jamo e370 and PARADIGM MONITOR 9
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
אני באופן אישי אוהב מאד את ה - PARADIGM. המוניטור 9 מאד מוצלח לטעמי, רמקול עם תיבת תהודה גדולה, המון נוכחות והרבה באס.
אם תחליט ללכת לכיוון PADADIGM, אני ממליץ לך לערוך השוואה של המוניטור 9 למול המוניטור 7 (יש כאלו שאוהבים סאונד פחות "בומבסטי").
ועוד אופציה, אם כבר יש לך את התקציב להשקיע במוניטור 9, תשמע כבר את ה - STUDIO 40 V4 (לא זוכר כמה תצטרך להוסיף), אמנם הרבה פחות באס אך הרבה יותר מדויקים.
בכל מקרה יהיה לך מענין
אם תחליט ללכת לכיוון PADADIGM, אני ממליץ לך לערוך השוואה של המוניטור 9 למול המוניטור 7 (יש כאלו שאוהבים סאונד פחות "בומבסטי").
ועוד אופציה, אם כבר יש לך את התקציב להשקיע במוניטור 9, תשמע כבר את ה - STUDIO 40 V4 (לא זוכר כמה תצטרך להוסיף), אמנם הרבה פחות באס אך הרבה יותר מדויקים.
בכל מקרה יהיה לך מענין
אומנם לא שמעתי את הג'אמו האלו הרבה זמן ואני די בטוח שהם מזמן לא בייצור אבל אין הרבה מה להשוואת עם המוניטור 9 שהוא רמקול עדיף בכמעט כל פרמטר אפשרי מלבד היותו פרדיים - החתימת סאונד שלהם מאוד מיוחדת וכל מילה נוספת מיותרת...
על הג'אמו אני יכול לומר שהוא רמקול שרביים יומרו שהוא אנונימי וחסר לו אופי לא עומד בפרמטרים של דיוק כמו המוניטור 9 בכלל ג'אמו לא חברה מוערכת בארץ ואולי עקב תימחור לא טוב של היבואן.
על הג'אמו אני יכול לומר שהוא רמקול שרביים יומרו שהוא אנונימי וחסר לו אופי לא עומד בפרמטרים של דיוק כמו המוניטור 9 בכלל ג'אמו לא חברה מוערכת בארץ ואולי עקב תימחור לא טוב של היבואן.
בנים לא מתבגרים הצעצועים שלהם נעשים יקרים יותר !
הי אודי.
לדעתי ההשוואה בין ה 2 קצת לא פרופורציונלית, הפרדיים נשמעים הרבה יותר טוב וגם עולים פי 2 ויותר.
אבל עדיין היחס עלות תועלת של הפרדיים גבוה יחסית לרמקולים אחרים בשוק שממוצבים איתם באותה רמת מחיר.
ועכשיו מנסיון אישי עם השניים:
לפרדיים יש סאונד רחב ועוטף,בהיר ומפורט עם נטיית צביעה לא קטנה.
הרבה נוכחות של באס (הרגשה של בס מרוח לפעמים) לא מהמדוייקים ששמעתי, (עם זאת אני אוהב אותו).
בתחום הגבוהים הוא לא מעייף ואף נעים לאוזן, המיד שלו זה החלק הכי אהוב עליי.
בנוגע לגאמו- באס אנמי ורזה יותר( דרייוור קטן משל הפרדיים), מדוייק יותר (לאו דווקא לצד הטוב שבדיוק) ומאוד משעמם. גם המיד שלו אנמי ומשעמם והגבוהים שלו מאבדים מתכונתם במרחק לא גדול מהרמקול.
רוב החסרונות שציינתי מתמזערים כאשר מחוברת הגברה חזקה ומאוד בריאה לגאמו.
אגב,מה תקציב שלך?
ומה ההגברה כיום?
שורה תחתונה פרדיים ללא שום היסוס וכמו שאמרו לפניי לא בהכרח מוניטור 9.
אם יד שניה גם בא בחשבון תקרוץ לכיוון הסטודיו 40 או 60 בהתאם לתקציב.
בהצלחה. (וקבל הזמנה נוספת להשמעה אם תחפוץ
)
לדעתי ההשוואה בין ה 2 קצת לא פרופורציונלית, הפרדיים נשמעים הרבה יותר טוב וגם עולים פי 2 ויותר.
אבל עדיין היחס עלות תועלת של הפרדיים גבוה יחסית לרמקולים אחרים בשוק שממוצבים איתם באותה רמת מחיר.
ועכשיו מנסיון אישי עם השניים:
הרבה נוכחות של באס (הרגשה של בס מרוח לפעמים) לא מהמדוייקים ששמעתי, (עם זאת אני אוהב אותו).
בתחום הגבוהים הוא לא מעייף ואף נעים לאוזן, המיד שלו זה החלק הכי אהוב עליי.
