שאלה בקשר ל SAGETV ועוד..

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
dotan1988 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 19

שליחה

שלום , אני רשום חדש בפורום שלכם . אחלה מקום ,מאד אינפורמטיבי..

התחלתי להתעניין לאחרונה בHTPC וקצת התנפח לי המוח מרוב כל החומרים שקראתי ביומיים האחרונים אבל עדיין נשארתי עם כמה דברים קטנים שזה או שעות לחפש או דקה לשאול . .

אז בקשר לSAGETV ..
1. הייתי באתר של אורן ספיר וניסיתי להפעיל SAGETV בעברית אבל זה פשוט לא הולך , אין שום מקום שממש מסביר את זה, ראיתי מדריכים אבל הם לא עדכניים ולכן לא מתאימים לגירסאות החדשות ,אשמח אם תסבירו או תפנו למדריך מסודר (גם באנגלית זה טוב) .

2. מה הייתרונות ה'ברורים' של SAGETV על VMC שיכול לגרום לי להעדיף אותו על אחר או להפך כי לקבוע מי יותר טוב אני מניח שאי אפשר אבל כל אחד הייתרונות והחסרונות שלו , אז מה הם .

3. אני מנוי HOT ולא ממש הבנתי יש מלא גירסאות סותרות לגבי שידור ערוצי דיגיטל ללא ממיר (עם כרטיס טלויזיה מתאים) זה אפשרי ? לא אפשרי? , ולגבי לוח שידורים מה הפרוצדורה להכניס לוח שידורים למערכת שלי (בין אם זה SAGETV או VMC ) .

4. שילבתי את הMY MOVIES וזה עובד מצויין אחלה דבר , רק ראיתי פה שמדברים על שרת מידע בעברית ,אבל לא מצאתי את האיי פי שלו .. אז מה קורה עם העניין הזה. ?

יש עוד כמה אבל זהו לבנתים . תודה רבה !

bulb
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 8

שליחה

אחוק,
אני נמצא באותה התלבטות , עם מה הכי כדאי לעבוד
אני בשלב הניסויים לראות מה הכי מתאים לי,לא בא לי להשקיע בויסטה ואז לגלות שזה כבד מדי או לא לטעמי כנ"ל לגבי SAGETV שהיא לא תוכנה חופשית.

אין לי בעיה לרכוש רשיון אני רק רוצה להיות בטוח שזה מה שאני רוצה.

1. לגבי העברית התקנתי תמיכה בטקסט בעברית בלי כל בעיה לפי ההוראות באתר של אורן
וזה עבד כמו בובה. ( התקנתי את ה TRIAL האחרוןsageTv 6.3 ) וידאתי במסך advanced שיש תמיכה ב 3D acceleration ולאחר מכן ערכתי את קובץ ה properties
השם שלו קצת שונה ממה שמופיע באתר חפש : sage.properties ב
program files\SageTv\SageTv

לגבי תפריטים בעברית לא התקנתי כי אני מעדיף אנגלית.

2. התקנתי גם media Portal - סה"כ תוכנה נחמדה וחינמית - לא אהבתי שהמעבר בין מסכים קצת איטי , ויש delay משמעותי בטעינת סרט ממחשב אחר ברשת אלחוטית. ( יכול להיות ש ה Delay היא בעיה של הגירסה שהתקנתי RC1 אבל מצד שני גם אין לי כח להמשיך לחפור.

3. סה"כ SAGETV נראית לי תוכנה אחלה אני עדיין בשלב ההרצה, אחרי זה ננסה גם ויסטה ואז נחליט מה לקנות.

באותה ההזדמנות רציתי גם לשאול את מבני העניין פה, אם הם נתקלו בבעיה הבאה
כ"שמעירים" את התוכנה SAGETV אחרי שנכנסה למצב STANDBY הרקע הכחול נמחק והופך ללבן , מישהו נתקל בזה ? איך פותרים את זה ?

PopPy
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 336

שליחה

מדריך עדכני ל- Sage (עברית, EPG ושאר ירקות):
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... highlight=

bulb
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 8