תקיעות בסרט HD
שבת שלום, הורדתי את הסרט EARTH בפורמט HD.
יש בהתחלה שלו קטע עם צילום של איזה מליארד ציפורים ובשלב מסוים בקטע הזה מתחילות תקיעות והןמסתיימות בסצינה שהציפורים כבר אינן.
אני מנסה לפתור את זה כבר יומיים, נסיתי את כל המדריכים באתר ואני פשוט לא מצליח לגרום לתופעה הזאת להיעלם.
בנוסף, תופעה חדשה שיש לי כנראה מכל המשחקים שעשיתי במקודדים:
בקטעים של תנועה אנכית (אולי לא רק אנכית) בסרטי HD יש פסים "בלתי נראים" בתנועה וזה משגע אותייייייי. בבקשה תפתרו לי את הבעיות.
הכל היה מושלם כאשר התקנתי את ה-Klite Codec Pack ואני עובד איתו כבר המון זמן ללא בעיות. אני לא סגור על מה השתנה אבל אשמח לשמוע דעות.
המחשב שלי:
מעבד: Intel Pentum D 945 3.4GH
זיכרון: DDR2 2G 667
כרטיס מסך: Nvidia Geforce 6600 256
לוח: Asus P5LD2 Chipset Intel 945
תודה מראש, נועם.
יש בהתחלה שלו קטע עם צילום של איזה מליארד ציפורים ובשלב מסוים בקטע הזה מתחילות תקיעות והןמסתיימות בסצינה שהציפורים כבר אינן.
אני מנסה לפתור את זה כבר יומיים, נסיתי את כל המדריכים באתר ואני פשוט לא מצליח לגרום לתופעה הזאת להיעלם.
בנוסף, תופעה חדשה שיש לי כנראה מכל המשחקים שעשיתי במקודדים:
בקטעים של תנועה אנכית (אולי לא רק אנכית) בסרטי HD יש פסים "בלתי נראים" בתנועה וזה משגע אותייייייי. בבקשה תפתרו לי את הבעיות.
הכל היה מושלם כאשר התקנתי את ה-Klite Codec Pack ואני עובד איתו כבר המון זמן ללא בעיות. אני לא סגור על מה השתנה אבל אשמח לשמוע דעות.
המחשב שלי:
מעבד: Intel Pentum D 945 3.4GH
זיכרון: DDR2 2G 667
כרטיס מסך: Nvidia Geforce 6600 256
לוח: Asus P5LD2 Chipset Intel 945
תודה מראש, נועם.
קודם כל ברוך הבא !
הביטרייט בקטע הספציפי הזה בסרט הוא יחסית גבוה (מעל 40M) ולכן אם החומרה שלך (בעיקר כרטיס מסך) בשילוב קודק מתאים אינה משתתפת בפיענוח הסרט אזי המעבד לבדו אינו מסוגל לפענח ולהציג את הסרט בביטרייט הזה ולכן התקיעות. למיטב ידיעתי הכרטיס מסך שלך אינו תומך בפיענוח HD. בדוק בזמן הצפייה בקטע הזה מהי תפוסת המעבד (ע"י task manager) , אני מאמין שהוא נמצא ב-100% ואם כן אז זהו ההסבר אם לא אזי זו כנראה בעיית קודקים...
הביטרייט בקטע הספציפי הזה בסרט הוא יחסית גבוה (מעל 40M) ולכן אם החומרה שלך (בעיקר כרטיס מסך) בשילוב קודק מתאים אינה משתתפת בפיענוח הסרט אזי המעבד לבדו אינו מסוגל לפענח ולהציג את הסרט בביטרייט הזה ולכן התקיעות. למיטב ידיעתי הכרטיס מסך שלך אינו תומך בפיענוח HD. בדוק בזמן הצפייה בקטע הזה מהי תפוסת המעבד (ע"י task manager) , אני מאמין שהוא נמצא ב-100% ואם כן אז זהו ההסבר אם לא אזי זו כנראה בעיית קודקים...
Natural Born Gamer
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46363
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
זהו קטע מצויין לבדיקת התמודדות של נגנים מול קבצים בעלי קצב נתונים גבוה, בהחלט קטע תובעני.
אוקיי, נתחיל בזה שאין מצב שזה המעבד כי אני איש מחשבים וכבר הוצאתי מחשבי HTPC של ג'יגה בייט עם מעבד חלש יותר.
והמעבד נמצא על USAGE של 20 אחוז גם לפני הקטע הזה וגם בזמן הקטע וגם אחרי.
אבל תתייחסו גם לפסים האנכיים (שהם "בלתי נראים כאלה\שקופים).
והמעבד נמצא על USAGE של 20 אחוז גם לפני הקטע הזה וגם בזמן הקטע וגם אחרי.
אבל תתייחסו גם לפסים האנכיים (שהם "בלתי נראים כאלה\שקופים).
כאן המקום לציין כי TViX 6500 מתמודד בהצלחה עם הקטע בחיבור רשת NFS. בחיבור דרך SMB אכן הקטע עם הציפורים מגמגם. אני מניח שנגן עם דיסק פנימי יתמודד אף הוא בהצלחה עם קטעים תובעניים שכאלה (איין לי דיסק פנימי במכשיר אז לא יכולתי לוודא).ziv_r כתב:זהו קטע מצויין לבדיקת התמודדות של נגנים מול קבצים בעלי קצב נתונים גבוה, בהחלט קטע תובעני....
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46363
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים