פותח,מעגל מחמם סוגר מאוורר....?
הסטאפ שלי הוא רסיבר NAD T744 ורמקולים 684 של B&W הסדרה החדשה

המונח Halogen מתייחס לחומר שמצוי בהרבה כבלים בעולם.ziv_r כתב:התייחסת אליו מכיוון שהוא Halogen Free? אפילו היצרן לא מפרט בדף המוצר על היתרונות של תכונה זו לעומת המתחרים.
בכל אופן, אם הכבל תקין ולא משמש כפילטר מסויים - הוא לא אמור להשפיע כלל על אופי הצליל....

michaelhar כתב:מגמת ייצור הכבלים בעולם בכל התחומים (מתח נמוך, מתח גבוה, תקשורת, טלפוניה וכו'..) היא להוציא את ההלוגן מתוך מרכיבי הכבל מהסיבה שציינתי כבר.
כמובן שאצלנו בבית ישנם כבלים בני 20-30 שנה לפחות, אותם כבלים מן הסתם כוללים הלוגן כמרכיב בכבל.
כוונתי שכל כבל חדש שמכניסים הבייתה לאו דווקה מתחום האודיו יהיה נטול הלוגן....

אני מת על הפסקנות הזו...moshem74 כתב:מבחן עיוור אף אחד לא יידע להבחין מה זה מה....

עמית,amit145 כתב:אני לא בטוח שאתה צודק,בלשון המעטה..
בלי קשר לרזולוציה או איכות המערכת שלי חיבור כבל היי אנד כזה (VDH)
לעומת כבל חסר מותג זול ומנחושת באיכות נמוכה יחסית יתן כמעט ברוב המקרים שינוי משמעותי......

תעשה טובה ואל תבלבל אותנו עם עובדות.combina22 כתב:סליחה שאני מתפרץ ככה לשירשור - מוליכות הכבל אינה תלויה אך ורק בהתנגדותו ?....
הריי ידוע שהתנגדות של מוליך תלוייה בקבוע ההתנגדות הסגולית של החומר כפול אורך הכבל, חלקיי שטח חתך המוליך בניצב לכיוון הזרם? סליחה שנכנסתי כאן לכללים פיזיקליים, אבל אני חייב פעם אחת ולתמיד להבין מה הולך שם בכל הדבר הזה...![]()
(וסליחה על הקללות)
...