עזרה- 2 פלזמות ו LCD אחד לבית החדש. צריך עזרה לעכשיו..
שלום.
דוד שלי רוצה לקנות פלזמה לסלון 50 אינץ, לחדר שינה פלזמה 42 אינץ, ולחדר נוסף LCD 37 לילדה.
כבר היה לו בסלון פלזמה 42 של טושיבה, שנסדקה מעצמה ותיקון עולה יותר מחדשה ולכן נזרקה.
התקציבים:
פלזמה 50 לסלון - 12 אלף שקל, ניתן לחרוג עד 14 (משהו שיהיה איכותי)
פלזמה 42 לחדר שינה - 10-11 אלף (ניתן לחרוג מעט).
LCD 37 לחדר שינה לילדה - משהו טוב, 6-7 אלף.
שיתמוך ב HD לעתיד...
-שימושים: הרוב טלווזיה,מעט DVD.
דוד אחר שלי קנה פלזמה לסלון - 50 אינץ של פנסוניק, דגם PH50PV70 .
מה דעתכם עליה?
אשמח לקבל תשובות בהקדם ,כי הם לחוצים לקנות.
תודה רבה.
דוד שלי רוצה לקנות פלזמה לסלון 50 אינץ, לחדר שינה פלזמה 42 אינץ, ולחדר נוסף LCD 37 לילדה.
כבר היה לו בסלון פלזמה 42 של טושיבה, שנסדקה מעצמה ותיקון עולה יותר מחדשה ולכן נזרקה.
התקציבים:
פלזמה 50 לסלון - 12 אלף שקל, ניתן לחרוג עד 14 (משהו שיהיה איכותי)
פלזמה 42 לחדר שינה - 10-11 אלף (ניתן לחרוג מעט).
LCD 37 לחדר שינה לילדה - משהו טוב, 6-7 אלף.
שיתמוך ב HD לעתיד...
-שימושים: הרוב טלווזיה,מעט DVD.
דוד אחר שלי קנה פלזמה לסלון - 50 אינץ של פנסוניק, דגם PH50PV70 .
מה דעתכם עליה?
אשמח לקבל תשובות בהקדם ,כי הם לחוצים לקנות.
תודה רבה.
אז ככה:
לסלון - 50Q91 של SAMSUNG.
לחדר שינה - 42Q91 של SAMSUNG.
ה - SAMSUNG פשוט מעולה בשידורי SD ולתכנים שאתה רואה היא תהיה אופטימלית.
לילדה - WD1 של SHARP, מבין מסכי ה - LCD שיצא לי לראות היא הטובה ביותר לשידורי כבלים.
בהקשר ל - PV70, מסך מצוין אך די גרוע בשידורי SD. בזמנו העדפתי לקנות את ה - 50Q91 על פני ה - PV70 אך ורק בגלל העובדה הזו.
בהצלחה.
לסלון - 50Q91 של SAMSUNG.
לחדר שינה - 42Q91 של SAMSUNG.
ה - SAMSUNG פשוט מעולה בשידורי SD ולתכנים שאתה רואה היא תהיה אופטימלית.
לילדה - WD1 של SHARP, מבין מסכי ה - LCD שיצא לי לראות היא הטובה ביותר לשידורי כבלים.
בהקשר ל - PV70, מסך מצוין אך די גרוע בשידורי SD. בזמנו העדפתי לקנות את ה - 50Q91 על פני ה - PV70 אך ורק בגלל העובדה הזו.
בהצלחה.
תודה, קיבלתי גם הצעה למייל...
הבנתי של2 הסמסונג האלה אין חיבור SCART - שיחסית מאוד חשוב.
לי יש פלזמה 42, ובין חיבור מSCART ל RCA אני רואה הבדלים בתמונה.
יש עוד משהו שמומלץ...?
יש עוד משהו שמומלץ...?
זה חסרון לא משמעותי כיוון שאתה יכול לחבר את הממיר באמצעות כבל SCART TO SVIDEO איכותי או לחילופין באמצעות טרנסקודר לקומפוננט - בשני המקרים התוצאה פנטסטית (מנסיון).tal-pro כתב:תודה, קיבלתי גם הצעה למייל...
יש עוד משהו שמומלץ...?...
בראיה עתידית אגב, גם החיבור הזה יהיה מיותר... בין אם תתחבר עם כבל HDMI ישירות בין ממיר HD למסך או לחילופין באמצעות רסיבר.
כלומר אתה ממליץ...? היא טובה?zman כתב: ה-PV70 זה כבר סיפור אחר...
לגבי ה LG החדשות - איזה דגמים אתה מתכוון?
תודה
- Frosti7
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 596
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
וצסקא קבוצה על הפנים נכון?Dalamber כתב:אז ככה:
בהצלחה....
בלי להעליב, זה הדבר הכי לא נכון שאפשר לכתוב.
