עזרה בקשר לניגון HD

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
yobab פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 14
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום חברים אני חדש פה בפורום.
אבא שלי מעוניין לקנות עכשיו מערכת קולנוע ביתית, כלומר מסך LCD, מערכת סראונד, וכביכול, DVD שמנגן HD.

עכשיו פה העזרה שאני צריך נכנסת מפני שעד כמה שידוע לי, כיום קיימים רק מספר מצומצם (ויקר בטירוף) של מכשירי DVD שמנגנים HD (או בלו ריי לצורך העניין), ועד כמה שידוע לי הם לא קוראים פורמט MKV, מה שאומר שאי אפשר לצרוב סרטים מהמחשב ולנגן אותם.

באתי לפורום הזה בכוונה לשאול אם יש כזה דיוידי כיום, נראה שלא. אבל כן נחשפתי לפתרונות אחרים, שדוגמת מכשיר נייד לניגון מדיה שכן קורא פורמטים כאלה (tvix 6500a או משו?).
רציתי לדעת אם תוכלו לנקוב באילו פתרונות יש כיום לניגון סרטים בפורמט MKV, ואיך בדיוק זה עובד, כי לדוגמא המכשיר שהזכרתי מקודם הבנתי שהוא דורש לקנות בנפגש הארד דיסק, ואם כן, אז הארד דיסק חיצוני? פנימי? שעובד דרך USB? או SATA? קצת פירוט, אם זה לא יותר מידי לבקש כמובן :lol: בגלל שאני רוצה להגיש לידי החלטה ולקנות.

תודה רבה!!!!!!!!

עריכה קטנה: אני יודע שבטח אתם נשאלים הרבה פעמים שאלות מסוג זה אז אני מצטער אם אני פשוט עוד אחד..... פשוט לא הצלחתי להבין ממה שעד עכשיו ראיתי במספיק פירוט, יצאתי מבולבל לגמרי....

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35089
נתן תודות: 175 פעמים
קיבל תודות: 650 פעמים

שליחה #2 

תחפש את הסקירה על ה-A-100 ואת השירשורים הרלונטיים עליו, וגם 6500 TVIX זו אופציה.
לכולם כמעט יש אופציה של דיסק פנימי או חיצוני בחיבור USB או eSATA
הכל רשום שם ועוד הרבה...

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”