חברים , למישהו יצא להתנסות עם lcd tv של PILOT
יוצא לי לשמוע דעות מנוגדות לגבי המוצרים שלהם בימים האחרונים.
חלק טוענים שהטליויזיות שלהם בסך הכל בסדר, אמנם לא ברמת האיכות של LG או טושיבה בעוד שאחרים קוטלים לגמרי.
ראיתי כמה טלויזיות שלהם שנמכרות בשופרסל. התמונה נראית סך הכל בסדר ולא הצלחתי למצא הבדלים משמעותיים בינן לבין מקבילות אחרות על הקיר ששידרו אותה תמונה .
זה המפרט , פחות או יותר
מסך 32" פילוט LCD
BY7290011545185 :מק"ט
PILOT PIL32HS - דגם *
רזולוציה גבוהה : 768*1366 פיקסלים *
1:1600 : ניגודיות ביחס *
500CD/M2 : רמת בהירות *
8MS : זמן תגובה *
כניסה דיגיטלית המשלבת העברת אינפורמצית HDMI *
עם סאונד דיגיטלי HD תמונה
אשמח לשמוע את דעתכם .
תודה.
חלק טוענים שהטליויזיות שלהם בסך הכל בסדר, אמנם לא ברמת האיכות של LG או טושיבה בעוד שאחרים קוטלים לגמרי.
ראיתי כמה טלויזיות שלהם שנמכרות בשופרסל. התמונה נראית סך הכל בסדר ולא הצלחתי למצא הבדלים משמעותיים בינן לבין מקבילות אחרות על הקיר ששידרו אותה תמונה .
זה המפרט , פחות או יותר
מסך 32" פילוט LCD
BY7290011545185 :מק"ט
PILOT PIL32HS - דגם *
רזולוציה גבוהה : 768*1366 פיקסלים *
1:1600 : ניגודיות ביחס *
500CD/M2 : רמת בהירות *
8MS : זמן תגובה *
כניסה דיגיטלית המשלבת העברת אינפורמצית HDMI *
עם סאונד דיגיטלי HD תמונה
אשמח לשמוע את דעתכם .
תודה.
- tvholic
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2152
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 74 פעמים
להתרחק, להתרחק ולהתרחק!!!!!indiana כתב:ראיתי כמה טלויזיות שלהם שנמכרות בשופרסל. התמונה נראית סך הכל בסדר ולא הצלחתי למצא הבדלים משמעותיים בינן לבין מקבילות אחרות על הקיר ששידרו אותה תמונה .
תודה....
חבר שלי קנה פלזמה של פיילוט במבצעים של השופרסל, המחיר היה אטרקטיבי והתמונה לטענתו הייתה בסדר (אבל הוא ממש לא מחפש איכות) לדעתי התמונה הייתה על הפנים מבחינת מתיחה ואיכות הצבעים. אחרי כמה חודשים התחילו לו בעיות במסך וניופאן (שאמורה להיות נותנת שירות מעולה) התחילה גם לעשות בעיות - לא היו להם חלקים לתקן את המסך ואמרו לו שזה ייקח חודשיים אז הציעו לו לשדרג לטושיבה עם תוספת גבוהה יותר ממחיר השוק שלה.
הוא ביטל את ההזמנה קיבל את כל הכסף חזרה הקשיב לעצת חכמים והחליט להשקיע, קנה LG שעלתה משהו כמו אלפיים שקל יותר (כולל הכל!) אבל התמונה חדה ומדהימה והיום הוא לא מבין איך בהתחלה הוא אפילו חשב על על הטלויזיה שעמדה ליד המדף של השימורים...
לקנות טלויזיה בסופר זה כמו לקנות מכונית מסוחר - אין לך שמץ של מושג מה אתה קונה ואתה מגלה את האמת רק אחרי חודשיים (במקרה הטוב).
תודה לכל המגיבים , אני בוחן כרגע אפשרות ללכת על haier l32a
היא יקרה יותר מן הסתם , גם היא בשירות ניפאן אם כי למשך זמן ארוך יותר.
זה בפני עצמו נותן תחושה של בטחון .
נבדוק ונראה.
זה בפני עצמו נותן תחושה של בטחון .
נבדוק ונראה.
נכון ,פיילוט לא עים תמונה כמו פיוניר או היטא'צי
אבל לדוגמא בקיוסק ברחוב שלי היא עובדת בממוצע
16 שעות ביום כבר 3 שנים או יותר ללא שום תקלה.
לעומת זאת כאן בפורום דיברו חברים על מסכים lg,toshiba יקרים מאד
ששבקו חיים לאחר שנתיים או פחות.
אני בכל אופן שמתי לב לא רק במסכים שמוצרי מדבקה כמו שהם ניקראים,
חיים יותר זמן ממותגים יקרים.
אבל לדוגמא בקיוסק ברחוב שלי היא עובדת בממוצע
16 שעות ביום כבר 3 שנים או יותר ללא שום תקלה.
לעומת זאת כאן בפורום דיברו חברים על מסכים lg,toshiba יקרים מאד
ששבקו חיים לאחר שנתיים או פחות.
