רציתי לשאול מה לדעתכם הנגן וידאו הכי טוב / נוח שיש.
שיריץ קבצי MKV (בעזרת הקודקים המתאימים כמובן) וקבצי AVI.
שהVOBSUB יעבוד איתו (שאני אוכל לראות כתוביות).
עד עכשיו השתמשתי במדיה פלייר קלאסיק אבל הוא מאוד איטי ואני לא כ"כ אוהב אותו...
תודה
לא השתמשתי בגרסא האחרונה. אני גם מאוד אהבתי את הנגן הזה, יש בו רק את הדברים שאתה צריך. אין כל מיני שטויות.osherov כתב:אני דווקא מאוד אוהב את ה MPC !!
אתה בטוח שאתה משתמש בגירסה האחרונה שלו ?!
http://tibrium.neuf.fr/...

גם אני מישתמש ב MPC ומאוד מרוצהosherov כתב:MPC
-האצת חומרה אפשר לקבל גם ב MPC ויתרה מזאת הוא מסוגל גם לתת האצה בויסטה (תלוי בכרטיס המסך שלך) עם כתוביות (דרך שימוש בפילטרים פנימיים שלו). כרגע ,ככל הידוע לי, אף נגן אחר ,עדיין ,לא יודע לעשות את זה
-כל דבר שניתן לנגן ב BSPlayer וב KMPLAYER ניתן לנגן ב MPC מכיוון שהם משתמשים בקודקים חיצוניים ולכן זה הכול תלוי בקודקים שמותקנים על המחשב ובהגדרות שלהם
-ה MPC תוכנה חינמית (ה BSPLAYER לא)
-ה MPC לא דורש שום התקנה על המחשב (זה סה"כ קובץ אחד וזהו) ולכן יש פחות סיכוי שמשהו ישתבש בעקבות השימוש בו (במילים אחרות אין סיכוי)
-הממשק שלו, לטעמי, הוא בדיוק מה שצריך. אני לא אוהב את כל ממשקי ה Skin למיניהם
אפשר להמשיך אבל אני מניח שדעתי הובנה...
-ראשית, רק כדי להבהיר הנגן הראשי שלי הוא ה VMC והנגן המשני שלי הוא ה MPCrgb31 כתב:גם אני מישתמש ב MPC ומאוד מרוצהosherov כתב:MPC
-האצת חומרה אפשר לקבל גם ב MPC ויתרה מזאת הוא מסוגל גם לתת האצה בויסטה (תלוי בכרטיס המסך שלך) עם כתוביות (דרך שימוש בפילטרים פנימיים שלו). כרגע ,ככל הידוע לי, אף נגן אחר ,עדיין ,לא יודע לעשות את זה
-כל דבר שניתן לנגן ב BSPlayer וב KMPLAYER ניתן לנגן ב MPC מכיוון שהם משתמשים בקודקים חיצוניים ולכן זה הכול תלוי בקודקים שמותקנים על המחשב ובהגדרות שלהם
-ה MPC תוכנה חינמית (ה BSPLAYER לא)
-ה MPC לא דורש שום התקנה על המחשב (זה סה"כ קובץ אחד וזהו) ולכן יש פחות סיכוי שמשהו ישתבש בעקבות השימוש בו (במילים אחרות אין סיכוי)
-הממשק שלו, לטעמי, הוא בדיוק מה שצריך. אני לא אוהב את כל ממשקי ה Skin למיניהם
אפשר להמשיך אבל אני מניח שדעתי הובנה...
האם אתה מישתמש בנגן אם קודקים חיצוניים כמו HAALI COREAVC ו FFDSHOW
או שאתה מישתמש רק אם הפנימיים של הנגן
אם כן אז באילו אתה בוחר מכל הרשימה וכיצד ניתן להגיע להאצת חומרה טובה עם כרטיס מסך 8600...
ה VLC זה קופסה סגורה שמכילה את כל הקודקים שלה בפנים.moranhoresh כתב:גם VLC הוא אחלה נגן, עוד לא יצא פורמט שלא הצליח לנגן, גם לא עולה כסף וגם קל משקל. חסרונו ממשק משתמש לא נוח ולא יפה...
אני סה"כ הורדתי את סימון הפילטר הפנימי של H.264 ומוריד השימוש ב Audio Switcherrgb31 כתב:ברשימת הפילטרים הפנימיים של ה MPC יש הרבה פילטרים
האם כדאי להוריד את הוי מכולם ולהשאיר רק את ה HAALI וה CORE
או שיש עוד איזה שהם פילטרים שרצוי להשאיר...
אשמח אם תוכל בבקשה להעלות לי תצלום מסך של הקונפיגורציה שלך בפילטרים הפנימיים והחיצונייםosherov כתב:אני סה"כ הורדתי את סימון הפילטר הפנימי של H.264 ומוריד השימוש ב Audio Switcherrgb31 כתב:ברשימת הפילטרים הפנימיים של ה MPC יש הרבה פילטרים
אין צורך להוסיף לרשימת הפילטרים החיצוניים את ה HAALI וה CORE (וה FFDSHOW אם בשימוש)...
להלן תמונות ההגדרות אצלי:rgb31 כתב:אשמח אם תוכל בבקשה להעלות לי תצלום מסך של הקונפיגורציה שלך בפילטרים הפנימיים והחיצונייםosherov כתב:אני סה"כ הורדתי את סימון הפילטר הפנימי של H.264 ומוריד השימוש ב Audio Switcherrgb31 כתב:ברשימת הפילטרים הפנימיים של ה MPC יש הרבה פילטרים
אין צורך להוסיף לרשימת הפילטרים החיצוניים את ה HAALI וה CORE (וה FFDSHOW אם בשימוש)...
קצת הלכתי לאיבוד כאן אם הגירסה החדשה
בתודה מראש
רוברט...