dv-400 פיוניר בן שבוע ויש בעיה
רכשתי את הנגן הורדתי לו עדכונים והכל בסדר
ישנה בעיה שקורה ב3 דיסקים כבר פשוט התמונה נתקעת ושום כפתור לא מגיב רק אחרי שאני מנתק מהחשמל האמת זה קרה ב-3 סרטים שצרבתי (divx) וכל פעם אני צריך להריץ להגיע לנקודה בה נתקע הסרט אציין כי הנגן אצלךי שבוע
הבעיה הגדולה היא..... שהנגן נרכש מי. שלום
האם מישהו נתקל בתופעה והאם היא קוראת בגלל המדיה או שהבעיה במכשיר
תודה למשיבים
ישנה בעיה שקורה ב3 דיסקים כבר פשוט התמונה נתקעת ושום כפתור לא מגיב רק אחרי שאני מנתק מהחשמל האמת זה קרה ב-3 סרטים שצרבתי (divx) וכל פעם אני צריך להריץ להגיע לנקודה בה נתקע הסרט אציין כי הנגן אצלךי שבוע
תודה למשיבים
קח אותו לחנות שרכשת ממנה את הנגן!עם הדסקים הבעייתיים!ואני במקומך גם הייתי מבקש מהמוכר לבטל את הקניה ושיביא אותו נגן מטר היבואן הרשמי!במידה ולא יוכל?הכסף!!!!!!!!!

צמיגי כתב:רכשתי את הנגן הורדתי לו עדכונים והכל בסדר
תודה למשיבים...
וואלה אחי,גם לי היתה בדיוק את אותה הבעיה: כמעט בכל הסרטים (לא משנה אם זה דרך הדיסק או דרך זיכרון USB) הוא היה נתקע לאחר מס' דקות הרצה.
לקחתי אותו לחנות שקניתי,לאחר מס' שבועות (שלא קיבלתי בחזרה מתיקון את הדי וי די), הוציאו לי מקופסה מכשיר חדש. עם המכשיר החדש אין לי את הבעיה הזאת. כנירא סידרה של דגמים דפוקים.......
נ.ב. אני לקחתי אותו עם אחריות של T.R .........
יש לי בעיה דומה
הי,
יש לי בעיה דומה עם קובץ DIVX מסויים גם ב-CD וגם ב-USB.
האם הצלחת לפתור את הבעיה?
האם צריך להחליף את ה-DVD?
יש לי בעיה דומה עם קובץ DIVX מסויים גם ב-CD וגם ב-USB.
האם הצלחת לפתור את הבעיה?
האם צריך להחליף את ה-DVD?