מיקבץ הפופ/רוק השבועי....02.05.2008

אלבומים מומלצים, ביקורות, הוצאות חדשות וכו'.
שלח תגובה
רפי_א פותח השרשור
גורו
גורו
תגובות: 830
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 67 פעמים

שליחה #1 

סוף שבוע נעים ואביבי איתנו.....ועונת הפסטיבלים והמוזיקה דופקת בפתח.

עולם המוזיקה חם ורוחש תמיד חדשות ודברים מעניינים........

ואלה הכותרות החמות של השבוע.......

Tina Turner....אגדה מוזיקאלית , זמרת ענקית , ולא פחות דיווה גדולה , מפתיעה בהודעה על סיבוב הופעות חדש ,ראשון מזה 8 שנים ( אחרי שהודיעה על פרישה למעשה ). סיבוב ההופעות יתחיל ב 1 לאוקטובר באולם ספרינט סנטר במדינת קנזאס בארה"ב , ויכלול כ 40 הופעות....וכפי הנראה ימשיך גם לאירופה ועוד מדינות. מכירת כרטיסים תחל ב 12 למאי. ב 8 למאי היא אמורה להופיע בתוכניתה של אופרה ווינפרי וכנראה לתת הצהרה בקשר להופעה. ומי שזוכר את טינה בהופעה בפרק הירקון בשנת 87...... היה 10.

UB40....הרכב הראגיי הוותיק , הודיע כי מצא מחליף לסולן עלי קמבל שעזב לא מזמן. והמחליף הוא אחיו.....דאנקן קמבל...... שמצטרף לאח נוסף שעדיין בלהקה והוא הגיטריסט רובין. גירסה של האלבום החדש שלהם.....שזו עבודתו האחרונה של עלי עם הלהקה שפרש...צורף לעיתון Mail on Sunday.

The Cure....הרכב הרוק האלטרנטיבי והגל החדש המעולה והותיק , מפתיע גם הוא עם 4 סינגלים חדשים ,אחד בכל חודש......לקראת שיחרורו של אלבום חדש שלהם , ה 13 במיספר. האלבום עדיין ללא שם , וצפוי לצאת ב 13 לספטמבר. כאמור ...כל 13 בחודש יצא סינגל אחד חדש שלם..... עד ליציאת האלבום.The Only One יהיה הסינגל הראשון לחודש מאי. שאר הפרטים ,והקטעים להורדה באתר הבא של הלהקה.
http://www.thecure.com

Kylie Minogue....שהתקמבקה בגדול , אחרי ניצחון גדול במחלתה הלא נעימה , עומדת לזכות בכבוד גדול בצרפת , ולזכות באחד מהתארים הכי חשובים בצרפת בתחום התרבות....אות knight.....והוא ינתן אישית למינו ע"י שר התרבות והתקשורת הצרפתי בטקס שיערך בפריס ב 5 למאי.
מינו אמרה....... כי היא שמחה על הכבוד שניתן לה ,וכי תמיד הושפעה מהתרבות הצרפתית , ויש לה כבוד לאומנות ולאנשים בצרפת.
הפרס מטעם Chevalier dans L’ordre des Arts et Lettres , ינתן לה על תרומתה ותמיכתה בתרבות הצרפתית.
בעבר זכו בפרס זה גם ....אלה פיצ'ראלד , ובוב דילן.

Pentangle.....הרכב הסופרגרופ הבריטי הותיק מסוף שנות שנות הששים ,שניגן רוק/פולק/גאז' .....מתקמבק וחוזר לסיבוב הופעות עולמי במיסגרת 40 שנה ללהקה, ובהרכב המקורי כמובן. הם יפתחו את סיבוב ההופעות שלהם ב Green Man Festival שבוולס ב 17 לאוגוסט. הופעה חגיגת ל40 שנות פעילותן תהיה בסוף יולי בלונדון.
פרטים לאירוע המוזיקה בוולס , באתר הבא.
http://www.thegreenmanfestival.co.uk

Pearl Jam...הרכב הרוק הכבד/גראנז' המעולה , הודיעה על אלבום חדש שבדרך שהם מקווים שיצא עוד השנה. את הפרטים מסר הגיטריסט Mike McCready לתחנת רדיו בסיאטל. על הפקת האלבום אחראי ברנדון אובריאן ( רייג' אגיינסט דה משין , וברוס ספרינגסטין ) ששמח מאוד לעבוד עם הלהקה. . זה יהיה אלבום האולפן ה 9 של הלהקה.

