DOLBY DIGITAL ו DTS במחשב - איך ?
שלום. המחשב שלי מחובר לרסיבר LX 70 .
גם ה DVD מחובר לרסיבר הזה.
יש לי בעיה עם קבלת DTS ו DOLBY DIGITAL דרך המחשב.
דוגמה : יש לי שירים של סלין דיון ב DTS , צרבתי את זה על דיסק. שאני מנגן את זה ב DVD הרסיבר מראה לי DTS. שאני מנגן את זה במחשב דרך המדיה פלייר זה לא מזהה DTS.
כך גם בסרטים רק קצת אחרת. ב POWER DVD אני יכול להגדיר שאני משתמש בחיבור SPDIF ואז יש לי DTS בסרטים אבל שאני משתמש במדייה פלייר או מדיה סנטר או כל תוכנה אחרת זה לא מראה לי DTS או דולבי דיגיטל .
מה הפיתרון? איך אני שולט שהכל יראה לי DTS ו DOLBY DIGITAL ?
תודה רבה לעזורים.
גם ה DVD מחובר לרסיבר הזה.
יש לי בעיה עם קבלת DTS ו DOLBY DIGITAL דרך המחשב.
דוגמה : יש לי שירים של סלין דיון ב DTS , צרבתי את זה על דיסק. שאני מנגן את זה ב DVD הרסיבר מראה לי DTS. שאני מנגן את זה במחשב דרך המדיה פלייר זה לא מזהה DTS.
כך גם בסרטים רק קצת אחרת. ב POWER DVD אני יכול להגדיר שאני משתמש בחיבור SPDIF ואז יש לי DTS בסרטים אבל שאני משתמש במדייה פלייר או מדיה סנטר או כל תוכנה אחרת זה לא מראה לי DTS או דולבי דיגיטל .
מה הפיתרון? איך אני שולט שהכל יראה לי DTS ו DOLBY DIGITAL ?
תודה רבה לעזורים.
- MetalliJoe
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3756
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
הכל תלוי בהגדרות הפילטרים והקודקים. איזה חבילת קודקים יש לך?
בעיקרון צריך להגדיר שימוש ב-SPDIF through, זאת אומרת שלא יבצע שום עיבוד ויעביר הכל דיגיטלית לרסיבר, ושם צריך להגדיר מצב זיהוי אוטומטי, שההגדרה שלו תלויה ברסיבר, למשל STRAIGHT או AUTO SURROUND.
בעיקרון צריך להגדיר שימוש ב-SPDIF through, זאת אומרת שלא יבצע שום עיבוד ויעביר הכל דיגיטלית לרסיבר, ושם צריך להגדיר מצב זיהוי אוטומטי, שההגדרה שלו תלויה ברסיבר, למשל STRAIGHT או AUTO SURROUND.
Silence speaks louder than words
אין לי חבלית מקודדים (זה סתם יוצר בעיות ) יש לי את המקודדים הבאים :MetalliJoe כתב:הכל תלוי בהגדרות הפילטרים והקודקים. איזה חבילת קודקים יש לך?
בעיקרון צריך להגדיר שימוש ב-SPDIF through, זאת אומרת שלא יבצע שום עיבוד ויעביר הכל דיגיטלית לרסיבר, ושם צריך להגדיר מצב זיהוי אוטומטי, שההגדרה שלו תלויה ברסיבר, למשל STRAIGHT או AUTO SURROUND....
ac3filter
ffdshow tryout
cyber link
haali splitter
אמרת להגדיר שימוש ב SPDIF through שיעביר הכל דיגיטלית לרסיבר
איך אני עושה כזה דבר?
תודה רבה
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
אתה צריך לבצע את ההגדרות בשני מקומות.
1. ב PowerDVD, תגדיר passthrough ל S/PDIF
2. ב ffdshow audio decoder configuration תגדיר ש AC3 ו DTS משתמשים ב S/PDIF
יש בטח גם הגדרות ב AC3Filter שצריך לשנות אם הוא פעיל אצלך, רק שאני לא מכיר את התוכנה היות ואני משתמש רק ב ffdshow.
יש בטח גם הגדרות ב AC3Filter שצריך לשנות אם הוא פעיל אצלך, רק שאני לא מכיר את התוכנה היות ואני משתמש רק ב ffdshow.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

כי מהם נשמעים רוב האפקטים הקוליים שאינם דיאלוג. כמו לדוגמה...פיצוצים, רעש של מטוסים חולפים וכו'. קולות רקע מושמעים בעיקר מהרמקולים האחוריים + קידמיים
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
ב POWER DVD אני יודע איך. כמו שאמרתי לך כבר עשיתי את זה ב POWER DVDCatskinner כתב:אתה צריך לבצע את ההגדרות בשני מקומות.
יש בטח גם הגדרות ב AC3Filter שצריך לשנות אם הוא פעיל אצלך, רק שאני לא מכיר את התוכנה היות ואני משתמש רק ב ffdshow....
אבל שאני עושה את זה ב FFDSHOW זה פשוט לא עוזר. זה לא משדר DTS או דולבי דיגיטל
מה אני עושה?
- Catskinner
- חבר במועדון HT

אתה צריך:bixente כתב:ב POWER DVD אני יודע איך. כמו שאמרתי לך כבר עשיתי את זה ב POWER DVDCatskinner כתב:אתה צריך לבצע את ההגדרות בשני מקומות.
יש בטח גם הגדרות ב AC3Filter שצריך לשנות אם הוא פעיל אצלך, רק שאני לא מכיר את התוכנה היות ואני משתמש רק ב ffdshow....
מה אני עושה?...
1. לוודא שב codecs האודיו מופנה ל S/PDIF
2. לוודא שהאופציה של Dolby decoder לא מופעלת
3. לשיקולך לגבי ה ה Mixer. אין בו צורך כשאתה מעביר ב S/PDIF אבל ייתכן שתרצה להפעיל אותו בשביל מקורות אחרים
liord10 - בדיוק ככה הגדרתי, כמו שהראית. אבל זה לא עוזר, זה פשוט לא נותן לי DTS ברסיבר.
2. היא לא מופעלת.
3. אם ייתכן כי הוא מפריע ל SPDIF ?
1. אתה מתכוון למה שציינת בהודעה הקודמת? ש AC3 ו DTS יופנו ל SPDIF ? כי עשיתי את זה כברCatskinner כתב:אתה צריך:bixente כתב:ב POWER DVD אני יודע איך. כמו שאמרתי לך כבר עשיתי את זה ב POWER DVDCatskinner כתב:אתה צריך לבצע את ההגדרות בשני מקומות.
מה אני עושה?...
1. לוודא שב codecs האודיו מופנה ל S/PDIF
2. לוודא שהאופציה של Dolby decoder לא מופעלת
3. לשיקולך לגבי ה ה Mixer. אין בו צורך כשאתה מעביר ב S/PDIF אבל ייתכן שתרצה להפעיל אותו בשביל מקורות אחרים...
2. היא לא מופעלת.
3. אם ייתכן כי הוא מפריע ל SPDIF ?