בנוגע לגאמו- באס אנמי ורזה יותר( דרייוור קטן משל הפרדיים), מדוייק יותר (לאו דווקא לצד הטוב שבדיוק) ומאוד משעמם. גם המיד שלו אנמי ומשעמם והגבוהים שלו מאבדים מתכונתם במרחק לא גדול מהרמקול.
רוב החסרונות שציינתי מתמזערים כאשר מחוברת הגברה חזקה ומאוד בריאה לגאמו.
אגב,מה תקציב שלך?
ומה ההגברה כיום?
שורה תחתונה פרדיים ללא שום היסוס וכמו שאמרו לפניי לא בהכרח מוניטור 9.
אם יד שניה גם בא בחשבון תקרוץ לכיוון הסטודיו 40 או 60 בהתאם לתקציב.
בהצלחה. (וקבל הזמנה נוספת להשמעה אם תחפוץ
שרון שלחתי ה"פ , ותודה MASH על ההזמנה .
ואני חייב באס פאנצ'י והדוק מאוד
אז ירדתי משתי הרמקולים הנ"ל
כנראה שאהיה חייב ללכת על סרוין וגה .
תודה לכולם
באס מרוח זה דבר שלא אוכל לסבול , אני שומע הרבה מוזיקה אלקטרוניתועכשיו מנסיון אישי עם השניים:
הרבה נוכחות של באס (הרגשה של בס מרוח לפעמים) לא מהמדוייקים ששמעתי...
תודה לכולם
ביננו... למוסיקה אלקטרונית...רק סרווין!!udii כתב:שרון שלחתי ה"פ , ותודה MASH על ההזמנה .באס מרוח זה דבר שלא אוכל לסבול , אני שומע הרבה מוזיקה אלקטרוניתועכשיו מנסיון אישי עם השניים:
הרבה נוכחות של באס (הרגשה של בס מרוח לפעמים) לא מהמדוייקים ששמעתי...
תודה לכולם...
אחד שהיה שם פעם
סע לסטריאו סטאר ותשמע את המוניוטר 9
ואת המוניטור 11 של פארדיים מול הסרווין ווגה clsc 12
ותראה עים יש הבדל.בכל סוגי המוזיקה וגם באלקטרונית.
בתור מי שהיה לו סרווין הרבה שנים אני אומר לך
שהסרווין נישמע כמו פח אשפה ליד הפארדיים אין בכלל
מה להשוות.
מה להשוות.
אני לא יודע איזה סרווינים מוכרים היום, אבל כאחד שהיה לו בעבר VS12 וכאחד שיש לו היום פאראדיים מסדרת סטודיו, אני יכול לומר שבמוסיקה אלקטרונית הסרווינים שהיו לי היו פשוט עדיפים נקודה.
בסגנונות מוסיקה מגוונים זה כבר סיפור אחר לגמרי...
בסגנונות מוסיקה מגוונים זה כבר סיפור אחר לגמרי...
amitbak כתב:סע לסטריאו סטאר ותשמע את המוניוטר 9
מה להשוות....
udii
אני שומע גם קצת אלקטרוני ונהנה, הרבה רוק ויותר נהנה. אבל בסגנונות רגועים יותר כמו ג`אז זה כבר סיפור אחר וסוג אחר של הנאה...
אולי קצת הגזמתי עם הבס המרוח, ויכול להיות שאתה כן תאהב אותו ולך הוא ישמע הדוק יותר גם באלקטרוני.
כל אחד והאוזניים שלו... בכל אופן לא יורדים מרמקול בגלל דעות של אחרים ולפני ששומעים אותו עם הסגנון הרצוי, לא כן?
אם אתה רוצה באס פאנצי והדוק, אני ממליץ לך דווקא על מדפיים ולשלב סאב טוב, בכל מקרה התקציב גדול יותר ממוניטור 9 (ושלא נזכיר את ה 370 שהרבה יותר זול) .
עדיין לא ענית לשאלות שלי בנוגע לתקציב ולהגברה. אולי יוכלו לעזור פה יותר אם תתן קצת יותר פרטים.
אני שומע גם קצת אלקטרוני ונהנה, הרבה רוק ויותר נהנה. אבל בסגנונות רגועים יותר כמו ג`אז זה כבר סיפור אחר וסוג אחר של הנאה...
אולי קצת הגזמתי עם הבס המרוח, ויכול להיות שאתה כן תאהב אותו ולך הוא ישמע הדוק יותר גם באלקטרוני.
כל אחד והאוזניים שלו... בכל אופן לא יורדים מרמקול בגלל דעות של אחרים ולפני ששומעים אותו עם הסגנון הרצוי, לא כן?
אם אתה רוצה באס פאנצי והדוק, אני ממליץ לך דווקא על מדפיים ולשלב סאב טוב, בכל מקרה התקציב גדול יותר ממוניטור 9 (ושלא נזכיר את ה 370 שהרבה יותר זול) .
עדיין לא ענית לשאלות שלי בנוגע לתקציב ולהגברה. אולי יוכלו לעזור פה יותר אם תתן קצת יותר פרטים.