מחשב ישן כ HTPC
-
המלך
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6273
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 19 פעמים
היי
יש לי מחשב ישן שלא כל כך מתאים כ HTPC כי הוא לא שקט ואני רוצה להפוך אותו ל HTPC לשם צפייה בסרטי HD.
המעבד הוא AMD 3000+ עם ליבה אחת ואת כרטיס המסך בטח צריך להחליף.
האם הכרטיס הזה יעשה את העבודה עם המעבד הקיים?
http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid= ... ap&lang=HE
מה אתם מציעים לי לעשות?
תודה
יש לי מחשב ישן שלא כל כך מתאים כ HTPC כי הוא לא שקט ואני רוצה להפוך אותו ל HTPC לשם צפייה בסרטי HD.
המעבד הוא AMD 3000+ עם ליבה אחת ואת כרטיס המסך בטח צריך להחליף.
האם הכרטיס הזה יעשה את העבודה עם המעבד הקיים?
http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid= ... ap&lang=HE
מה אתם מציעים לי לעשות?
תודה
נערך לאחרונה על ידי המלך ב 01/05/2008 14:28, נערך פעם 1 בסך הכל.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
כדאי שתציין את דגם כרטיס המסך שיש במחשב הזה (או לוח אם אם זה מובנה עליו).
בגדול, תוכל לנגן איתו בכיף תכני HD שבאים בקבצי MKV באיכות של עד 720P. לא בטוח שצריך בשביל זה כרטיס מסך חדש. בשביל איכות 1080P, לא תמיד הפענוח בחומרה של ה-HD2400 יעבוד לך, אלא אם כן קובץ ה-MKV הוא ב"פרופיל 4.1" (יש מאמר של tobenary בנושא).
בגדול, תוכל לנגן איתו בכיף תכני HD שבאים בקבצי MKV באיכות של עד 720P. לא בטוח שצריך בשביל זה כרטיס מסך חדש. בשביל איכות 1080P, לא תמיד הפענוח בחומרה של ה-HD2400 יעבוד לך, אלא אם כן קובץ ה-MKV הוא ב"פרופיל 4.1" (יש מאמר של tobenary בנושא).
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
-
המלך
- חבר מכור קשה

קודם כל מדובר בכרטיס מאוד ישן מדגם 9600XT ואני גם רוצה לראות סרטי HD DVD מקוריים שאני עדיין יכול לראות עד שהפורמט יעלם לגמרי.
כלומר אני חייב כרטיס שתומך ב HDCP אחרת לא אקבל תמונה.
סרטי 720P על המחשב אני יודע שאני יכול לראות אבל לא 1080P ובמיוחד מקוריים.
ומה עושים עם הרעש?
כנראה שצריך מארז מותאם.
כלומר אני חייב כרטיס שתומך ב HDCP אחרת לא אקבל תמונה.
סרטי 720P על המחשב אני יודע שאני יכול לראות אבל לא 1080P ובמיוחד מקוריים.
ומה עושים עם הרעש?
כנראה שצריך מארז מותאם.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

לא הבנתי... קנית מדיות מקוריות של HD DVD? צריך לקנות כונן HD DVD למחשב בשביל לצפות בהן דרך ה-HTPC...
לדעתי חבל לקנות למחשב כזה מארז HTPC וכרטיס מסך. אם אתה מעוניין לחסוך בעלויות ולא לקנות מחשב חדש, אז יעלה לך הרבה פחות כסף לקנות סטרימר (מזרימדיה) HD דוגמת ה-Popcorn Hour A-100, שעולה קצת פחות מ-1000 שקל.
לדעתי חבל לקנות למחשב כזה מארז HTPC וכרטיס מסך. אם אתה מעוניין לחסוך בעלויות ולא לקנות מחשב חדש, אז יעלה לך הרבה פחות כסף לקנות סטרימר (מזרימדיה) HD דוגמת ה-Popcorn Hour A-100, שעולה קצת פחות מ-1000 שקל.
-
המלך
- חבר מכור קשה

לגבי השאלה הראשונה שלך התשובה היא כן וכן יש לי כונן HD DVD חיצוני של XBOX שמחובר למחשב בחדר מחשב ואני רוצה מחשב אחר שיחובר לפלזמה בסלון במיוחד לשם צפייה בסרטים.
לא חושב שסטרימר יכול לנגן סרטים מקוריים אם אני מחבר לו את הכונן ב USB או שאני טועה.
לא חושב שסטרימר יכול לנגן סרטים מקוריים אם אני מחבר לו את הכונן ב USB או שאני טועה.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

המממ.... זה משהו ששווה לבדוק. אני יודע בוודאות מביקורות שעשו שהוא כן יודע להתחבר לכונן DVD בחיבור USB ולנגן מדיות DVD. לגבי כונן HD DVD בחיבור USB , שווה לבדוק את זה עם ziv_r מפורום HDTV ומקורות וידאו, אולי אפילו לנסות את זה יחד איתו.
- InbarHovav
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3252
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
רעש אתה יכול להשתיק לחלוטין עם קירור מים פאסיבי.
http://www.legendtech.co.il/Product.asp?productid=247
http://www.legendtech.co.il/Product.asp?productid=247
"צליל אחד שווה אלף מילים אבל אלף מילים לא יפיקו צליל אחד"
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות