סאונד ב- POPCORN A100
היי,
בקרוב אקבל את הפופקורן שלי ושמתי לב כי במגבר שלי (YAMAHA V620) הכניסה ה- COAX מיועדת ל- CD בלבד, כך שלא אוכל לראות וידאו (במידה ואשים את המגבר על מצב CD.
האם יציאת COMPONENT מוציאה SOUND?
אם לא, אם אחבר את ה- COMPONENT עבור וידאו ו -RCA עבור סאונד, האן אשמע סראונד או סטריאו בלבד?
בקרוב אקבל את הפופקורן שלי ושמתי לב כי במגבר שלי (YAMAHA V620) הכניסה ה- COAX מיועדת ל- CD בלבד, כך שלא אוכל לראות וידאו (במידה ואשים את המגבר על מצב CD.
האם יציאת COMPONENT מוציאה SOUND?
אם לא, אם אחבר את ה- COMPONENT עבור וידאו ו -RCA עבור סאונד, האן אשמע סראונד או סטריאו בלבד?
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46420
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5084 פעמים
כפי שאתה יודע, לרסיבר שלך יש כניסה קואקסיאלית אחת ושלוש אופטיות.
אולי רצוי כי תחבר את נגן ה CD שלך באמצעות כבל אופטי וכך תפנה לעצמך את הכניסה הקואקסיאלית.
חיבור קומפוננט מעביר רק סיגנל וידאו.
אולי רצוי כי תחבר את נגן ה CD שלך באמצעות כבל אופטי וכך תפנה לעצמך את הכניסה הקואקסיאלית.
חיבור קומפוננט מעביר רק סיגנל וידאו.
קודם כל רציתי להגיד לך "שאפו" על כל העבודה שאתה עושה כאן בפורום!!
ההשקעה שלך כאן ראויה לציון.
הלוואי והעניין היה כ"כ פשוט, ברסיבר יש MODES בהם אתה צריך לבחור באיזה APPLIANCE אתה משתמש.
אם אבחר ב- CD (כדיי לשמוע מה COAX) אז לא אראה תמונה שכן הקומפוננט מחובר לכניסה אחרת (למשל D-TV).
לדוגמא, ה- DVD שלי מחובר באמצעות קומפוננט המחובר לכניסה הנקראת DVD -IN ובאמצעות כבל אופטי המעביר SOUND מה - DVD לכניסה אופטית ברסיבר שגם היא נקראת DVD כך שכשאני נמצא ב- MODE DVD הרסיבר מוציא וידאו מהקומפוננט וסאונד מהאופטי.
לשאר ה- MODES אין כניסת COAX. אלא רק אופטית (קונקטור עם ראש מרובע)
האם ישנו איזשהו מתאם COAX- כבל אופטי (שוב, עם ראש מרובע)?
אשמח לכל פתרון יצירתי, שכן כרגע אני לא יודע איך אשמע סאונד איכותי. מהפופקורן.
הלוואי והעניין היה כ"כ פשוט, ברסיבר יש MODES בהם אתה צריך לבחור באיזה APPLIANCE אתה משתמש.
אם אבחר ב- CD (כדיי לשמוע מה COAX) אז לא אראה תמונה שכן הקומפוננט מחובר לכניסה אחרת (למשל D-TV).
לדוגמא, ה- DVD שלי מחובר באמצעות קומפוננט המחובר לכניסה הנקראת DVD -IN ובאמצעות כבל אופטי המעביר SOUND מה - DVD לכניסה אופטית ברסיבר שגם היא נקראת DVD כך שכשאני נמצא ב- MODE DVD הרסיבר מוציא וידאו מהקומפוננט וסאונד מהאופטי.
לשאר ה- MODES אין כניסת COAX. אלא רק אופטית (קונקטור עם ראש מרובע)
האם ישנו איזשהו מתאם COAX- כבל אופטי (שוב, עם ראש מרובע)?
אשמח לכל פתרון יצירתי, שכן כרגע אני לא יודע איך אשמע סאונד איכותי. מהפופקורן.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

תודה על המחמאות
רשמתי לך לחבר דרך CD מכיוון שזאת הכניסה הקואקסיאלית היחידה ברסיבר שלך ויש צורך לחווט את כל שאר המקורות בהתאם.
יש לך 3 מקורות כרגע לדבריך, DVD, CD ו A-100.
את מכשיר ה DVD חבר באמצעות קומפוננט לכניסת הקומפוננט ברסיבר אשר מסומנת כ DVD (ניתן גם לחבר ישירות למסך).
את יציאת האודיו האופטית של ה DVD חבר לכניסה האופטית ברסיבר אשר מסומנת כ DVD.
את מכשיר ה CD חבר באמצעות יציאת האודיו האופטית לכניסה האופטית ברסיבר אשר מסומנת כ MD.
את ה A-100 חבר באמצעות יציאת האודיו הקואקסיאלית לכניסה הקואקסיאלית ברסיבר אשר מסומנת כ CD.
את הוידאו של ה A-100 (רצוי להשתמש ב HDMI) חבר ישירות למסך.
רשמתי לך לחבר דרך CD מכיוון שזאת הכניסה הקואקסיאלית היחידה ברסיבר שלך ויש צורך לחווט את כל שאר המקורות בהתאם.
יש לך 3 מקורות כרגע לדבריך, DVD, CD ו A-100.
את מכשיר ה DVD חבר באמצעות קומפוננט לכניסת הקומפוננט ברסיבר אשר מסומנת כ DVD (ניתן גם לחבר ישירות למסך).
את יציאת האודיו האופטית של ה DVD חבר לכניסה האופטית ברסיבר אשר מסומנת כ DVD.
את מכשיר ה CD חבר באמצעות יציאת האודיו האופטית לכניסה האופטית ברסיבר אשר מסומנת כ MD.
את ה A-100 חבר באמצעות יציאת האודיו הקואקסיאלית לכניסה הקואקסיאלית ברסיבר אשר מסומנת כ CD.
את הוידאו של ה A-100 (רצוי להשתמש ב HDMI) חבר ישירות למסך.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

אני רשמתי בשרשור אחר כי ה Batch הבא בתאריך 9.5.08
סביר להניח כי עד תאריך זה לא תהיה תזוזה במצב ההזמנה.
סביר להניח כי עד תאריך זה לא תהיה תזוזה במצב ההזמנה.