Randy Newman.......המוזיקאי והיוצר זמר המשובח , עומד לשחרר אלבום חדש , עם חומרים חדשים. ראשון מזה 9 שנים Harps and Angels שמו. האלבום יגיע למדפים ב 5 לאוגוסט. סינגל שיהיה באלבום החדש כבר יצא להורדה ב iTunes בסוף השנה שעברה.
ניומן בן ה 64 , עסוק כולו בהופעות ,כולל הופעה עם התזמרות הפילהרמונית של לוס אנג'לס ביולי הקרוב. שאר הפרטים של רנדי ניומן ....למי שהתגעגע בלינק הבא. .
http://randynewman.com

מילות השיר Give Peace a Chance...בכתב ידו של ג'ון לנון....ימכרו בקרוב במכירה פומבית בלונדון. מילות השיר ,ניתנו בזמנו בשנת 69 לנערה בת 16 בשם ג'ייל רנארד כשג'ון לנון ויוקו אונו הופיעו בקנדה. הנערה שבזמנו גם הייתה כותבת , בילתה עם הזוג וקיבלה מהם כמה מזכרות בינהם את מילות השיר , כשג'ון מוסיף לדבריה......שיום אחד המילים האלו עוד יהיו שווים משהו. אוסף המזכרות הקטן שקיבלה.שכולל גם תמונות מוערך למכירה הפומבית בסכום של 300000 לי"ש.

Boston...הרכב הרוק הותיק ....מתכוון להוציא אלבום חדש ,כך מסר Tom Scholz , מנהיג הלהקה. לדבריו ,הם מתכוונים לסיים את ההקלטות מיד לאחר סיבוב ההופעות שלהם בקיץ. אלבומם האחרון......Corporate America יצא ב 2002 , וכמה קטעים ממנו יכללו באלבום החדש.עם רמיקסים ועיבודים חדשים.

Waterboys....הרכב הרוק הסקוטי המצויין והותיק.... ( שאפילו ביקר אצלנו לפני כמה שנים טובות ) ,שעדיין חי ונושם , מתכוון להוציא אלבום , מחומרים והקלטות ישנות שלהם שעדיין לא ראו אור.כך מסרה הלהקה באתר הבית שלה. האלבום Kiss The Wind שמו ,יהיה בר השגה רק בהורדה באתר הלהקה , ויכלול 16 קטעים שהוקלטו בין השנים 91 ל 2006. האלבום יכלול גם גירסת כיסוי מיוחדת לשירם של האבנים המתגלגלות Wild Horses . מייק סקוט. מנהיג ומייסד הלהקה אמר , כי יש להקה המון שירים שהקהל לא מכיר.שמסיבה זו או אחרת לא ניכללו באלבומים שלהם , וזו הזדמנות להכיר את השירים האלה. שאר הפרטים באתר הלהקה.
http://www.mikescottwaterboys.com

The Byrds....הרכב הרוק/פולק הפסיכודלי הותיק משנות ה 60 , יראה אור חדש בפעם הראשונה ,על חומרים ישנים של הלקה , שמעולם לא יצאו. הקלטה משנת 71 ב Royal Albert Hall שבלונדון ,תצא ביוני הקרוב. Roger McGuinn חבר ומייסד הלהקה ,אמר למגזין רוק קלאסי בריטי , שההקלטות מגיעות מהאוסף הפרטי שלו , וייתכן ויצאו חומרים נוספים כאלה בהמשך.אנחנו נושאים את ההקלטות האלה כבר למעלה מ30 שנה אמר , ומעולם לא ממש שמנו לב אליהם. נישמע מעניין. שאר הפרטים באצר הלהקה.
http://www.byrds.com

Mark Ronson....המוזיקאי/מפיק/די ג'יי האנגלי הנחשב......( זוכה הגראמי האחרון ) ישתף פעולה על להקת דוראן דוראן , בהופעה בפריז באירוע שיהיה ב 2 ביולי באולם La Cigale , ויקרא Smirnoff Experience Paris. רונסון עצמו יתן הופעת סולו באירוע , ובו יופיע איתו סיימון לה בון מדוראן דוראן בקולות.

Metallica...הרכב המטאל המהולל , יוציא את אלבומו החדש ( אלבום האולפן ה 9 שלהם ) בשלב זה ב 28 לאוקטובר.ברשת הגדולה אמאזון. אין עדיין תאריך יציאה למדפי החנויות.

ליהוק של תותחי על מהרוק הכבד...היה בסוף השבוע על במת הרוקסי בהוליווד , וזאת לג'אם סשן ,כשעל הבמה מוצאים את עצמם מנגנים ביחד......דייב נאברו ( ג'יינס אדיקשן ), מאט סורום ( וולווט ריבולבר , רובים ושושנים ) , למי קילמיסטר ( מוטורהד ), סטיב ג'ונס ופול קוק ( מהסקס פיסטולס ) , וג'רי קנטרל ( אליס אין צ'יינס ). מועדון הרוקסי ידוע מזה שנים , בהופעות הג'ם סשנים שמתקיימות בו , והפעם נתנו בראש אוסף נגני רוק כבד , והפעם הבמה הייתה מלאה במיספר בססיטים....כמה מתופפים , והחגיגה הייתה שלמה.