אני בכל אופן שמתי לב לא רק במסכים שמוצרי מדבקה כמו שהם ניקראים,
חיים יותר זמן ממותגים יקרים.
שלום לכולם ....
פילוט זה מוצר יבוא של ניופאן שניתן למצוא אותו רק בסניפי שופרסל וזה בגלל השיתוף של שתיהן.
בתור עובד שופרסל ומנהל מח חשמל באחד הסניפים אני שומע המון דעות חלוקות לגבי המוצר.
צריך לזכור טלווזיה LCD 32 שנמכרת בפחות מ 3000ש"ח לעולם לא תיתן תמונה של טלוויזיה שעולה בשליש מחיר יותר כמו סמסונג טושיבה או LG לדוגמא.
באופן כללי היא מצויינת לטווח המחיר שלה (ד"א אני גם בעלים של טלווזיה כזו שנמצאת אצלי כבר שנה ואני מרוצה מאוד)
הפלזמה של פילוט לא היתה מוצלחת במיוחד אבל מאז הדברים התנו וה LCD השתפרו פלאים .
לשבת ולהגיד אל תתקרב בלי לדעת זה נחמד אבל מי שיודע את הפרטים לא היה שולל .
דבר נוסף וזו דעה שלי וזה גם היה שיקול הקניה שלי , שוק ה LCD עדיין בחיתוליו כל הזמן יוצאים דגמים חדשים ה HD ביס עדיין לא תופס תאוצה ומכשירי DVD שתומכים עולם ים של כסף,
מי שרוצה בכל זאת להנות מטלוויזיה LCD יכול ללכת על סגנון פילוט ובבוא היום שהשידור בארץ יהיה מתאים גם המחירים יהיו ברצפה ואז אפשר להתחיל לרוץ.
צריך לזכור שהמחיר משחק תפקיד חשוב אפילו חשוב יותר ממה שנדמה לנו והטלווזיה הזו מצויינת לטווח המחיר שלה . אני לא חושב שבמחיר כזה ניתן למצוא משהו טוב יותר.
פילוט זה מוצר יבוא של ניופאן שניתן למצוא אותו רק בסניפי שופרסל וזה בגלל השיתוף של שתיהן.
בתור עובד שופרסל ומנהל מח חשמל באחד הסניפים אני שומע המון דעות חלוקות לגבי המוצר.
צריך לזכור טלווזיה LCD 32 שנמכרת בפחות מ 3000ש"ח לעולם לא תיתן תמונה של טלוויזיה שעולה בשליש מחיר יותר כמו סמסונג טושיבה או LG לדוגמא.
באופן כללי היא מצויינת לטווח המחיר שלה (ד"א אני גם בעלים של טלווזיה כזו שנמצאת אצלי כבר שנה ואני מרוצה מאוד)
הפלזמה של פילוט לא היתה מוצלחת במיוחד אבל מאז הדברים התנו וה LCD השתפרו פלאים .
לשבת ולהגיד אל תתקרב בלי לדעת זה נחמד אבל מי שיודע את הפרטים לא היה שולל .
דבר נוסף וזו דעה שלי וזה גם היה שיקול הקניה שלי , שוק ה LCD עדיין בחיתוליו כל הזמן יוצאים דגמים חדשים ה HD ביס עדיין לא תופס תאוצה ומכשירי DVD שתומכים עולם ים של כסף,
מי שרוצה בכל זאת להנות מטלוויזיה LCD יכול ללכת על סגנון פילוט ובבוא היום שהשידור בארץ יהיה מתאים גם המחירים יהיו ברצפה ואז אפשר להתחיל לרוץ.
צריך לזכור שהמחיר משחק תפקיד חשוב אפילו חשוב יותר ממה שנדמה לנו והטלווזיה הזו מצויינת לטווח המחיר שלה . אני לא חושב שבמחיר כזה ניתן למצוא משהו טוב יותר.
איזה חתימה אפשר לשים בשתי שורות??
.[/quote]
לקנות טלויזיה בסופר זה כמו לקנות מכונית מסוחר - אין לך שמץ של מושג מה אתה קונה ואתה מגלה את האמת רק אחרי חודשיים (במקרה הטוב).[/quote]
איזה שטויות כמו שבקבוק הקולה במלון הילטון הוא אותו בקבוק שאתה מוצא בסופר ככה גם הטלווזיות , מה ההבדל בין טושיבה בשקם אלקטריק או בסקאל לדוגמה לבין אלו שבסופרים?? הרי הדגם הוא אותו הדגם והוא מגיע מאותו היבואן.
לקנות טלויזיה בסופר זה כמו לקנות מכונית מסוחר - אין לך שמץ של מושג מה אתה קונה ואתה מגלה את האמת רק אחרי חודשיים (במקרה הטוב).[/quote]
איזה שטויות כמו שבקבוק הקולה במלון הילטון הוא אותו בקבוק שאתה מוצא בסופר ככה גם הטלווזיות , מה ההבדל בין טושיבה בשקם אלקטריק או בסקאל לדוגמה לבין אלו שבסופרים?? הרי הדגם הוא אותו הדגם והוא מגיע מאותו היבואן.
.[/quote]