המוסיקה השמימית של SCHILLER

אלבומים מומלצים, ביקורות, הוצאות חדשות וכו'.
שלח תגובה
roeek פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1349
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #1 

SCHILLER הוא יוצר גרמני, אשר אני עוקב אחריו מזה כ-10 שנים. הבחור הוציא מספר אלבומים מצליחים מאוד באירופה, אך הוא נותר כמעט אנונימי בארץ.
האתר המושקע שלו כולל קליפים, קישורים, קטעי מוסיקה ומידע רב עליו:
http://musik.schillerserver.de
המוסיקה של שילר נעה בין צ'יל-אמביאנט ומוסיקת עולם כאשר הדגש הוא על מוסיקה אלקטרונית נעימה ומלודית והתחושה היא של ריחוף.
יחד עם זאת, מידי פעם מתבצעת תפנית לתחום הדאנס האלקטורני ואחד מלהיטיו הגדולים, אשר נשמע כמו שיר של "דפש מוד" משנות ה-80 הוא I FEEL YOU כאשר על הווקאל הוא בחור בשם הפנר. הוא משתף פעולה עם המון המון מוסיקאים מתחומים שונים ונעזר בווקאליסטיות אשר חלקן ידועות דוגמת קים סנדרס.
בתחילת דרכו היה שילר דוקא יוצר של מוסיקת יורו-טראנס והוא שיתף פעולה עם פרוייקט העל TRANCE ALLSTARS אשר בשנת 2000 הפיק אלבום כפול, ובו נטלו חלק כל אומני הטראנס הגדולים של גרמניה (דוגמת SUNBEAM, DJ MELLOW D,TALLA,TAUCHER ועוד ועוד), ודוקא הוא זה שעידן מעט את הצלילים ובגרסאות שלו הוא הדגיש את פן מוסיקת האמביינט הרגועה יותר.
יש המשייכים אותו לסגנון המוסיקלי של אניגמה, DEEP FOREST ו-SACRED SPIRIT אך לשילר יש מאפיינים יחודיים במוסיקה שלו.
הוא מוציא אלבום בקצב של אחד לשנה שנתיים, וממש ממש לאחרונה יצא לו אלבום כפול חדש +דיסק DVD כבונוס, העונה לשם "SEHNSUCHT",(געגועים??), והוא אלבום פשוט מקסים.
בין אלבומיו הבולטים:
ZEITGEIST
TAG UND NACHT
WELTREISE
LEBEN
כל אלבומיו מתחילים באינטרו שבוא נאמר ע"י קריינית גרמנית:
"ברוכים הבאים לעולמו של שילר.
בדקות הקרובות ניקח אותכם למסע קסום של מוסיקה וחלום..
אנא עיצמו עינכם...". די דומה לאינטרואים של ENIGMA למי שמכיר..
למרות זאת, השירים עצמם (אם יש כאלה באלבום) מושרים לרוב באנגלית.
את אלבומיו של שילר, קשה מאוד להשיג בארץ, אם בכלל. אני בדרך כלל מזמין אותם באינטרנט.
על אלבומיו האחרונים כתוב כל ה-CD שהם מוקלטים ב-DOLBY SORROUND אך לא ברור לי אם יש לזה משמעות (אין לי מערכת סראונד). האיכות טובה מאוד, לצערי לא מצאתי את אלבומיו בוויניל, רק סינגלים יוצאים בוויניל.
אני ממליץ בחום רב למי שלא מכיר, תחת אזהרת התמכרות חמורה! לכל מי שהשמעתי, התמכר מייד ודרש כי אצרוב לו את כל אלבומיו...
תוכלו להתרשם מקטעי מוסיקה בקישור שצירפתי, האלבום החדש של שילר היום הגיע אליי מ-AMAZON גרמניה.

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #2 

יופי של סקירה !
תודה.