שאלה דחופה רגע לפני ביצוע אפשרי של רכישה מטופשת
חברים יקרים
עד היום גרה אצלי בסלון מערכת רמקולים לווינית ופשוטה של JBL (דגם CS460) כשהיא מחוברת לדנון RXV1508
היה סביר לקולנוע אבל ממש לא משהו בכל מה שקשור למוזיקה.
רציתי לשדרג מעט את המערכת בתקציבי הדל והזמנתי שני רמקולים E30 (גם של JBL) כדי שיחליפו את הקדמיים הנוכחיים.
אלא שחבר טוען בתוקף שמדובר בשטות איומה, שהרמקולים לא ישתלבו עם הסנטר וסאב הנוכחיים ובכלל זה לזרוק כסף לאסלה על קשקוש מיותר.
עצרתי בשניה האחרונה את ההזמנה ואני צריך לקבל החלטה מהירה אם כן או לא.
דעתכם?????
עד היום גרה אצלי בסלון מערכת רמקולים לווינית ופשוטה של JBL (דגם CS460) כשהיא מחוברת לדנון RXV1508
היה סביר לקולנוע אבל ממש לא משהו בכל מה שקשור למוזיקה.
רציתי לשדרג מעט את המערכת בתקציבי הדל והזמנתי שני רמקולים E30 (גם של JBL) כדי שיחליפו את הקדמיים הנוכחיים.
אלא שחבר טוען בתוקף שמדובר בשטות איומה, שהרמקולים לא ישתלבו עם הסנטר וסאב הנוכחיים ובכלל זה לזרוק כסף לאסלה על קשקוש מיותר.
עצרתי בשניה האחרונה את ההזמנה ואני צריך לקבל החלטה מהירה אם כן או לא.
דעתכם?????
- roypeles
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3058
- שם מלא: רואי
- נתן תודות: 68 פעמים
- קיבל תודות: 95 פעמים
עדיף כמובן לשמוע לפני שקונים....
מה שכן, אני משוכנע שהם יהיו שיפור משמעותי לעומת הלוויניים, לפחות בסטריאו בתקציב הזה. כידוע לך אין גבול להשקעה... והשאלה היא כמה אתה רוצה להשקיע...
אגב, למה שלא תשאיר גם את הלוויניים ביחד עם הזוג הזה? בלווניים תשתמש לקלנוע ובאלו למוסיקה. כך לא תצטרך לחשוש שאולי הם לא יתאימו לסאב. כמדומני, לרסיבר שלך אתה יכול לחבר 2 סטים של קדמיים נפרדים ולברור ביניהם.
מה שכן, אני משוכנע שהם יהיו שיפור משמעותי לעומת הלוויניים, לפחות בסטריאו בתקציב הזה. כידוע לך אין גבול להשקעה... והשאלה היא כמה אתה רוצה להשקיע...
אגב, למה שלא תשאיר גם את הלוויניים ביחד עם הזוג הזה? בלווניים תשתמש לקלנוע ובאלו למוסיקה. כך לא תצטרך לחשוש שאולי הם לא יתאימו לסאב. כמדומני, לרסיבר שלך אתה יכול לחבר 2 סטים של קדמיים נפרדים ולברור ביניהם.
תודה, השתכנעתי
טוב אני אכן הולך עם הכיוון הכפול .
נתחיל בE30 ומקסימום במשך הזמן נמשיך עם השדרוג. הרמקולים לא הולכים לאיבוד.
תודה לכולם
נתחיל בE30 ומקסימום במשך הזמן נמשיך עם השדרוג. הרמקולים לא הולכים לאיבוד.
תודה לכולם