קלטת סקס של ג'ימי הנדריקס....תופץ כנראה בקרוב ע"י חברת ויויד המתמחה בעניין. בסרט עצמו... נראה בחור ערום העוטה בנדנה על ראשו ( מינהג ידוע של הנדריקס בהופעות ) , הדומה מאוד לג'ימי הנדריקס , ביחד עם עוד 2 בחורות ברונטיות. פניו של הנדריקס מופיעות למיספר שניות. בחלקים אחרים של הסרט, מופיע הפרופיל שלו בלבד ,אבל ידיו , ועליהם טבעות זוהו כשלו. הקטע כולו באורך של 11 דקות , ואינו מכיל סאונד, כך לדברי הניו יורק טיימס.

Scott Weiland....הזמר מנהיג של הרכב המטאל סטון טמפל פיילוט ( וולווט ריבולבר ) , נידון ל8 ימי מאסר ,בעוון נהיגה בשיכרות. רק שישמור על עצמו.....אחרת לא היה איחוד של סטון טמפל פיילוט................

פסטיבל Coachella.... שנערך בקליפורניה ארה"ב ,ובו מתארחים שמות גדולים מעולם המוסיקה , המשיך השבוע עם עוד הופעות גדולות.. כל הסיקורים בלינק הבא.
http://www.coachella.com

עד כאן השבוע שהיה

סוף שבוע מצויין ואביבי לכולם

רפי_א
נערך לאחרונה על ידי רפי_א ב 04/05/2008 15:42, נערך 2 פעמים בסך הכל.

ride
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום מקרנים
אחראי תחום מקרנים
תגובות: 6605
שם מלא: יניב דיין
נתן תודות: 238 פעמים
קיבל תודות: 502 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #2 

תודה רפי (Y)

השבוע ניתן להוריד את הסינגל החדש קולדפליי Violet Hill, בחינם מתוך האלבום הקרוב Viva La Vida Or Death And All His Friends.

www.coldplay.com (לחצו על SONG)

ramkol
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3075
נתן תודות: 74 פעמים
קיבל תודות: 34 פעמים

שליחה #3 

הקטע הזה שנותנים פרסים ותארים למוזיקאים מצליחים תמיד גרם לי לעקם את הפנים...
יש מספיק אנשים שראויים להערכה וכוכבים בדרך כלל לא...

אהה... סבבה של סקירה :D

.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78864
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 787 פעמים
קיבל תודות: 5392 פעמים

שליחה #4 

וויאלנד , מה יהיה איתך?

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #5 

כרגיל, תענוג.
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

roeek
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1349
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #6 

ride כתב:תודה רפי (Y)

השבוע ניתן להוריד את הסינגל החדש קולדפליי Violet Hill, בחינם מתוך האלבום הקרוב Viva La Vida Or Death And All His Friends.

www.coldplay.com (לחצו על SONG)
...
נחמד!
עיתון המוסיקה הבריטי NME מצרף תקליטון "7 של הלהקה לגליון האחרון, וזה דבר מעט יוצא דופן..
פרט לכך אציין כי ברשותי כל אלבומי הלהקה בויניל..תענוג צרוף!

רפי_א פותח השרשור
גורו
גורו

תודה רועי......

שליחה #7 

אני יודע את זה....אין כמעט מגזין טוב שלא מנסה לצ'פר את הקוראים עם הדברים האלה.

קולד פליי עדיין לא הצליחו להרטיט את ליבי חחחחחחח

אני אבוא יום אחד לשמוע... אולי תשבור לי את הקרח איתם........

ראה במיקבץ החדש.....שפול מקרטני מצרף אלבום שלם שלו.....לעיתון שבועי.

שבוע ניפלא

רפי_א

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78864
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 787 פעמים
קיבל תודות: 5392 פעמים

שליחה #8 

רפי,

יש ויש, התקליטים הראשונים דווקא עושים לי את זה וככל שהם מתפרסמים יותר כך העניין שלי בהם יורד...

keyser
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 15223
שם מלא: מני דהן
נתן תודות: 40 פעמים
קיבל תודות: 264 פעמים

Re: תודה רועי......

שליחה #9 

רפי_א כתב: קולד פליי עדיין לא הצליחו להרטיט את ליבי
...
דווקא אותם אני מאוד אוהב (ואני פחות מתחבר לסגנון הזה)

רפי_א פותח השרשור
גורו
גורו

אני אגיד ככה......

שליחה #10 

עוד לא היה קטע של קולד פליי ....שגרם לשיער שלי לסמור ולגרום לי להיתעמק בהם יותר.

אני מודה......שעדיין לא ממש האזנתי להם כמו שצריך.אולי הם עוד יקלקלו אותי חחחחח ואני אוהב אותם..........

רפי_א

Eyal_W
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 7639
נתן תודות: 16 פעמים
קיבל תודות: 17 פעמים

שליחה #11 

תודה רפי ,

אני מקווה שהאלבום של בוסטון יהיה איכותי כמו התקליט הראשון שלהם.
שאר החומרים שלהם נחמדים , ללא ספק הראשון הוא הטוב ביותר .
ממתין לראות מה יהיה.
המטרה הינה להנות ממוסיקה המערכת הינה רק האמצעי.

: Amarra Dealer

http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים

שלח תגובה

חזור אל “מוסיקה”