוך יותר (175V אני חושב).
5. ראיתי גם עדכוני קושחה לכוננים וגם צ'יפים מולחמים. עד היום לא הצלחתי להבין מה עדיף והאם עדכון חומרה (צ'יפ) מציע איזושהיא הגנה הרמטית בפני Ban של LIVE (לדוגמא, אם אני מכבה אותו האם אני בטוח?)

jaykle
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 7
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

קניית XBOX360

שליחה #3 

שים לב שבאופן מפתיע גם בבריטניה הייתה ירידת מחירים והמחירים משתווים פחות או יותר למחירים בארה"ב. קונסולה עם 20G, ידית ו-2 משחקים נמכרת שם בפחות מ-1400 ש"ח.

פריצת המכשיר ב-360 היא ע"י עידכון הקושחה של כונן ה-DVD (יש הרבה סרטי YOUTUBE שישמחו לתאר לך את התהליך). הפריצה לא הופכת את המכשיר ל-MULTIREGION ולכן משחק שיועד לצפון אמריקה לא יוכל לעבוד בקונסולה אירופאית ולהפך. לחלק קטן מהמשחקים אין הגבלה אזורית. שים לב שהפריצה לא מבטיחה שמיקרוסופט לא תמצא דרך להעיף את הקונסולה שלך (והחשבון XBOXLIVE) שלך מהרשת שלה, ובעבר משתמשים רבים מצאו את עצמם בחוץ...

nirtaz
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 214
נתן תודות: 0

בשתי מילים

שליחה #4 

1.כקונסולת משחקים - XBOX 360 הרבה יותר טובה מהPS# אם זה בכמות המשחקים ואם זה במחיר ובאיכות (HDMI וכו..)
2.אחרי "פריצה" לא ניתן לשחק משחקים מאיזורים אחרים מלבד משחקים שגם המקוריים שלהם היו עובדים (יש כמה שהם מולטיזון)
3.אני ממליץ על קונסולה PAL ואפילו בארץ (אולי בחנות GAMEZ או VGS-ויג'יז) העיקר עם אחריות ומעבדה איכותית (אין יבוא רשמי אבל יש מעבדות טובות ואמינות)
4.שים לב שלמכשיר NTSC צריך שנא 400-500W באיזור 300-400 שקל (יש יותר זולים ,לא להתפתות ,מתחמם ונשרף !!!)
5.רוב רובם של המשחקים יוצאים גם NTSC וגם PAL ולפעמים אותו משחקי יעבוד גם וגם.
7. XBOX LIVE יעבוד עם אחרי פריצה , אבל מיקרוסופט משפרים את הבדיקות לחוקיות שלהם ולפעמים ללא אזהרה מעיפים אותך לתמיד מהשרתים שלהם.
זהו בערך... - שים לב שאין BLUE RAY כרגע בXBOX אם כי יש דיבור על אופציה כזאת בקרוב.
http://gizmodo.com/387281/microsoft-hit ... esh-denial

nadav-g
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 333

שליחה #5 

לדעתי הדגם שאתה מדבר עליו הוא הדגם הישן יותר. בדגמים הישנים היה דיווח נרחב על תופעה הידועה בכינוי האימתני Red ring of death או RROD.

לכן בדגמים החדשים הכניסו את המעבד ומערכת הקירור המשופרת, ולמיטב ידיעתי לא היו דיווחים על RROD בדגמים אלו נכון לעכשיו.

למיטב ידיעתי הדגמים החדשים והמשופרים עדיין מאוד יקרים בארץ ועולים יותר ממה שציינת, מומלץ מאוד שתשקיע קצת יותר בין אם תקנה בארץ ובין אם לא בשביל לקבל את הדגם המשופר כדי להימנע מקלקולים בעתיד.

yuvalt
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 169
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #6 

דעתי: עדיף קונסולה אמריקאית כי אפשר לקנות משחקים ב-play-asia.com שעולים חצי מחיר מאשר בארץ. אין יתרון אמיתי ל-PAL אלא אם כן אתה צופה ב-DVD ואז זה באיזור 1 במקום 2.

קניתי בדיוק קונסולה לפני יומיים בארה"ב:
מחיר קונסולה בחו"ל: $280 (arcade)
מכס (עברתי במסלול אדום): 280 ש"ח

סה"כ: 1300 ש"ח

אם יש לך דרך שמישהו יביא לך מארה"ב - עדיף. מחיר של 2000 ש"ח נשמע לי מתקרב למחירים בארץ.

