$57 זה לא בהכרח כולל מכס - מה שחשוב לעניין המכס זה שווי החבילה המוצהר, עלות השילוח לא נכללת.
אם אתה קונה באי ביי אז ממליץ שתעשה משהו שאני לא עשיתי עד עכשיו - תעשה advanced search, תכניס את מה שאתה מחפש, ואז תבחר available to - israel , ככה אתה תקבל את כל המכירות בכל אתרי ebay ולא רק באמריקאי, ותוכל למצוא גם מכירות מאנגליה ומדינות אירופה, שם בדרך כלל המשלוח מאוד זול (ומצאתי כמה שגם נתנו משלוח בחינם).
לגבי המחירים, זה הכל תלוי מה אתה מחפש, אני לאחרונה הזמנתי את GTA4 מ-play-asia והם היו יותר זולים או אותו מחיר כמו מה שמצאתי ב-ebay בזמנו - למרות שאני מודה שלא השתמשתי ב-mustop אלא חיפשתי כאלה ששולחים ישירות לישראל. גם אם יצא טיפה יקר אני לא משווה בין חנות לבין ebay, ב-ebay תמיד יכולות להיות כל מיני תקלות בדרך ואתה בדרך כלל מקבל מוצר שנפתח, בעוד שב-play-asia אתה מקבל מוצר חדש, וזה בדרך כלל יותר אמין ובטוח ולוקח פחות זמן.
מה שכן, ב-ebay אתה יכול למצוא כל מיני אנשים שמוכרים חבילות של משחקים, ואז זה באמת יוצא רווח נחמד (חבר שלי קנה ממישהו שם 10 משחקים ביניהם assassins creed ו-COD4 ב-180 דולר! כלומר 18 למשחק

)
בקיצור, לא משנה איך אתה משיג את המשחקים, העיקר תבטיח לנו שאתה קונה קונסולה עם falcon ולא משהו מהדור הישן, לא משנה כמה טוב המחיר יוצא!