המצחיק היה שעמד לידו DENON 3808, נראה כמו הבייבי שלו
בקיצור, אם הוא נשמע כמו איך איך שהוא נראה (מניח שכן) - חלום!!!
אגב, הוא שוקל 39 קילו
מה שאתה מתאר מאד מעניין, למרות שאני לא יכול לומר שזה מפיל אותי מהכסא...בסופו של דבר האלקטרוניקה ב - 3800 ברמה מאד גבוהה.yarino כתב:אני שוקל ברצינות להחליף את ה 3800 שלי ל Z11 , בעל חנות ידועה שמוכר את שנייהם אמר לי שבמבחן עיוור כמעט ולא אבחין בהבדל בין שני המכשירים, אני כמובן הרמתי גבה ולא האמנתי, העניין הוא שאחרי בדיקה יסודית במיוחד עם סרטים (סרטים שלי שאני מכיר) באותה חנות בין שני המכשירים אכן ההבדל היה מאוד קטן וכמעט ולא מורגש, לכן כרגע אני דיי מתלבט....

תמונה מ-4308 הרבה יותר טובה מאשר Z11yarino כתב:לא הבנתי.michael123 כתב: חוץ מזה שחלק הווידאו של Z11 לא מתקרב ליכולות של DENON שעולות חצי מחיר ממנו......
ה - AX1 עלה הרבה יותר מ - 12K, יותר נכון לכיוון ה - 20K, במחיר שציינת הוא עלה בשלהי התקופה שלו... היום כנראה ספינת הדגל מתומחרת יקר יותר בעקבות האלקטרוניקה הנלוות שמה לעשות היום זה כבר סיפור אחר.HDMI כתב:Dalamber היקר,
בזמנו ה - DSP-AX1 שלך עלה כ - 12,000 ש"ח פלוס מינוס (זה מה שאני שילמתי)
ה - Z11 עולה פי שלוש......
אני לא יודע באיזה חנות הייתה אבל אני יודע שאני שמעתי את הZ11 וה3800 ממש לא בליגה שלו (עם כל הכבוד ל3800 ויש כבודyarino כתב:אני שוקל ברצינות להחליף את ה 3800 שלי ל Z11 , בעל חנות ידועה שמוכר את שנייהם אמר לי שבמבחן עיוור כמעט ולא אבחין בהבדל בין שני המכשירים, אני כמובן הרמתי גבה ולא האמנתי, העניין הוא שאחרי בדיקה יסודית במיוחד עם סרטים (סרטים שלי שאני מכיר) באותה חנות בין שני המכשירים אכן ההבדל היה מאוד קטן וכמעט ולא מורגש, לכן כרגע אני דיי מתלבט....
כשאתה אומר "הבדל לא גדול" למה אתה מתכוון?yarino כתב:אבי,
אם לא הייתי משווה בין שנייהם לא הייתי כותב את מה שכתבתי, נכון, יש הבדל בין שני המכשירים אבל ההבדל לפי מה ששמעתי לא היה גדול ואת זה הכינו אותי לפני ששמעתי.אני מאוד מעוניין לקנות את המכשיר אבל אם ההבדל בסאונד הוא לא גדול אין לי מה לחשוב על הוצאה כזאת גדולה.
אם לא שמעתי הבדל גדול כמו שאתה טוען , יתכן שמשהו בכיול לא היה טוב?
אגב, אחד מאלה שטענו שההבדל הוא לא גדול הוא בעל חנות שאתה מכיר....
cavi כתב:כשאתה אומר "הבדל לא גדול" למה אתה מתכוון?yarino כתב:אבי,
אם לא הייתי משווה בין שנייהם לא הייתי כותב את מה שכתבתי, נכון, יש הבדל בין שני המכשירים אבל ההבדל לפי מה ששמעתי לא היה גדול ואת זה הכינו אותי לפני ששמעתי.אני מאוד מעוניין לקנות את המכשיר אבל אם ההבדל בסאונד הוא לא גדול אין לי מה לחשוב על הוצאה כזאת גדולה.
אם לא שמעתי הבדל גדול כמו שאתה טוען , יתכן שמשהו בכיול לא היה טוב?
אגב, אחד מאלה שטענו שההבדל הוא לא גדול הוא בעל חנות שאתה מכיר....
את דעתו של ישראל אני מכיר טוב, יצא לנו לשמוע אותם ביחד הרבה מאוד, ומה שהוא אמר לך הוא אמר גם לי שלדעתו ההבדל לא גדול אבל קיים ואפשר להבדיל בינהם בבירור..
לדעתי הZ11 טוב יותר בצורה ברורה (ולא אולי) מה3800 ולא ב"קצת"..
לZ11 יש גם הרבה יתרונות שאין ב3800.....
ליתר דיוק, ברמת מחיר שלו הוא הטוב ביותר שיצא לי לשמוע..theezway כתב:היית דיפלומטי או שאתה זוכר מפורשות משהו ששמעת ושלמיטב זכרונך נשמע טוב יותר?...