יובל
boxee ftw

nadav-g
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #7 

הכי חשוב זה שתקנה קונסולה חדשה שיש בה את מעבד ה-falcon, אחרת אתה מסתכן ב-RROD - ראה ערך הפוסט שמישהו פרסם כאן לאחרונה על שלוש נקודות אדומות כדי להבין כמה זה קריטי.

yuvalt
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #8 

מסכים. צורה פשוטה לבדוק אם המכשיר הוא falcon היא פשוט לקנות מכשיר חדש ולוודא שיש בו HDMI. אני חושב שהיום כולם כאלה. אני ממליץ גם להסתכל על תאריך היצור. למשל, הקונסולה שאני רכשתי יוצרה באפריל 2008...
boxee ftw

nadav-g
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #9 

להבנתי, לא בכל מכשיר שיש בו HDMI יש גם פלקון.

מיקרוסופט לא עשו לנו חיים קלים. להבנתי הם לקחו כמה קונסולות ישנות (ללא פלקון), הכניסו בהם כונן קשיח ויציאת HDMI, ושיווקו אותם בתור xbox 360 elite. אם תסתכל באמזון אז תראה בתגובות שיש כאלה שקנו את ה-elite מתוך מחשבה שיש בו שבב של falcon אבל התאכזבו לגלות שמדובר בגרסה ישנה שמיקרוסופט "שיפצו".

הדרך להיות בטוח במאת האחוזים - לקנות את הגרסה המיוחדת של Halo, אין כאלה שמכילות שבבים ישנים כי כולן יוצרו אחרי שמיקרוסופט עברו לפלקון.

לחילופין, בגלל שהגרסה של Halo יקרה ללא הצדקה בארץ (ונדמה לי שהשלט בה לא אלחוטי בניגוד לגרסת elite) - תחפש בגוגל מאמרים על הדבר הזה, יש איזשהי דרך לבדוק את מס' הקוד שמופיע על הקופסה, ככה שתוכל ללמוד ממנו האם זאת ערכה חדשה עם פלקון או ערכה ישנה ש"שופצה".

דרך אגב המידע נשאב מאתרים אמריקאיים, בהחלט יכול להיות שעד שמיקרוסופט ישראל הזיזו את ישבנם והביאו לכאן את גרסאות ה-elite, לא הובאו הגרסאות המשופצות אלא רק כאלו חדשות באמת, ככה שיובל צודק לגבי המכשירים שנמכרים בארץ - אבל לא הייתי סומך על זה.

תרגילים מסריחים - אבל תזכור שמדובר במיקרוסופט, מה לעשות :)

droren פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #10 

yuvalt כתב:דעתי: עדיף קונסולה אמריקאית כי אפשר לקנות משחקים ב-play-asia.com שעולים חצי מחיר מאשר בארץ. אין יתרון אמיתי ל-PAL אלא אם כן אתה צופה ב-DVD ואז זה באיזור 1 במקום 2.

אם יש לך דרך שמישהו יביא לך מארה"ב - עדיף. מחיר של 2000 ש"ח נשמע לי מתקרב למחירים בארץ.

יובל
...
תהרוג אותי אבל לא מבין מה כולם מתלהבים מ playAsia , נכון שהמשלוח זה 3 דולר אבל המשחקים שם ממש לא זולים בהשוואה ל AMAZON או EBAY
אני יכול להשיג משחק ב 40 דולר ומשלוח חינם ב EBAY שעם MUSTOP זה 57 עד הדלת
אצל האסייתים זה עולה לי 64... אז מה חסכתי?

droren פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #11 

yuvalt כתב:דעתי: עדיף קונסולה אמריקאית כי אפשר לקנות משחקים ב-play-asia.com שעולים חצי מחיר מאשר בארץ. אין יתרון אמיתי ל-PAL אלא אם כן אתה צופה ב-DVD ואז זה באיזור 1 במקום 2.

יובל
...
תתחדש!

yuvalt
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #12 

droren כתב:

יובל
...
תהרוג אותי אבל לא מבין מה כולם מתלהבים מ playAsia , נכון שהמשלוח זה 3 דולר אבל המשחקים שם ממש לא זולים בהשוואה ל AMAZON או EBAY
אני יכול להשיג משחק ב 40 דולר ומשלוח חינם ב EBAY שעם MUSTOP זה 57 עד הדלת
אצל האסייתים זה עולה לי 64... אז מה חסכתי?
...
$57 זה אומר מכס. אני קונה משחקים שהעלות יוצאת פחות מ-$50. משחקים חדשים ויקרים יותר מביאים לי מארה"ב (עד עכשיו קניתי רק משחקים שהם region free, מעכשיו אין לי גם את המגבלה הזו). אגב --- שמעתי שאפשר לבקש מ-play-asia להצהיר מחיר נמוך יותר על החבילה ממה ששולם בפועל וכך לדלג על המכס. לא ניסיתי אבל מכיוון שהם מהונג קונג נראה לי סביר שהם יסכימו :)

nadav-g
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #13 

$57 זה לא בהכרח כולל מכס - מה שחשוב לעניין המכס זה שווי החבילה המוצהר, עלות השילוח לא נכללת.

אם אתה קונה באי ביי אז ממליץ שתעשה משהו שאני לא עשיתי עד עכשיו - תעשה advanced search, תכניס את מה שאתה מחפש, ואז תבחר available to - israel , ככה אתה תקבל את כל המכירות בכל אתרי ebay ולא רק באמריקאי, ותוכל למצוא גם מכירות מאנגליה ומדינות אירופה, שם בדרך כלל המשלוח מאוד זול (ומצאתי כמה שגם נתנו משלוח בחינם).

לגבי המחירים, זה הכל תלוי מה אתה מחפש, אני לאחרונה הזמנתי את GTA4 מ-play-asia והם היו יותר זולים או אותו מחיר כמו מה שמצאתי ב-ebay בזמנו - למרות שאני מודה שלא השתמשתי ב-mustop אלא חיפשתי כאלה ששולחים ישירות לישראל. גם אם יצא טיפה יקר אני לא משווה בין חנות לבין ebay, ב-ebay תמיד יכולות להיות כל מיני תקלות בדרך ואתה בדרך כלל מקבל מוצר שנפתח, בעוד שב-play-asia אתה מקבל מוצר חדש, וזה בדרך כלל יותר אמין ובטוח ולוקח פחות זמן.

מה שכן, ב-ebay אתה יכול למצוא כל מיני אנשים שמוכרים חבילות של משחקים, ואז זה באמת יוצא רווח נחמד (חבר שלי קנה ממישהו שם 10 משחקים ביניהם assassins creed ו-COD4 ב-180 דולר! כלומר 18 למשחק :) )

בקיצור, לא משנה איך אתה משיג את המשחקים, העיקר תבטיח לנו שאתה קונה קונסולה עם falcon ולא משהו מהדור הישן, לא משנה כמה טוב המחיר יוצא!

droren פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #14 

nadav-g,מבטיח לך שרכשתי קונסולה עם falcon
לגבי Playasia המשלוח שם הוא נמוך מאד (3 דולר)
אני יכול להגדיר את מרחב ההזמנויות שלי ב ebay ולשלוח לכתובת של mustop אבל אז המשלוח הוא 17 דולר ולא משנה למה לכן אם אני לא מוציא במקרה של GTA מחיר מתחת ל 40 -45 זה לא שווה וזה קשה עד בלתי אפשרי למצוא כזה מחיר כרגע

הכי אופטימלי יהיה למצוא מישהו ב EBAY במחיר נמוך ומאסיה ששם הם שולחים בעלות נמוכה, אם מישהו מכיר אני אשמח
Microsoft Regional Director- Windows Media Center

הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר

nadav-g
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #15 

אני לא בטוח מה המיסוי על משחקים אם החבילה שווה מעל $50 דרך אגב.

מישהו יודע בוודאות?

Shayosef
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5891
נתן תודות: 443 פעמים
קיבל תודות: 242 פעמים

שליחה #16 

הגיעו לי שני משחקים ביחד מ EBAY בעלות כוללת של מעל 100$. לא דרשו מכס.

אני מניח שלפעמים דברים עוברים ולפעמים לא. אבל בדר"כ אתה אמור לצפות לשלם כ 32% מעלות המוצר (מעל ה 50$ כמובן)
שי

yuvalt
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #17 

חוקי המכס:

הטובין שניתן לייבאם בפטור

ניתן לייבא בפטור ממסים טובין, שערכם עד ‎$50 (לא כולל טבק על כל סוגיו ומשקאות חריפים).
כמו-כן ניתן לייבא בפטור ממסים ספרים,מוצרי הלבשה והנעלה שערכם עד 75$, אם נשלחו כמתנה מאדם פרטי בחו"ל לאדם פרטי בארץ.

על משחקים יש 30% מכס ומע"מ.
boxee ftw

talosh126
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 1

מעוניין לקנות xbox 360

שליחה #18 

שלום לכם אני משתמש חדש ומעוניין לקבל מכם עזרה קטנה [=
אני מעוניין לקנות xbox 360 במחיר סביר גג 2700 ש"ח כולל קורא צרובים .
אני לא מבין כל כך בשיטות השידור ומה מביניהם טוב והכדאי ביותר .
איזה גירסא כדי לי לקנות ואיך צורבים את המשחקים ומאיפה משיגים את הדיסקים לצריבה שלהם .
מקווה שתעזרו לי [=

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #19 

פעילויות לא חוקיות לא אצלנו.