שאלה ONKYO INTEGRA 838
שלום, יש לי ONKYO INTEGRA 838 ואני די מרוצה ממנו.
השימוש העיקרי שלי ברסיבר זה לסטריאו לכן אני לא רוצה להחליף אותו ולמשהו חדש ולהתפשר בסטריאו. (עקב חוסר רצון להוסיף כסף בקניית רסיבר חדש)
יש לציין שהמערכת שלי מורכבת מ 5 רמקולים וסאב ואני לא מתכוון להוסיף עוד רמקולים כך ש 7 ערוצים לא מדברים אלי (כרגע).
בקרוב אני קונה BLU-RAY ורציתי לדעת אם הרסיבר יתמוך בפורמטים (אודיו) של ה BLU-RAY?
בשבילי אם אוכל לראות סרט בלו-ריי ולשמוע ב 5 ערוצים וסאב זה יהיה מצויין.
תודה
השימוש העיקרי שלי ברסיבר זה לסטריאו לכן אני לא רוצה להחליף אותו ולמשהו חדש ולהתפשר בסטריאו. (עקב חוסר רצון להוסיף כסף בקניית רסיבר חדש)
יש לציין שהמערכת שלי מורכבת מ 5 רמקולים וסאב ואני לא מתכוון להוסיף עוד רמקולים כך ש 7 ערוצים לא מדברים אלי (כרגע).
בקרוב אני קונה BLU-RAY ורציתי לדעת אם הרסיבר יתמוך בפורמטים (אודיו) של ה BLU-RAY?
בשבילי אם אוכל לראות סרט בלו-ריי ולשמוע ב 5 ערוצים וסאב זה יהיה מצויין.
תודה
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
תוכל לשמוע או סטיראו דרך כניסה אנלוגית, או פורמטים ישנים דרך יציאת SPDIF
עצתי, לקנות לך רסיבר זול, כמו YAMAHA RX-V1800 ולהשתמש בו כ-PRE
(אני מניח כי יש לך כניסה למגבר)
http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?t=882051
אולי יש אופציות יותר זולות כמו ONKYO 606
עצתי, לקנות לך רסיבר זול, כמו YAMAHA RX-V1800 ולהשתמש בו כ-PRE
(אני מניח כי יש לך כניסה למגבר)
http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?t=882051
אולי יש אופציות יותר זולות כמו ONKYO 606
כקדמיים: B&W 602 - עקב מגבלת מקום אך מרוצה מאדDalamber כתב:עם איזה רמקולים אתה עובד?...
סנטר: B&W LCR6 S2
סאב: Energy XL-S8
אחוריים: צריך לקנות מתישהו...
אז אם הבנתי נכון:
בניגוד לסרטי DVD שכמעט תמיד יש אפשרות לדולבי דיגיטל 5.1 בנוסף ל DTS. בבלו-ריי יש סרטים שאין אופציה לדולבי דיגיטל 5.1 אלא רק לפורמטים אחרים?
למעשה בבו-ריי אני צריך תמיכה ב: DTS-HD Dolby TrueHD שאין לי ב 838?
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
לא, לא הבנת מכון.
בתקליטורי BD תמיד תמצא DD רגיל בנוסף לפורמטים החדשים. DD הוא פורמט חובה גם בתקליטורי BD והפורמט החדש של DD תומך אחורה במפענחים ישנים.
דרך אגב, היה לי את המכשיר הזה ( קניתי אותו בשנת 97 ).
הסאונד שלו בסטריאו מדהים.
ליאור
בתקליטורי BD תמיד תמצא DD רגיל בנוסף לפורמטים החדשים. DD הוא פורמט חובה גם בתקליטורי BD והפורמט החדש של DD תומך אחורה במפענחים ישנים.
ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
תודה על האינפורמציה החשובה הזאת. עם כל הכבוד לפורמטים החדשים באודיו הבלו-ריי מבחינתי הוא לצורך שיפור איכות הצפייה בוידאו, ובקשר לאודיו - אני יכול "לחיות בשלום" עם DD. לכן כנראה אשאר עם ה 838 לעת עתה.Lior_M כתב:לא, לא הבנת מכון.
ליאור...
- michael123
- חבר מכור קשה

בטח, אפשר לחיות בשלום גם עם DVDAmir27 כתב:תודה על האינפורמציה החשובה הזאת. עם כל הכבוד לפורמטים החדשים באודיו הבלו-ריי מבחינתי הוא לצורך שיפור איכות הצפייה בוידאו, ובקשר לאודיו - אני יכול "לחיות בשלום" עם DD. לכן כנראה אשאר עם ה 838 לעת עתה.Lior_M כתב:לא, לא הבנת מכון.
ליאור......
היתה לי קונפיגורציה מאוד דומה, אני חושד שקנינו מאותם חברה (939, B&W 604 ENERGY וכו')
אבל בעקבות הקנייה של PS3, הלכתי והחלפתי את הרסיבר לזוג של פרוססורים ומגברים, שיילך לחדרו של בני.
כל הרעיון של בלו-ריי זה איכות שמע ווידאו.
אם אין לך כוונה לשמוע DTS HD MASTER AUDIO אז תקנה 6500A
יעשה אותה עבודה בפחות כסף
ככל הנראה אכן קנינו באותו מקום... סוף דיזינגוף נשמע מוכר?
נכון להיום אני רואה במבט חטוף שהרבה מהכותרים מגיעים רק ב DD גם ככה.
אני לא מזלזל בפורמטים החדשים ובמה שיש לבלו ריי להציע באודיו, רק כרגע ביחס של עלות מול תועלת עבור השימושים שלי, נראה לי שיספק אותי DD. לעומת זו אכן אני מאמין שארגיש שיפור לעומת DVD עקב המעבר לצפייה בוידאו ב 1080P.
נכון להיום אני רואה במבט חטוף שהרבה מהכותרים מגיעים רק ב DD גם ככה.
אני לא מזלזל בפורמטים החדשים ובמה שיש לבלו ריי להציע באודיו, רק כרגע ביחס של עלות מול תועלת עבור השימושים שלי, נראה לי שיספק אותי DD. לעומת זו אכן אני מאמין שארגיש שיפור לעומת DVD עקב המעבר לצפייה בוידאו ב 1080P.
- michael123
- חבר מכור קשה

אכןAmir27 כתב:ככל הנראה אכן קנינו באותו מקום... סוף דיזינגוף נשמע מוכר?![]()
אני לא מזלזל בפורמטים החדשים ובמה שיש לבלו ריי להציע באודיו, רק כרגע ביחס של עלות מול תועלת עבור השימושים שלי, נראה לי שיספק אותי DD. לעומת זו אכן אני מאמין שארגיש שיפור לעומת DVD עקב המעבר לצפייה בוידאו ב 1080P......
1080P יהיה מעולה