אתה לקחת חברה קוריאנית מעולה כמו סמסונג אשר עושה פאנלים מדהימים ולא משקיעה גרוש (יחסית) בשידורי SD והשוואתה אותם לפנסוניק אשר נחשבים לטובים ביותר בשוק (ואף עולה על הפיוניר מבחינת מספר פרמטרים בSD) בשידורי SD?
זה כמו להגיד שסוכר הוא מלוח ומלח הוא מתוק.
אתה כותב המון דברים שכביכול מצטיירים עם המון בטחון עצמי, אך אני משוכנע שאתה משתמש בסיסמאות בלבד ושום דבר כאן לא מתבסס על נסיון אישי.פרוסטי כתב:וצסקא קבוצה על הפנים נכון?Dalamber כתב:אז ככה:
בהצלחה....
בלי להעליב, זה הדבר הכי לא נכון שאפשר לכתוב.
אתה לקחת חברה קוריאנית מעולה כמו סמסונג אשר עושה פאנלים מדהימים ולא משקיעה גרוש (יחסית) בשידורי SD והשוואתה אותם לפנסוניק אשר נחשבים לטובים ביותר בשוק (ואף עולה על הפיוניר מבחינת מספר פרמטרים בSD) בשידורי SD?
זה כמו להגיד שסוכר הוא מלוח ומלח הוא מתוק....
ערכת השוואה רצינית בין שני המסכים הללו ? אם כן, אשמח לשמוע היכן עשית זאת, עם איזה חיווט עבדת, אילו תכנים בדיוק ולאיזה מסקנות הגעת... הבחור כאן כתב מפורשות שהוא מבקש מסך שיראו בו טוב כבלים, יצא לך לראות את ה - PV70 בשידורים הללו?? אפילו אנשים כאן בפורום שיש ברשותם את המסך הזה הביעו חוסר שביעות רצון בנושא...
יש לציין שטרם קניית המסך שלי ודווקא כיוון שהענין הכלכלי לא היווה פאקטור (הבדל קטן מאד בכסף) ביצעתי עם חבר נוסף השוואה מקיפה מאד שערכה שעות ארוכות כך שכל דבר שכתבתי כאן אני מרגיש אחריות מלאה לכך - שום סיסמאות ושמועות!!
שורה תחתונה אני חושב שהמסך הזה מצוין, אך יתרונותיו מתבלטים ככל שמשפרים את איכות המקור...
- Frosti7
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 596
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
אני לא אקח שום דבר בצורה אישית, אם הכוונה היא טובה והיא לתת את האינפורמציה הנכונה ביותר לחברי הפורום, אך אינני יודע איך קבעת שאני לא מדבר מניסיון וצורת השוואה רציניותאתה כותב המון דברים שכביכול מצטיירים עם המון בטחון עצמי, אך אני משוכנע שאתה משתמש בסיסמאות בלבד ושום דבר כאן לא מתבסס על נסיון אישי....
צפיתי במסכים האלו בחיבור לקומפוננט וגם בHDMI(בחיבור לyesHD על רזולוציית AUTO ו576i בSD)ערכת השוואה רצינית בין שני המסכים הללו ? אם כן, אשמח לשמוע היכן עשית זאת, עם איזה חיווט עבדת, אילו תכנים בדיוק ולאיזה מסקנות הגעת...
צפיתי בערוצי הHD וערוצים רגילים במשך במספר שעות וימים (לסירוגין כמובן)
המסקנות הן פשוטות, החברות היפניות כמו פנסוניק פיוניר (ולמעשה גם החברה של הLCD שאלו SONY SHARP פיליפס בדגמים הטובים יותר) (כן פיליפס לא יפנים)) כולם נותנים מענה הרבה יותר טוב בשידורי SD
מחברות קוריאניות כמו סמסונג ו-LG כאשר סמסונג מייצרת פנלים טובים יותר מLG המעבד תמונה בSD הוא זהה באיכויות.
אגב הדגמים החדשים של LG נראים מדהים ויכול להיות שזה ישתנה בעתיד.
ההסבר ההגיוני שיכול להיות לתופעה הזאת הוא שהמשתמשים התכוונו למסך מדגם אחר ה-PH10 אשר למרות שמשתמש באותו פאנל כמו הPV70 אין לו את המעבד התמונה הVierra אשר קיים בPV70 ולכן איכות התמונה בSD היא שונה והרבה פחות טובה. הרבה אנשים חושבים שבגלל שיש להם פנל זהה אז התמונה תהיה אותו דבר אבל זה ממש לא נכון.... הבחור כאן כתב מפורשות שהוא מבקש מסך שיראו בו טוב כבלים, יצא לך לראות את ה - PV70 בשידורים הללו?? אפילו אנשים כאן בפורום שיש ברשותם את המסך הזה הביעו חוסר שביעות רצון בנושא......
אין מסך לא טוב, אבל תמיד יש יותר טובשורה תחתונה אני חושב שהמסך הזה מצוין, אך יתרונותיו מתבלטים ככל שמשפרים את איכות המקור.....