זקוק להמלצה LCD 37 אינץ תקציב עד 7K עדיפות לפחות
ברצוני לקנות טלויזיה LCD לסלון בגודל 37 אינץ.
השימושים העיקרי 90 אחוז מהזמן הוט/יס לא HD
10 אחוז מהזמן DVD
חשוב שהטלוויזיה תתמוך בHD וזאת מתוך ראיה לעתיד עוד שנה שנתיים ככה.
תודה מראש.
השימושים העיקרי 90 אחוז מהזמן הוט/יס לא HD
10 אחוז מהזמן DVD
תודה מראש.
נערך לאחרונה על ידי averaraz ב 01/05/2008 19:31, נערך פעם 1 בסך הכל.
למה לא 42 אינץ? זה ניכנס בתקציב שלךaveraraz כתב:ברצוני לקנות טלויזיה LCD לסלון בגודל 37 אינץ.
השימושים העיקריים 80 אחוז מהזמן הוט/יס לא HD
20 אחוז מהזמן חיבור למחשב ודיוידי.
תודה מראש....
הכי קרוב יהיה 3 מטר והכי רחוק שמישהו יראה יהיה 4 וחצי מטר בערך.
דבר שני 42 לדעת אבא שלי יהיה גדול מידי כך שאשמח להמלצות בתקציב ובשימושים שציינתי.
אנחנו מעדיפים קודם 37 שתהייה טובה ותיכנס בתקציב(אם התקציב מתאים לשימושים ולגודל הנ"ל), אם התקציב נמוך מידי אנחנו נלך לכיוון ה32 אבל קודם נמצה את נושא ה37.
אם אפשר גם המלצות מה טוב בדגם הספציפי אותו אתם ממליצים?
תודה
דבר שני 42 לדעת אבא שלי יהיה גדול מידי כך שאשמח להמלצות בתקציב ובשימושים שציינתי.
אנחנו מעדיפים קודם 37 שתהייה טובה ותיכנס בתקציב(אם התקציב מתאים לשימושים ולגודל הנ"ל), אם התקציב נמוך מידי אנחנו נלך לכיוון ה32 אבל קודם נמצה את נושא ה37.
אם אפשר גם המלצות מה טוב בדגם הספציפי אותו אתם ממליצים?
תודה
אני ממליץ לך על הסוני P3000e.בקרוב יהיה לי אותה.אחלה מסך אבל אתה חייב לראות את המסך בעיניים ורק אז להחליט.37 ל3 מטר זה טוב אבל עדיף לך לקנות יותר גדול בגלל שהמרחק שלך הוא גם 4 מטר ו37 אינץ ב4 מטר זה קטן.לי יש בבית 42 ורואים בה טוב ממרחק של 4 מטר.
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4685
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
טלויזיית 42 אינץ' בהחלט אינה גדולה מדי לצפיה ממרחק מעל 3 מטר וההפך מזאת רבים ימצאו אותה קטנה מדי. אני צופה בטלוויזיה 46 אינץ' (Sony 46D3550) ממרחק הקטן מ3 מטר ואני אגיד לך שלא הייתי מצטער אם הייתה ברשותי גם 50 אינץ'. העניין הוא שבעתיד הלא רחוק יתווספו ערוצי HD נוספים ל-YES (עמוס 3 שוגר בהצלחה בתחילת השבוע) כך שיהיה חבל להתעלם מעובדה זו למרות שאתם מחוברים ל-HOT. אם אני לא טועה תוכל למצוא 42 אינץ' Full-HD בסביבות הסכום שאתה הזכרת.
תגיד לאביך שאם הוא "יחסוך כסף" בקניית הטלויזיה (השקעה לשנים רבות) הוא יצטער על כך גם בטווח הקצר בינוני.
תגיד לאביך שאם הוא "יחסוך כסף" בקניית הטלויזיה (השקעה לשנים רבות) הוא יצטער על כך גם בטווח הקצר בינוני.