FFHOW PROFILE - הצעה
מאחר והרבה מחברי הפורום משתמשים בקודק הנ"ל וכידוע הוא בעל הרבה אפשרויות שניתן לשחק איתם (הרבה לא מבינים את רובן) חשבתי להציע את הדבר הבא:
כל מי שחושב שהגיע לתוצאות טובות יוכל לפרסם את הפרופיל כאן וכל אחד יוכל להוריד, לראות, ולשפר אם הוא חושב שיכול להגיע לתוצאות טובות יותר. כמובן שאפשר לעשות פרופיל למטרות שונות כמו צפיה ב- hd, xvid על מסכים שונים וכו'.
מה אתם אומרים ?
כל מי שחושב שהגיע לתוצאות טובות יוכל לפרסם את הפרופיל כאן וכל אחד יוכל להוריד, לראות, ולשפר אם הוא חושב שיכול להגיע לתוצאות טובות יותר. כמובן שאפשר לעשות פרופיל למטרות שונות כמו צפיה ב- hd, xvid על מסכים שונים וכו'.
מה אתם אומרים ?
- MarioMan
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3539
- שם מלא: יונתן פת-יה
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 195 פעמים
לנוחיותכם - שרשור ב-AVS העוסק בנושא:
http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?t=719041
אגב, יש שם כמה קונפיגורציות שיאכילו חצץ גם את ה-QX9650.
http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?t=719041
אגב, יש שם כמה קונפיגורציות שיאכילו חצץ גם את ה-QX9650.
Vermoze - Innovative Technology Solutions Ltd.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32981
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
אני משתמש בשני פרופילים, הנבדלים ביניהם רק בתכונות ה-Resize שלהן - פרופיל אחד "מכריח" את התמונה להימתח לאורך ולרוחב של כל המסך (סדרות שהן במקור 16:9 או 4:3), בעוד הפרופיל השני שומר על ה-Aspect Ratio (סרטים רחבים במיוחד שהם לא 16:9).
ההחלפה בין הפרופילים מתבצעת בתוך המדיה סנטר בעזרת תוסף החובה לכל משתמש Media Control.
ההחלפה בין הפרופילים מתבצעת בתוך המדיה סנטר בעזרת תוסף החובה לכל משתמש Media Control.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
ב HTPC הראשי אני משתמש בפרופיל מינימאלי שכולל רק כתוביות לפעמים גם deinterlacing היות והכל עובר דרך מעבד ווידאו ייעודי. במחשב ה vista אני כל הזמן משחק ומשנה, עוד לא מצאתי משהו אופטימאלי.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

לא. בשביל זה יש לי מעבד ווידאו חיצוני ייעודי.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

איך הגעת למסקנה שמעבד ווידאו חיצוני עושה רק scaling? זה החלק ההכי פחות בעייתי היות ואני תמיד משדר החוצה ברזולוציה של הסרט כך שבסרטי 720p אני מקבל scaling ל 1080p ובסרטי 1080p אני מעביר כמו שהוא. אבל זה החלק הפחות חשוב. אני משתמש במעבד הווידאו בעיקר לקבלת צבעים נכונים יותר וחידוד זעיר בקווי המתאר.
- aloni
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13341
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 11 פעמים
לא אמרתי שהוא עושה רק סקיילינג פשוט דיברו על resize ב- FFDSHOW שהוא רלוונטי כמובן לסקיילינג.
אתה אומר שאת משנה את הרזולוציה של המחשב על פי הסרט? אתה משנה ידנית בין שתי קונפיגורציות או אוטומטית?
על איזה אמצעי תצוגה מדובר? מקרן 1080P?
אתה אומר שאת משנה את הרזולוציה של המחשב על פי הסרט? אתה משנה ידנית בין שתי קונפיגורציות או אוטומטית?
על איזה אמצעי תצוגה מדובר? מקרן 1080P?
HiFiMusic IL
- Catskinner
- חבר במועדון HT

יש לי מסך 50 אינטש KURO FHD. העברת הרזולוציה היא לא כזה סיפור במחשב ולכן אני משנה ידני כי בהיותי עצלן החלטתי שיש כאן את אפקט המג'ימיקס שבו הזמן שייחסך לי מאוטומציה של התהליך בטל בשישים לעומת הזמן שלוקח לי להעביר קונפיגורציה חדשה לשלט של לוג'יטק - שלא לדבר שאין לי כוח לכתוב סקריפט אוטומציה לזה.
למען ההגינות אציין שהייתי מבצע ניסיונות בעבר בתצורת זו או אחרת של ffshow גם על ה HTPC העיקרי, אבל אני עצלן ובסוף החלטתי לתת למעבד הווידאו לשבור את הראש. השינוי היחיד שאני באמת עושה זה אחת לכמה זמן כשיש לי חומר ב mpeg-2 אני מפעיל גם את פילטר ה deinterlace במצב של tap-5 lowpass
למען ההגינות אציין שהייתי מבצע ניסיונות בעבר בתצורת זו או אחרת של ffshow גם על ה HTPC העיקרי, אבל אני עצלן ובסוף החלטתי לתת למעבד הווידאו לשבור את הראש. השינוי היחיד שאני באמת עושה זה אחת לכמה זמן כשיש לי חומר ב mpeg-2 אני מפעיל גם את פילטר ה deinterlace במצב של tap-5 lowpass
- Catskinner
- חבר במועדון HT

יש לי יס מקס בשביל זה.