התחדשתי ב sony32p3000 ואני שוקל לקנות כרטיס טלויזיה

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
perygil פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 48
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

כפי שרשמתי בכותרת התחדשתי בטלויזיה הנ"ל וחשבתי לקנות כרטיס טלויזיה, אך לפני הרכישה
מספר שאלות.
1.אני כרגע עובד עם windows xp pro האם כדי שהמחשב שלי יקלוט לוח שידורים אני אצטרך
להחליף גירסה של windows?(המטרה שבעצם המחשב יתפקד כמו "יס מקס")
2.האם ניתן לעשות זאת גם עם הוט?(השאלה היא גם כאן אם המחשב יוכל לתפקד כמו "יס מקס")
3.מבחינת איכות, האם האיכות בחיבור לכרטיס TV תיהיה ירודה מחיבור ישיר לטלויזיה?( כרגע אני מוחבר scat to scart)?
4.על איזה כרטיס הייתם ממלצים מבחינת מחיר ותמורה שהוא נותן ? (עד 800 ש"ח)

תודה מראש
pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32977
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2315 פעמים

שליחה #2 

1. לא חייבים להחליף מערכת הפעלה. יש גם תוכנות מדיה סנטר לא של מיקרוסופט שעובדות יפה מאוד ב-XP. רק ודא בחנות שקיט השלט רחוק + משדר האינפרה אדום שמעביר ערוצים בממיר, שתקנה יחד עם כרטיס הטלוויזיה, תואמים באופן מלא גם לויסטה וגם ל-XP.
2. כן.
3. יש איבוד קטן של איכות. אצלי הממיר מחובר גם ישירות לטלוויזיה לזפזופ פשוט וגם לכרטיס הטלוויזיה להקלטות ו-Time Shift (עצירה בשידור חי וכו), כך שעדיין אפשר ליהנות מכל העולמות.
4. בתקציב שנתת, הייתי ממליץ על ה-AverMedia M785 יחד עם קיט שלט רחוק מקורי של מיקרוסופט.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

perygil פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 48
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

תודה על התגובה המהירה.
1.על איזה תוכנה היית ממליץ? ובהשוואה למדיה סנטר של מיקרוסופט מה עובד טוב יותר?
2.ראיתי שבפורום אוהבים להמליץ על WINTV-PVR-150 מה ההיתרון של AverMedia M785 על כרטיס זה?

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32977
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2315 פעמים

שליחה #4 

1. אני עובד עם הויסטה מדיה סנטר ודי מרוצה מהתוכנה. היתרון שלה הוא ממשק ידידותי למשתמש ועיצוב יפה. ה-SageTV נחשב גם אמין מאוד ונוח. המדיה פורטל גם נחמד והוא היחיד שהוא חינמי לחלוטין ומבוסס על קוד פתוח, אבל קצת יותר קשה לקינפוג.
2. ל-M785 יש איכות קצת יותר טובה, אם כי ההבדל די קטן. לי יש כזה והוא עובד לי יפה. ל-PVR150 יש יתרון שהוא פופולרי הרבה יותר ולכן גם יש לו תמיכה טובה הרבה יותר. בסה"כ בשניהם תקבל איכות משביעת רצון לקונפיגורציה אנלוגית.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”