נתפס לי הסאב JAMO 200W והוא לא נדלק אפילו הסאב בן 4 חודשים תחת אחריות העוצמה במגבר לא הייתה חזקה ראוי לציין שהמגבר בעל 70 וואט לכל ערוץ האם לדעתכם יעשו בעיות ולא ירצו לתקן אותו?
סאבוופר נתפס
פניתי לחנות (מחסני חשמל) השירות הכי ח...א שנתקלתי בו הם טוענים שכרגע טופאודיו אחראים למוצר ועליי לגשת אליהם לאחר צעקות על המנהלת פשוט לקחתי את הסאב ויצאתי מהמקום מחר אני ייגש לטופ אודיו ולא נראה לי שזה רק פיוז כשאני לוחץ בעדינות על הרמקול יש רעשים של חיכוך.
שי
שי
עדכון !!!
הסאב תוקן בטופ אודיו , הרמקול הוחלף והמגבר תוקן ,הרמקול ששמו לא זהה לרמקול המקורי , למקורי היו 4 חורים ולחדש 6 כנראה "ממחסור בברגים" הורכבו רק ארבעה הטכנאי טען שזה תקין והסאב נבדק ואין מה לדאוג ומה לעשות יש לי אמונה באנשים ,איזה נבדק ואיזה נעליים משני החורים הייתה בריחה של אויר+זימזומים ולסיום השלמתי את 2 הברגים החסרים
והכי חשוב הסאב תקין ושומעים מצויין ועוד דבר עדיף להשקיע עוד כמה שקלים ולקבל שרות טוב מאשר שרות של מחסני חשמל.
שבוע טוב לכולם!!!!!
הסאב תוקן בטופ אודיו , הרמקול הוחלף והמגבר תוקן ,הרמקול ששמו לא זהה לרמקול המקורי , למקורי היו 4 חורים ולחדש 6 כנראה "ממחסור בברגים" הורכבו רק ארבעה הטכנאי טען שזה תקין והסאב נבדק ואין מה לדאוג ומה לעשות יש לי אמונה באנשים ,איזה נבדק ואיזה נעליים משני החורים הייתה בריחה של אויר+זימזומים ולסיום השלמתי את 2 הברגים החסרים
והכי חשוב הסאב תקין ושומעים מצויין ועוד דבר עדיף להשקיע עוד כמה שקלים ולקבל שרות טוב מאשר שרות של מחסני חשמל.
שבוע טוב לכולם!!!!!
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46400
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5080 פעמים
אין לך שום סיבה להאשים את מחסני חשמל, הם לא תחנת שירות ואני מאמין שלא ציפיתי שצוות המכירות במקום מיומן בתיקון ציוד קלוקל. סביר להניח כי כל חנות אחרת בה היית רוכש את הסאב הייתה נוהגת באותה צורה ושולחת אותך לתחנת שירות.
הדבר היחיד שהם יכלו לעשות היה שתשאיר אצלהם את הסאב והם היו שולחים אותו לתיקון אצל טופ אודיו, בדיוק כפי שאתה נהגת בעצמך (ובכך חסכת זמן מה).
האם הבנתי נכונה, החליפו לך לדרייבר שונה מהדרייבר המקורי?
הדבר היחיד שהם יכלו לעשות היה שתשאיר אצלהם את הסאב והם היו שולחים אותו לתיקון אצל טופ אודיו, בדיוק כפי שאתה נהגת בעצמך (ובכך חסכת זמן מה).
האם הבנתי נכונה, החליפו לך לדרייבר שונה מהדרייבר המקורי?
מחziv_r כתב:אין לך שום סיבה להאשים את מחסני חשמל, הם לא תחנת שירות ואני מאמין שלא ציפיתי שצוות המכירות במקום מיומן בתיקון ציוד קלוקל. סביר להניח כי כל חנות אחרת בה היית רוכש את הסאב הייתה נוהגת באותה צורה ושולחת אותך לתחנת שירות.
האם הבנתי נכונה, החליפו לך לדרייבר שונה מהדרייבר המקורי?...
ממש לא ציפיתי שהם יתקנו את הסאב אלא שיהיו אחראים לכך שהוא יגיע לטופ אודיו לתיקון ואת זה הם שללו , לי זה ממש לא נראה הגיוני, לשמחתי יש לי רכב להגיע לאן שארצה ומי שאין לו מה אמור לעשות להיסחב עם סאב באוטובוסים ,פשוט חוצפה לזה אני קורא שרות ח**א.
אם אני מבין נכון כוונתך (דרייבר) היא לוופר, אז כן החליפו אותו לטענתם לכזה שהוא יותר טוב וחזק . בכל מקרה נשמע טוב.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

הם אחראים לאיסוף של מוצרים ושליחתם לתיקון רק במידה והם מוגדרים כתחנת שירות על ידי היבואן (או פשוט מרצון טוב שלהם - ואז יש כאן מקום לרכישה בחנות מתמחה).
קיימת עדיפות כי הדרייבר יוחלף לאותה יחידה בדיוק מכיוון שלדרייבר זה תוכננה התיבה וההגברה. בכל אופן, אם אתה רואה שהתיקון לרוחך ואתה מאושר,
קיימת עדיפות כי הדרייבר יוחלף לאותה יחידה בדיוק מכיוון שלדרייבר זה תוכננה התיבה וההגברה. בכל אופן, אם אתה רואה שהתיקון לרוחך ואתה מאושר,
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- צפיד
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2856
- נתן תודות: 162 פעמים
- קיבל תודות: 64 פעמים
כל הכבוד שאתה מאופק- אני אישית לא הייתי מסכים לתיקונים בסדר גודל כזה ובצורה כזו לאחר 4 חודשי שימוש.sshh כתב:שאלתי את הטכנאי מדוע הוא לא הרכיב מקורי אז הוא אמר שהמקורי לא מורכב בתיבות האלו יותר אלא הרמקול שהוא הרכיב לי.
אבל אחרי שהוא טען שהסאב נבדק ללא הברגים והכל בסדר אני לא מאמין לו ,אבל מה שחשוב זה ששומעים טוב בדיוק כמו עם הקודם....
גם החליפו מגבר גם את האלמנט,אני מקווה שהרשת מקורית.
כמה עולה סאב כזה?